İçeriğe Yönlendir

Tampondaki Boya Kalkması Hk.

Cem Erkan

Recommended Posts

Cem Erkan

Arkadaşlar merhaba, arka tamponda sürtmeden dolayı boya kalkması mevcut, arabayı yıkattıkça daha da kalkıyor boya. İstanbul Avrupa yakasında güvenilir bir kaporta ustası önerebilir misiniz boya için? Daha önce Auto King'te boyatmıştım ama garanti bitince tekrar aynı şekle geldi. Bir de boyattıktan sonra tekrar boya atar mı? 6oh2qo.jpg

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar merhaba, arka tamponda sürtmeden dolayı boya kalkması mevcut, arabayı yıkattıkça daha da kalkıyor boya. İstanbul Avrupa yakasında güvenilir bir kaporta ustası önerebilir misiniz boya için? Daha önce Auto King'te boyatmıştım ama garanti bitince tekrar aynı şekle geldi. Bir de boyattıktan sonra tekrar boya atar mı?

Tamamen işçilik hatası.Avrupa yakasında ne taraftasınız ?

Yorum bağlantısı
Cem Erkan

Tamamen işçilik hatası.Avrupa yakasında ne taraftasınız ?

Fatih'te oturuyorum , işçiliği güzel olsun yer çok da önemli değil.

Yorum bağlantısı

Fatih'te oturuyorum , işçiliği güzel olsun yer çok da önemli değil.

Benim ustam var haramiderede.işçilikleri iyidir.genellikle restorasyon yaparlar,ama fiyat ne tutar bilmiyorum.Sn.Çağlar Bayur'a da danışabilirsiniz bu konuda,o da maslak'ta :)

Böyle durumlarda kısmi boya oluyor mu yoksa tamamiyle mi boyanıyor?

Tamamen boyanması daha iyi olur bence

Yorum bağlantısı
Cem Erkan

İstanbul'da tamamen boya yaptırmaya çekiniyorum yine vuruk, çizik olabilir diye, o yüzden kısmi boya yaptırmayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

daha önceden de boyanmış da atıyorsa, şimdi daha fena, zira tampon sökülecek, boya kazınacak sonra layığı ile tekrar boyanacak, ilkinde olsa idi, 150 TL gibi tutacaktı, şimdi 250-300TL civarı, atılan boyadaki hataya göre de işçilik süresi uzayacağı için

Yorum bağlantısı
Cem Erkan

Çağlar Bey, daha önce boya yapılmıştı. Sadece o bölge boyansa olmaz mı, tekrar atar mı boya?

Yorum bağlantısı

Güzel bir işçilik ile hiç birşeyi kalmaz...sizde bundan sonra özellikle yıkatırken dikkat edersiniz,çoğu yıkamacı su tabancasını kullanmayı bilmiyor,basınçlı suyu yaklaştırdıkça kaportaya risk dahada fazla oluyor,birde o bölgede taş izleri varsa yandık demektir...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çağlar Bey, daha önce boya yapılmıştı. Sadece o bölge boyansa olmaz mı, tekrar atar mı boya?

şu an atmış ki zeminde temelde tutunma sorunu var, bunun üstüne atılacak boya sağlıklı olmaacak

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ucuza kaçmak için zemine plastik astarı yapılmadığından bu tip sorunlar oluyor , güvenilir bir boyacıda yeniden boyansa daha iyi olur bana kalırsa..

Yorum bağlantısı
Cem Erkan

Cevap veren herkese teşekkür ederim , tatil sonrası iyi bir boyacı bulacağım artık, göz önünde olması çok can sıkıc bir durum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...