Murat Kaymaz 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Arkadaşlar öncelikle merhaba 2006 focus ghia veya 2009 focus trend arasında kararsız kaldım. Önümüzdeki 15 gün içinde bu araçlardan birini almayı düşünüyorum ve siz değerli CLUB üyelerinin görüşleri benim için çok önemli. Kullanan, net bilgiye sahip olan arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum. Beklentilerim ekonomik ve konforlu olması hedeflediğim araçlar koyu renk (siyah, füme), HB,100bin km altında, LPG' li ve rahatsız edici kazası bulunmayan araçlar. 26.000-28.000TL piyasa fiyatı bulunan araçlara bakmaktayım. Bunun yanında sizlerin de önerileriniz varsa dikkate alabilirim. Örneğin TREND X veya COLLECTION hakkında... Alırken dikkat etmem gereken hususlarda da yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 collection 2011 model arabam var, içimde de hep keşkelerim var... almışken dolusunu al bence... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Bundan önceki arabamız trend di şimdiki ghia kesinlikle ghia alın derim arada her bakımdan çok fark var. Yorum bağlantısı
Murat Kaymaz 3 Haziran 2013 Yazar Paylaş 3 Haziran 2013 Aynen bende öyle düşünüyorum Serdar Bey 3 yaş eski (2006) ama dolusu olsun diyorum. Diğer yandan boş olsun 2009 1.6 Trend olsun TITANIUM jantı takarım işimi görür diyorum. Malzeme kalitesinde fark varmıdır, bir de piyasada 2008 sonrasından uzak durun gibi bir söylem dolaşıyor nedenini anlamadım. Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Yaş ve kasa farkıda önemli tabi ama ghia almanın keyfi apayrı, bence en önemlisi motor farkı bu sebeple bütçeni biraz daha zorlayıp 2008-2009 collection alabiliyorsan en güzeli... yok artmaz bütçe dersen 2006 ghia derim Aynen bende öyle düşünüyorum Serdar Bey 3 yaş eski (2006) ama dolusu olsun diyorum. Diğer yandan boş olsun 2009 1.6 Trend olsun TITANIUM jantı takarım işimi görür diyorum. Malzeme kalitesinde fark varmıdır, bir de piyasada 2008 sonrasından uzak durun gibi bir söylem dolaşıyor nedenini anlamadım. Eğer parti parti eklerim diyorsan bile motor farkını değiştiremiyorsun.. Yada motorda masraflı modifiyelere girmen lazım. Bu yüzden collection tavsiye ettim... Collection ları titanium donanım seviyesine çıkarmak daha rahat. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Aynen bende öyle düşünüyorum Serdar Bey 3 yaş eski (2006) ama dolusu olsun diyorum. Diğer yandan boş olsun 2009 1.6 Trend olsun TITANIUM jantı takarım işimi görür diyorum. Malzeme kalitesinde fark varmıdır, bir de piyasada 2008 sonrasından uzak durun gibi bir söylem dolaşıyor nedenini anlamadım. jant takmakla olsa idi ben onu çoktan yapmıştım... sen en iyisi arabaları belirle, incele, çıkabiliyorsan test sürüşüne çık. sonra zaten kararını sen kendin vereceksin. 2008 den sonra focuslar makyajlandı. ben herhangi bir sorun göremedim. her arabanın sorunu veya sorunları olacaktır. bakımı düzenli yapılmış her araba bence iyidir. Yorum bağlantısı
Murat Kaymaz 3 Haziran 2013 Yazar Paylaş 3 Haziran 2013 2. elde test sürüşü olanağı varmıdır? Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 2. elde test sürüşü olanağı varmıdır? çevrende bu araçlardan kullanan varsa rica edebilirsin. yada galerilere gidip inceleyebilirsin. galerilerde sürüş için izin verirler mi bilemiyorum... ciddi alıcı olduğunu görürlerse belki verirler. Yorum bağlantısı
Murat Kaymaz 3 Haziran 2013 Yazar Paylaş 3 Haziran 2013 Yaş ve kasa farkıda önemli tabi ama ghia almanın keyfi apayrı, bence en önemlisi motor farkı bu sebeple bütçeni biraz daha zorlayıp 2008-2009 collection alabiliyorsan en güzeli... yok artmaz bütçe dersen 2006 ghia derim Eğer parti parti eklerim diyorsan bile motor farkını değiştiremiyorsun.. Yada motorda masraflı modifiyelere girmen lazım. Bu yüzden collection tavsiye ettim... Collection ları titanium donanım seviyesine çıkarmak daha rahat. Çok fazla bir eklenti yapamam tabiki en fazla TREND' in jant kapağını beğenmediğim için TITANIUM jantı takarım diye düşündüm. 29.000 üst sınırı geçemem diye düşünüyorum. 