Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Bu taraftan geliyordur, Kızılayda mangallar yanmaya başladı Abi mesafe çok uzak Sen HK ara koşa koşa gelir Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 hocam en ucuzu burda galiba. http://www.indirdik....r-Pratik-Mangal Lokman abi çok güzelmiş bu...sendekide böyle katlanıyormu abi.. Abi mesafe çok uzak Sen HK ara koşa koşa gelir Gidemez hayatını honda yaptılar adamın Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 hocam en ucuzu burda galiba. http://www.indirdik....r-Pratik-Mangal Abi sipariş veriyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Hakan aynısı. Yükseklik 3.5 cm ve 2.5 kg ağırlığında muhteşem birşey. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Hayırlı olsun hocam. evde hanımlar başka birşey isteseler duymamazlıktan geliriz. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Abi sipariş veriyorum. Al al burada lazım olur Hayırlı olsun hocam. evde hanımlar başka birşey isteseler duymamazlıktan geliriz. Abi adamın özel saç tavası bile var...o kadar boğazına düşkün yani Yükseklik 3.5 cm ve 2.5 kg ağırlığında muhteşem birşey. Yalnız yerinde olsam 2 adet alırdım,birisi sana anca yeter Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 (düzenlendi) Satılık mangal var. Bedelsiz gönderilir. Yenisi alındığı için evde kullanılmıyor Düzenleme= Ürün elden teslim edilecek şekilde satış kapatıldı 5 Haziran 2013 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Satılık mangal var. Bedelsiz gönderilir. Yenisi alındığı için evde kullanılmıyor La bunu gelirken bana getir Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Al al burada lazım olur Abi adamın özel saç tavası bile var...o kadar boğazına düşkün yani Yalnız yerinde olsam 2 adet alırdım,birisi sana anca yeter HE ben oraya mangal yakmayamı geceleğim Tavama laf yok. Zamanında 110 tl verdim tefaldan aldım La bunu gelirken bana getir Harbimi la Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Bu taraftan geliyordur, Kızılayda mangallar yanmaya başladı Helikopterdekilerde vejetaryanmış,söndürmek için su dökebilirler Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Hayırlı olsun hocam. evde hanımlar başka birşey isteseler duymamazlıktan geliriz. Yok abi evde yemek yapmayı sevdiğim için sorun yok. Bir de ŞEF bıçağı alsaydım kaliteli birşey. O eksik kaldı. Kendime özel bıçağımda olur tam olur. Mangalı ciddi ciddi sipariş vereceğim. Birde Şef bıçağı bulalım abi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Lokman abi çok güzelmiş bu...sendekide böyle katlanıyormu abi.. Gidemez hayatını honda yaptılar adamın C.tesi kampanya bitiyor Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 HE ben oraya mangal yakmayamı geceleğim Tavama laf yok. Zamanında 110 tl verdim tefaldan aldım Biz seni mantı branşında kullanmayı düşünüyoruz Harbimi la He laa getirr Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Abi adamın özel saç tavası bile var...o kadar boğazına düşkün yani Bendede var la Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Yok abi evde yemek yapmayı sevdiğim için sorun yok. Bir de ŞEF bıçağı alsaydım kaliteli birşey. O eksik kaldı. Kendime özel bıçağımda olur tam olur. Mangalı ciddi ciddi sipariş vereceğim. Birde Şef bıçağı bulalım abi Sen gel topkapıya götürüm ben seni,tam senlik ortam...tencere,tava,çatal,kaşık ne ararsan var C.tesi kampanya bitiyor Gözün aydın...kutlamalar yakındır o zaman Bendede var la Harbimi ya laaa Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 MK niye mangalı veriyorsun? Bak bende 3 tane oldu. Biri lpgli, ayrıca kömürlü biri,küçük biri büyük olmak üzere 2adet var Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 MK niye mangalı veriyorsun? Bak bende 3 tane oldu. Biri lpgli, ayrıca kömürlü biri,küçük biri büyük olmak üzere 2adet var Ben arabada taşıması kolay olan mangalda aldım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Harbimi ya laaa Vallaha hatta altınada,sofrada soğumasın diye,küçük şu ateş yanan zımbırtlılar varya hani,içinde jel gibi bişi oluyor, Onu yakıp koyuyorumki, soğumasın Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 MK niye mangalı veriyorsun? Bak bende 3 tane oldu. Biri lpgli, ayrıca kömürlü biri,küçük biri büyük olmak üzere 2adet var Yakında ticaretine başlarsın o zaman Ben arabada taşıması kolay olan mangalda aldım Ben bu işi sadece terasta yaptığımdan sorun olmuyor Vallaha hatta altınada,sofrada soğumasın diye,küçük şu ateş yanan zımbırtlılar varya hani,içinde jel gibi bişi oluyor, Onu yakıp koyuyorumki, soğumasın Sen mk'yıda sollamışsın Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Yakında ticaretine başlarsın o zaman Ben bu işi sadece terasta yaptığımdan sorun olmuyor Sen mk'yıda sollamışsın Ben satıcı değilim,yiyiyiciyim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Ben satıcı değilim,yiyiyiciyim Bu pişiriciyim olmalıydı Altın mangal.... Altın mangal. Ve tam 24 ayar. 164,000 dolar değerindeki bu mangaldan arta kalan yağlar altını berbat mı eder yoksa ona daha lüks bir ışıltı mı sağlar bilemiyoruz. Benim neden mangalım yok demeyin....işte en basit mangal sahibi olma tekniği Her yerde yapmaya kalkarsan bu işi,öyle bakarsın işte mangalın arkasından Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Garibin yoktur mangal alacak parası,ama vardır illaki bunun bir yolu vantilatör sağlammış Mangallarınızı yerinde yakıyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts