Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Yaz geliyor ve mangal sezonu açılıyor. İşte size birbirinden ilginç mangal tasarımları... Sizde veya çevrenizde ilginç mangal türü veya türleri varsa resimlerini bekliyoruz... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Mangal dediğinde biri aklıma geliyor :D:D Ama en kralı Tabiki İstanbul ocakbaşı. 6 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Hocam sen ne yaptın yaaaa...sabah sabah Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Kardeşim sabah sabah işiniz gücünüz yok mu yav Allah Allah, hayret bir şey be. Yok abi bende ayrılacam forumdan katıldığım günden beri kilo alır oldum valla 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Kardeşim sabah sabah işiniz gücünüz yok mu yav Allah Allah, hayret bir şey be. Yok abi bende ayrılacam forumdan katıldığım günden beri kilo alır oldum valla Abi bölge bölge bayilik vermeyi düşünüyoruz...mersin tarafını sana uygun görüyoruz Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Abi bölge bölge bayilik vermeyi düşünüyoruz...mersin tarafını sana uygun görüyoruz Yok abi yok Allah razı olsun, ben istifa edecem zaten buradan bir de bayilikle uğraşamam Nedir bu ya sabahın köründe mangallar balıklar tam da Tekir' e giderken aha da Tekir'e gidiyom vur mangalın gözüne ondan sonra göbek yap dur :p 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Bu mangalı kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz :D 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Biri mangal mı dedi. Öğlen vakti bu konu yorar diye düşündük ve erkenden açtık...öğlene kadar anca sakinleşiriz Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Yok abi yok Allah razı olsun, ben istifa edecem zaten buradan bir de bayilikle uğraşamam Nedir bu ya sabahın köründe mangallar balıklar tam da Tekir' e giderken aha da Tekir'e gidiyom vur mangalın gözüne ondan sonra göbek yap dur :p Oooo abi o zaman canlı canlı mangal resmi bekliyoruz senden Göbek kimde yokki,en yakını yanında işte MK Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Aha bak İlkay'da gelmiş ona ver bayiliği ben istemiyom Hoş geldin İlkay Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Bu mangalı kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz :D Bu biraz fantastik tarzda sanırım...hangi yakıtla kullanılıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Yok abi yok Allah razı olsun, ben istifa edecem zaten buradan bir de bayilikle uğraşamam Nedir bu ya sabahın köründe mangallar balıklar tam da Tekir' e giderken aha da Tekir'e gidiyom vur mangalın gözüne ondan sonra göbek yap dur :p Son günlerde simit ayrandan belli zaten Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 (düzenlendi) Son günlerde simit ayrandan belli zaten Tamam da hafta sonu H Yergin'le olan resimleri görmedin herhalde 5 Haziran 2013 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Bu biraz fantastik tarzda sanırım...hangi yakıtla kullanılıyor Benim tırt düplü gibi birşey sanırım Birazdan biri açıklar herhalde. Yoğun ya gelmesi zaman alır onun Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Benim tırt düplü gibi birşey sanırım Birazdan biri açıklar herhalde. Yoğun ya gelmesi zaman alır onun Biri derken başkanım, yoğun derken HK dan bahsediliyor değil mi ? ( hiçte belli etmedim yani ) Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Mangal Maşayı ele almakla olmuyor bu iş,mangalın resmi lazım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Aha bak İlkay'da gelmiş ona ver bayiliği ben istemiyom Hoş geldin İlkay Abi ben uğraşamam alengirli mangallarla Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Aha bak İlkay'da gelmiş ona ver bayiliği ben istemiyom Hoş geldin İlkay O ayvalık ve cunda adası ceo'su olmaz abi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Maşayı ele almakla olmuyor bu iş,mangalın resmi lazım Duvarın üzerindeki ne Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Benim tırt düplü gibi birşey sanırım Birazdan biri açıklar herhalde. Yoğun ya gelmesi zaman alır onun Nasıl yakıyor bunu ? Son günlerde simit ayrandan belli zaten Aynen sonra kalkmış ben kaçıyorum diyor mangala gidiyorum de tamam Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Abi ben uğraşamam alengirli mangallarla Valla haklısın İlkay, en güzeli anam babam usulü eller kömür olacak duman bol olacak ohhhh ne güzel valla. Neyse ben en iyisi uzayayım Tekir'e doğru resimleri de akşam ancak paylaşırım herhalde Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Allahından bul mk Olm bi daha foto atmıyacam sana Kabak gibi honda var orda birde Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Aynen sonra kalkmış ben kaçıyorum diyor mangala gidiyorum de tamam Ahan da ben gittim valla hepinize kolay gelsin bu resimlerle Yorum bağlantısı
Recommended Posts