Kutay Akçar 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Çok güzel bir konu olmuş, elinize sağlık. En son aldığım asimetrik kış lastiği benimde kafamı fena kurcalamıştı hatta birde konu açmıştım forumda. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Kış lastiklerim Lassa Snoways 2+ Lastik V desenli. Zaten baktığınız zaman bile bu yolda bırakmaz diyorsunuz. Özellikle kış lastiklerinde bence V desen tercih edilmeli. Snoways eralar V desen değildi. Onları kullandığımda çekişte sorun yaşıyordum. desen, birebir yol tutuş kriteri değildir, özellikle kış lastiklerinde kauçuğun kalitesinin önemi katlanaraka artar. 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Bu konudan anladığım kadarıyla V desenli lastikler iyi öyle mi? Ama ben V desenli lastikleri aldığımda çevremdeki ve forumdaki bir çok kişi hata yaptığımı söylemişti... Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 desen, birebir yol tutuş kriteri değildir, özellikle kış lastiklerinde kauçuğun kalitesinin önemi katlanaraka artar. Bencede, V desen bildiğim kadarıyla aşırı ıslak zeminlerde su tahliyesi sayesinde başarılıdır. Kış lastiğinde yani özellikle karlı/buzlu zeminde ise kauçuğun kalitesi ve ısıtma (sürtünme) tırnaklarının şekilleri denilebilir. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 desen, birebir yol tutuş kriteri değildir, özellikle kış lastiklerinde kauçuğun kalitesinin önemi katlanaraka artar. İlla ki kauçuk kalitesi daha önemli. Ama ben zorlu kuş koşulları için üretilen, çivi takılabilen lastiklerin genelde V desenli olduklarına şahit oldum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 kış lastikleri yönlüdür, bu yüzden de V desen revaçtadır. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Şu benim lastik işime de el atacak arkadaş varmıdır? MİCHELIN PRİMACY LC 215/65/16 98 H 1 adet lazım üretim yeri, Çin Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 panelvan lastiği lem bu Panelvanda 4x4 varmı Sayın Bayur?? 1 Yorum bağlantısı
Berk Yalçın (REZULTEO) 30 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2013 Güzel reklam P Rezulteo http://www.youtube.com/watch?v=vtcrf1UJC10 Teşekkürler.. 10 farklı spor yaz lastiğini test ettik, sonuçlar yakında sitede olacak. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Teşekkürler.. 10 farklı spor yaz lastiğini test ettik, sonuçlar yakında sitede olacak. çok iyi olur yakında lastik alacam 1 Yorum bağlantısı
Berk Yalçın (REZULTEO) 31 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2013 - Bridgestone Potenza S001- Continental ContiSportContact 5- Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2- Hankook Ventus S1 evo2 K117- Michelin Pilot Sport 3- Nexen N 8000- Pirelli PZero- Toyo Proxes T1 Sport- Vredestein Ultrac Vorti- Yokohama Advan Sport V105 Bunlar da denediğimiz lastikler 1 Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Soru: 1. V desenli bir lastik aynı zamanda inside,outside yazılarına sahipmidir? 2. Asimetrik bir lastik üzerinde inside,outside yazılarının dışında bir ok yönü varmıdır? 3. Önden çekişli bir araçta V desenli bir lastikte nasıl rotasyon yapılır? 4.Önden çekişli bir araçta asimetrik bir lastikte rotasyon nasıl yapılır? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Soru: 1. V desenli bir lastik aynı zamanda inside,outside yazılarına sahipmidir? 2. Asimetrik bir lastik üzerinde inside,outside yazılarının dışında bir ok yönü varmıdır? 3. Önden çekişli bir araçta V desenli bir lastikte nasıl rotasyon yapılır? 4.Önden çekişli bir araçta asimetrik bir lastikte rotasyon nasıl yapılır? 1.inside outside ibaresi yoktur.Inside outside yazması için sağ ve sol taraf için farkli üretim yapilması gerekir.Yanak üzerinde dönüş yönünü gosteren ok mevcuttur.Buna dikkat edilerek takılırsa problem olmaz.2.Asimetrik lastikler üzerinde inside outside yazisi vardır.Bunda da donüş yönüü gösyerecek ok koymak için sağ ve sol tarafa ayrı üretim yapilmasi gerekir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts