Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Kesin İlkayın mangalıdır bu Otoparkta yakmayı düşünen zihniyet Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Garibin yoktur mangal alacak parası,ama vardır illaki bunun bir yolu vantilatör sağlammış HE bunun yerine fön makinası buzdolabı motorundan yapılmış hava üfleme sistemi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Kesin İlkayın mangalıdır bu Otoparkta yakmayı düşünen zihniyet Hemen arkada yere kapaklanan ilkay o zaman ağlıyor HE bunun yerine fön makinası buzdolabı motorundan yapılmış hava üfleme sistemi Ne mucitler varmış aramızda izcilikten kalma sanırım Aile boyu denizde mangal partisi... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Mk bu resimdeki HK'ya benziyor sanki spreyi bitti zarrr Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Helikopterdekilerde vejetaryanmış,söndürmek için su dökebilirler Zaten bu ateşlerde bildiğin et pişirmiyorlarmış. Yorum bağlantısı
Hasan Kerik 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 (düzenlendi) bu mangalı tek geçerim. katlanır yer kaplamaz. 3 senedir arabamın bagajından eksik etmem bunu 2 arkadaşa da alıp hediye ettim. Geçen günde marmara forum decatlon mağazasında gördüm epeyce vardı 29 tl gibi bi fiyata satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Katlanınca yüksekliği 2,5 cm falan oluyor. Ahanda videosu : 5 Haziran 2013 tarihinde Hasan Kerik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Forumda tartışma bir mangal iki. En fazla üye çeken iki nokta 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 (düzenlendi) Şöyle oluyoru; Düzenleme: fotoğraf boyutunu küçültmüş bulunuyorum. 13 Haziran 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Forumda tartışma bir mangal iki. En fazla üye çeken iki nokta Biz ikinci maddeyi alalım. Herkese hitap ediyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Biz ikinci maddeyi alalım. Herkese hitap ediyor Oda belli zaten Şöyle oluyoru; Vallahi yutkundum boş boş Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 (düzenlendi) Bu kadar da olamaz pes doğrusu 5 Haziran 2013 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Fotoğraf editlemekten yoruldum :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Teheeee, biz tümden amatörmüşüz ya Abi hakkaten bu konuyu gördükten sonra ne yaratıcı Fikirler varmış dedim. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Nasılda mutlu yakmış diye :D Abi hakkaten bu konuyu gördükten sonra ne yaratıcı Fikirler varmış dedim. Ve şunu anladım...bizler mangalcı falan değilmişiz....sadece yiyiciyiz... Tren kalkıyor.... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Acele yok acele yokkk Bunu benim skodayla yapmıştım. Hasanboğulduya 40 derece sıcaklıkta 5 kişi çıkarken radyatör su kabı patlayınca 150 metre sonra aynısı oluyor Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Bunu benim skodayla yapmıştım. Hasanboğulduya 40 derece sıcaklıkta 5 kişi çıkarken radyatör su kabı patlayınca 150 metre sonra aynısı oluyor Et pişirdiysen,sende bizdensin...yok korkudan donduysan uzak dur Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Nasılda mutlu yakmış diye :D Ve şunu anladım...bizler mangalcı falan değilmişiz....sadece yiyiciyiz... Tren kalkıyor.... Bizim memlekette olsa; "Ne gubarıyon la" derlerdi. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Bizim memlekette olsa; "Ne gubarıyon la" derlerdi. Birde gözü kalmasın al iki lokma ye derdik Yorum bağlantısı
Serhat Işık 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Bu mangalı kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz :D abi bizde de var ama çok kullanışlı değil ,közlüsü gibi zevk vermiyor .ateş yakmak yellemek dumanı çekmek gibisi yok be abi.... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts