Misafir 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Ahh be ne proceydi o Tozlu raflarda tarihin derinliklerine gömüldü otobüs Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Tozlu raflarda tarihin derinliklerine gömüldü otobüs Hoca ya söylesek çıkarmazmı Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Hoca ya söylesek çıkarmazmı Başka procelere adadık kendimizi.... yakında oda patlar merak etme otobüs geri gelirse ortalık karışır Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Başka procelere adadık kendimizi.... yakında oda patlar merak etme otobüs geri gelirse ortalık karışır Bekliyoruz Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 Bekliyoruz Başkanım size haber ivedi olarak verilecektir Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 (düzenlendi) Başkanım size haber ivedi olarak verilecektir 7 Ekim 2013 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Bayramda etleri alıp,gidip bakayım bir Dışarıdan yiyecek getirmek yasak Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2013 Paylaş 8 Ekim 2013 Dışarıdan yiyecek getirmek yasak Orda keseriz bizde Yağmura inat seni yakmazsam ne olayım Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Lpg'li arabamız yok ama mangalımız var... sonunda bende taşla yanan mangal severler cemaatine katılmış bulunmaktayım bize bunu aşılayan sevgili büyüğümüz mükremin abimize saygılarımı sunarım... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Mükremin abi.. 4. resimdeki olayı anlamadım orasını tam takıyorum ama delik ortada duruyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Mükremin abi.. 4. resimdeki olayı anlamadım orasını tam takıyorum ama delik ortada duruyor... Orası olmazsa yanmaz. O gazın yanması için orayı kapatırsan söner. 3 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Eeeeee mangaldan sonra nargile için kömür derdi de bitti desene, bir taşla iki kuş yani Güle güle kullan güzelmiş gerçekten.... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Bak aşağıdaki resimdeki ocağa bak. O delik ne kadar açık olursa o kadar gür yanan. Kapandıkca alevin gücü düşer. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Orası olmazsa yanmaz. O gazın yanması için orayı kapatırsan söner. Ben bilmiyordum...demir uzun zannettim Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Ben bilmiyordum...demir uzun zannettim Yenisin daha olacak olacak kardeşim, biz hep anam babam usulü yakınca mangalı bunda olur böyle şeyler 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Yenisin daha olacak olacak kardeşim, biz hep anam babam usulü yakınca mangalı bunda olur böyle şeyler Abi kömürde sorunum yok...muazzam yakarımda bu lpg'de tırstım biraz Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Lpg'li arabamız yok ama mangalımız var... sonunda bende taşla yanan mangal severler cemaatine katılmış bulunmaktayım bize bunu aşılayan sevgili büyüğümüz mükremin abimize saygılarımı sunarım... Çıks.. Olmamış. Kömürsüz mangala mangal denmez.. Güle güle kullan. Üzerinde pişenleri de başka konularda görmek isteriz Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Çıks.. Olmamış. Kömürsüz mangala mangal denmez.. Güle güle kullan. Üzerinde pişenleri de başka konularda görmek isteriz Lav ateşinde pişecek o etler... sen neden bahsediyorsun Saolasın kerem...konulara renk katıcam. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Lav ateşinde pişecek o etler... sen neden bahsediyorsun Saolasın kerem...konulara renk katıcam. Mümkünse yemeklerden sonra tok karnına al, dedi doktor da bizde öyle alalım resimleri olur mu ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Mümkünse yemeklerden sonra tok karnına al, dedi doktor da bizde öyle alalım resimleri olur mu ? Tamam ağam...sen nasıl istersen marabaların öyle sunum yapar Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Tamam ağam...sen nasıl istersen marabaların öyle sunum yapar Allah razı olsun, onlar olmasaydı ben ne yapardım yanlız doktorla görüştüm HE ile beraberken yemeklerden önce alabilirsin dedi bilgin olsun Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Allah razı olsun, onlar olmasaydı ben ne yapardım yanlız doktorla görüştüm HE ile beraberken yemeklerden önce alabilirsin dedi bilgin olsun Ağam yanında herdaim rahat olabilirsin...sınırlarımız belli Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Ağam yanında herdaim rahat olabilirsin...sınırlarımız belli Yorum bağlantısı
Recommended Posts