29.000 civarına temiz COLLECTION bulmak zor gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 2006 Focus Ghia kullanan biri olarak, bu modeli tavsiye edebilirim. Bence 29bin TL üst sınırla 2006 modelin dizelini de bulabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 2006 Focus Ghia kullanan biri olarak, bu modeli tavsiye edebilirim. Bence 29bin TL üst sınırla 2006 modelin dizelini de bulabilirsiniz. +1 Çok fazla bir eklenti yapamam tabiki en fazla TREND' in jant kapağını beğenmediğim için TITANIUM jantı takarım diye düşündüm. 29.000 üst sınırı geçemem diye düşünüyorum. 29.000 civarına temiz COLLECTION bulmak zor gibi görünüyor. Eklentileri zamanla yaparsınız zaten, yani imkanınız oldukça collectionda alaşım jantlar var sanırsam... CC de var, collection ile titanium araındaki en önemli fark bence ses sistemi, jant alacağınıza gidip titaniumdaki teyp ve hoparlör sistemi alırsınız,çıkmacılardan 500-600 e bulursunuz sanırım. Yağmur sensörü, dijital klima ve kol dayama da olmayıversin. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 2006 ve 2009 model benzinli focusların motorları farklı değil diye biliyorum. Otomatik vitesler 100 bg, düz vites ti-vct olanlar 115 bg olması lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Eğer trend aracı alırsan ileride aracı satmaya kalktığında şöyle senaryolara hazır olmalısın.Müşteri arar veya aracın yanına gelir bakar: -Ghiamı bu? -Yok,değil. -Ghia olsa iyiydi. :D Eğer aradaki fark 4 yıl olsaydı veya trend dizel ;ghia benzinli olsaydı,belki trend almaya değerdi.Diğer türlü Ghia derim. Yorum bağlantısı
Mustafa B Akkaya 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Eskinin dolusu yeninin boşundan iyidir.. Yorum bağlantısı
Murat Kaymaz 3 Haziran 2013 Yazar Paylaş 3 Haziran 2013 Değerli görüşlerinizle aydınlattığınız ve aydınlatmaya devam ettiğiniz teşekkür ederim. 15 gün bu başlığı takip ederek araca karar vereceğim. Şuanda bulduğum araçlar 2009 TREND 55000KM 29000TL VE 2005 GHIA DERİ KOLTUK 90000 26000TL Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Kesinlikle ghia. Çok çok daha kaliteli bir hale dönüşüyor araba. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Bir kanıtım yok ama dizel focus 2 1.6 tdci ghia ile focus 2.5 1.6 tdci ghia arasında şöyle bir fark var. F2 daha tok ve daha az motor sesi giriyor kabinin içine. Focus 2.5 lar ispanya üretimi, f2 ler ise sanırım Almanya üretimi hepsi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Suha Yanlisin var valencia üretimi çoğunluk focus 2ler. 2 ve 2.5ayrımı yok. Almanya montajı olanlarda var tabi. 2006 dan sonra 6ileri şanzıman bile var konuya dönüş olursa ghia bence titanium dan daha tok çift renk döşeme bile fark. Kesinlikle ghia Yorum bağlantısı
Murat Kaymaz 3 Haziran 2013 Yazar Paylaş 3 Haziran 2013 Eğer trend aracı alırsan ileride aracı satmaya kalktığında şöyle senaryolara hazır olmalısın.Müşteri arar veya aracın yanına gelir bakar: -Ghiamı bu? -Yok,değil. -Ghia olsa iyiydi. :D Eğer aradaki fark 4 yıl olsaydı veya trend dizel ;ghia benzinli olsaydı,belki trend almaya değerdi.Diğer türlü Ghia derim. +1 Yorum bağlantısı
Murat Kaymaz 4 Haziran 2013 Yazar Paylaş 4 Haziran 2013 Suha Yanlisin var valencia üretimi çoğunluk focus 2ler. 2 ve 2.5ayrımı yok. Almanya montajı olanlarda var tabi. 2006 dan sonra 6ileri şanzıman bile var konuya dönüş olursa ghia bence titanium dan daha tok çift renk döşeme bile fark. Kesinlikle ghia Suha Yanlisin var valencia üretimi çoğunluk focus 2ler. 2 ve 2.5ayrımı yok. Almanya montajı olanlarda var tabi. 2006 dan sonra 6ileri şanzıman bile var konuya dönüş olursa ghia bence titanium dan daha tok çift renk döşeme bile fark. Kesinlikle ghia Otomatik şanzımanda 7 ileri olanlar var 2006 sonrasında mı 7 ileriye dönüyor? 2005 4 ileriyse yakıt artar mı? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Otomatik şanzımanda 7 ileri olanlar var 2006 sonrasında mı 7 ileriye dönüyor? 2005 4 ileriyse yakıt artar mı? dostum benım soyledıgım manuel vites olan. manuel 6 ileri. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Sase numarasi wfo ile baslayanlar alman uretimi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts