Hakan Saraç 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 (düzenlendi) kısa sürede bi set edinmeliyim. 6 Mayıs 2014 tarihinde Hakan İyisaraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Oğuz ERKOÇAK 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Bende sadece hava kompresörü kriko bijon anahtarı var, yangın tüpü bilem yok. Yorum bağlantısı
Mert Ender 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 İlkyardım seti, Yangın söndürücü, İki adet üçgen reflektör, Kış aylarında takoz, çekme halatı, buz kazıyıcı, cam buz çözücü sprey, yağmurluk Yaz aylarında güneşlik, torpidoda iki şişe içme suyu, güneş gözlüğü Kağıt havlu, ıslak ve kuru mendiller Cam yıkama sıvısı El feneri Tomtom navigasyon Cep telefonu şarj kablosu Yastık (uzun yol için) Araç kullanım kılavuzu Okuyacak bir şeyler Yorum bağlantısı
Mustafa_Yılmaz 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 Bende gercegi var ama oyuncak bir tabanca dağ başında caydırıcı olabilir Yorum bağlantısı
Alper Sakalli 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Valla benim aracım minik bir bakkal dükkanı gibi Genelde istanbulda özellikle h.sonu ve bayramlarda trafik olduğundan, çubuk kraker, biskrem, meyve suyu ve normal su bulunduruyorum. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Kompresör lastik tamir jeli tornavida ampül plastik cırt kelepçe çekiç testere balta (mini boy) [emoji16] parfüm el jeli vs ne ararsan var he bi de berjer ayağı Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Standart herkesin aklına gelenlerin dışında ben küçük bir tüp biber gazı aldım. Sadece uzun yola çıkarken kapının cebine koyuyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Zafer mesajını uygun olmadığı için sildim. Emin zaferden alıntı yaptığın için sildim. Bilginize 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Peki abi. Sen bilirsin. Şöyle yapalım o zaman. Ben yeni bi tane ekliyim. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Konuyla daha uyumlu bagajım. Özel olarak doldurulmadı yanlış anlaşılmasın sürekli böyle gezerim. Gerçi artık kış geldi, ayıklamak lazım. Sani'ye NOT: Emmi'nin sildiği mesajdaki fotoğrafı dışarıda tapatalk ile yükledim. Konunun başlığını görünce ve arabada da olunca doğrudan resmi ekledim. Şimdi bilgisayardan bakınca en iyi cevap olarak işaretlenen mesajını gördüm. Onu görmüş olsaydım o resmi eklemezdim. Uyarıya rağmen inatla gönderilmiş gibi olmuş ama kusuruma bakma. 5 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 İlk yardım seti, 2 adet battaniye, mangal, semaver, mangal kömürü, çıra, ızgara, herkes için yedek hırka kazak vs, her an araç yıkamamaya hazır kova, deterjan, cilalar, wd40, araç kokuları, spreyler, bi sürü microfiber bez, sünger, yedek far ampülü, takviye kablosu, Türk bayrağı, yangın söndürücü, aux kablosu, araç şarjı, navigasyon, bol bol boş poşet. İyi doluymuş. Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 İlk Yardım Çantası İki Tane Yangın Tüpü Yedek Lastik Bijon Anahtarı Micro Fiber Bez(2 Tane) Wd 40 Akü Takviye Kablosu Araç Çekme Halatı Kağıt Havlu Yaz Zamanlarında Güneşlik Çakmak Tamir Seti 1,5Litre Su Harita Lastik Tamir Köpüğü Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Deprem olacak gibi hazırlık yapmak gerek listeyi yapıp ondan sonra yazayım 1 Yorum bağlantısı
Recep Güney 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 (düzenlendi) Supurge kurek cam buz kaziyici buz cozucu buz onleyici kar zinciri cekme halati takviye kablosu yedek ampuller acil yardim kiti yangin tüpü el feneri takim cantasi is eldiveni kova yag cozucu cila pasta sungerler bezler caki gazoz acacagi cakmak wd 40:) Ilave: su yedek silecek on cam icin örtu 7 Ocak 2015 tarihinde Recep Güney tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 İlk Yardım Çantası İki Tane Yangın Tüpü Yedek Stepne Bijon Anahtarı Micro Fiber Bez(2 Tane) Wd 40 Akü Takviye Kablosu Araç Çekme Halatı Kağıt Havlu Yaz Zamanlarında Güneşlik Çakmak Tamir Seti 1,5Litre Su Harita Lastik Tamir Köpüğü Kışları Ek Olarak: Cam Buz Kazıyıcı Zincir Yorum bağlantısı
Fatih Taylan 4 Mart 2015 Paylaş 4 Mart 2015 geçen gün ilk yardım çantama eklediğim bir paket sigara ve çakmak Yorum bağlantısı
Muzaffer Demirci 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Bulabilirseniz bir adet Nuh Demircan Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 11 Mart 2015 Paylaş 11 Mart 2015 Olta takımı ve çantası. Balık avı için gerekli tüm teçhizat (olta,livar,kıyafet vs.) 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Ayyıldız 22 Haziran 2015 Paylaş 22 Haziran 2015 Haydar Haydar türküsünü söylemek serbest mi :D :D Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 22 Haziran 2015 Paylaş 22 Haziran 2015 aracımda tam dolu takım cantası ilkyardım seti iki sandalye bir tane piknik tüpü masar 55x70 boyutunda bir takim nargile bide malzemeleri 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Haziran 2015 Paylaş 22 Haziran 2015 tam takım alet çantası, 1lt 5-30 yağ, 2 lt su, 1 lt antifreeze, jop, ilk yardım çantası, yangın söndürücü, boru bağlantıları için kelepçeler, sigortalar, lastik tamir kiti, el feneri, çeki halatı ve takviye kablosu vs vs gider benim liste Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Benim arabada hicbirsey yok.telefon yeter diyenlerdenim. 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Mangal SemaverKömür ve yakacaklarDetailing ÇeyiziKovaBidon 2 adet battaniye Bol bol poşetİlk yardım setiTakviye KablosuHalatYangın sönd. Yorum bağlantısı
Recommended Posts