Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Bende katılıyorum size..mangalı yaptığın zaman is kokacaksın.... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Abi buna led yapabilirmiyiz.... Hem de en alengirlisinden yaparız ne demek Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Az önceki halk arabasının önden görüntüsü Hem de en alengirlisinden yaparız ne demek Abi seçenekler iyice karıştı Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Az önceki halk arabasının önden görüntüsü Abi seçenekler iyice karıştı Valla arkadaş Led'ci stoklar full, eee bu forumda da bu kadar yaratıcılık oldumu oooooooo ne projeler çıkar hesaplayamayız bile inanki Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Valla arkadaş Led'ci stoklar full, eee bu forumda da bu kadar yaratıcılık oldumu oooooooo ne projeler çıkar hesaplayamayız bile inanki Abi sabahtan beri yutkunmaktan halsiz düştüm artık yutkunma sistemim devre dışı,arıza kodu yaktı Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 abi bizde de var ama çok kullanışlı değil ,közlüsü gibi zevk vermiyor .ateş yakmak yellemek dumanı çekmek gibisi yok be abi.... :bravo: Bende bu mangalı kullanan dostlara bunu anlatmaya çalışıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 :bravo: Bende bu mangalı kullanan dostlara bunu anlatmaya çalışıyorum. Elin yüzün simsiyah olacak hatta.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 bu hoşuma gitmedi değil. var mı aranızda kullanan, kullanışlı olur mu acaba.? hocam en ucuzu burda galiba. http://www.indirdik....r-Pratik-Mangal Sadık abi Lokman abi birtane buldu. Fiyatıda uygun. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Sadık abi Lokman abi birtane buldu. Fiyatıda uygun. Nasıl mutlu oldun değilmi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Nasıl mutlu oldun değilmi Mutlu olmam mı Yakında sipariş geçeceğim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Mutlu olmam mı Yakında sipariş geçeceğim Yazı ştillerinden belli zaten...yemekyapmadanduramıyanadamsmlieyi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Bu mangalı Erciyes Toplantısı'nda test ettik, onayladık. 30'a yakın adamı doyurup parasını sonuna kadar haketti. Ancak, mesele mangal ise; gerisi teferruat benim için. Bize her tel mangal.! Lütfen toprağa zarar vermeyelim İzcilik kuralı Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 afiyet olsun abim, zaten en güzeli bu, her yerde parçası bulunur. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Sucuklar güzel görünüyor ama Bir dakika sucukların takıldığı şişi ben yanlışmı gördüm yoksa Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 çiçeklik olan çok güzelmiş, bahçeli bir evim olur ise mutlaka alırım yada yaparım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2013 Paylaş 6 Haziran 2013 Bu mangalı Erciyes Toplantısı'nda test ettik, onayladık. 30'a yakın adamı doyurup parasını sonuna kadar haketti. Ancak, mesele mangal ise; gerisi teferruat benim için. Bize her tel mangal.! Ne diyim harika gözüküyor....sucuk nede olsa 7/24 yenen bir malzeme,canım çekti şimdi... Lütfen toprağa zarar vermeyelim İzcilik kuralı Çadırları dikerken kazdığın topraklara sayarsın izci bey Ve de onlar şiş değil, mangal demiri, ızgara bi'kerem.! Sucuk onların üzerinde. Al bak, bu da mangal kedisi... Hocanın açlık krizleri geldiğinde hep böyle ters görüyor malesef Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Haftasonu bir çoğumuz sanırım soluğu mangalın başında aldık.... Mehmet mert cidden orjinal mangalmış...üzerindekilere hayran kalmamak elde değil Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Askeriyede ki kağıt imha kutusuna benziyor :D Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Aslında sanayii tipi sobalarada benziyor Yorum bağlantısı
Misafir 27 Eylül 2013 Paylaş 27 Eylül 2013 Bu haftasonu niğde'de mangal yakılacakmış,acaba nasıl birşey bu makina Yorum bağlantısı
Misafir 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Bu haftasonu niğde'de mangal yakılacakmış,acaba nasıl birşey bu makina Mangal yok, söğürme yiyecekler, fırında pişer o. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2013 Paylaş 29 Eylül 2013 Mangal yok, söğürme yiyecekler, fırında pişer o. Mangal yok, söğürme yiyecekler, fırında pişer o. Mükremin abi ne cahil şu HE de yahu Yorum bağlantısı
Recommended Posts