Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Rakip forumun mangal etkinliği :D MK nın pc. Yazıcıya bağlımı bu Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 http://www.fordclubt...u/page__st__100 Konuyu ilgili konu ile birleştirsek mi ? :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 MK nın pc. İK süpersin harika ya gülmekten yarıldım Dur hanıma göstereyim bunu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Seni hayal ediyorum İlkay, gözlerimden yaşlar geliyor. O "tek hücreli canlı" için söylediklerini tahmin etmeye çalışıyorum. Olay anında umarım oğlun yanında değildi, (hem ateş, hem de senin söylemlerin bakımından) Ve eminim sende daha ne mangal maceraları var... Abi ufaklık henüz dünyaya gelmemişti. Patlama sonrası literatürde olmayan ama an itibarı ile geçen kelimelerim oldu Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Rakip forumun mangal etkinliği :D Yazıcıya bağlımı bu Tabi tabi HE denizdeki süper yaratıcı bir fikirmiş Geçen paylaştığın yatı düşün sahibide böyle mangal yaparken düşün. Can simidi üstünde Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Bu mangalı kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz :D Tüpteki motifler çok güzel,iznik çinisi gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 http://www.fordclubt...u/page__st__100 Konuyu ilgili konu ile birleştirsek mi ? :D :D Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Abi ufaklık henüz dünyaya gelmemişti. Patlama sonrası literatürde olmayan ama an itibarı ile geçen kelimelerim oldu Tamam benim soramadığım sorunun cevabını verdin . Atalar 7. göbekten ötesine gitmeyin ucu size dokunabilir derler, böyle durumlarda aklında olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Kütük mangalı Tabi tabi HE denizdeki süper yaratıcı bir fikirmiş Geçen paylaştığın yatı düşün sahibide böyle mangal yaparken düşün. Can simidi üstünde O yata bu proce gitmez,adamı yuhlarlar http://www.fordclubt...u/page__st__100 Konuyu ilgili konu ile birleştirsek mi ? :D Fena durmaz :D Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Zafer'e diyeyim de organizasyona 20-30 tane dana, bir okadar traktör ve bol meşe odunu ayarlasın :D 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 :D Pota tipi mangal Balkon saksı tipi mangal.... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Kütük mangalı O yata bu proce gitmez,adamı yuhlarlar Fena durmaz :D Hakan Kütük mangalı daha önce görmüştüm O yata bu proje gitmez diyorsun adamın yaptığı uymuşmu Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 :D Pota tipi mangal Balkon saksı tipi mangal.... Peki üst katta sen oturuyorsan ne yaparsın Ben su dökerim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Keşke resim çekseydin... 131parasına satıyorlardı diyorum,resime bile para isterdi onlar Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Hakan Kütük mangalı daha önce görmüştüm O yata bu proje gitmez diyorsun adamın yaptığı uymuşmu Hoca o yata şamrel magal procesi olmaz...adamı ayıplar ve yuhlarlar Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Tamam benim soramadığım sorunun cevabını verdin . Atalar 7. göbekten ötesine gitmeyin ucu size dokunabilir derler, böyle durumlarda aklında olsun. O korkuyla istemeden ertelendi zaten :D Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Peki üst katta sen oturuyorsan ne yaparsın Ben su dökerim Naylon branda çekerim,keyfime bakarım 131parasına satıyorlardı diyorum,resime bile para isterdi onlar Çok üzüldüm Beyler bunu hatırlıyanınız varmı ? Buna bir isim bulamadım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Niye karizmanmı çizilir :D Yok,o zaman koömürlü güzel Tüplü ev için demiştim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Bunlarda procenin sultanları Yok,o zaman koömürlü güzel Tüplü ev için demiştim İşi biliyorsun Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Kütük mangalı kimin aklına nasıl gelir ya,pes valla Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Naylon branda çekerim,keyfime bakarım Çok üzüldüm Beyler bunu hatırlıyanınız varmı ? Hatırlamam mı benim mekanım burası Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Bize böyle birşey lazım Hatırlamam mı benim mekanım burası Vallahi anılarım canlandı,gözlerim yaşardı Yorum bağlantısı
Recommended Posts