Mert Yeldan 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Ben biraz ödlek insanım yani ödlek dediysem korkaklık değil panik atak hastasıyım.. Depremden ve yıldırımdan korkarım, karanlıkta duramam gibi. Gece uyurken yoldan gürültülü bir araç geçse deprem oluyor diye evi apartmanı ayağa kaldırmışlığım var Aslında panik atak, supraventriküler taşikardi hastalığımdan sonra ortaya çıktı, çok dinlememek lazım kendini Neyse bazı acil durumlar için arabada bazı şeyler bulundururum; 1- El feneri pusulalı 2- Eski bir telefon, sadece arama ve sms işine yarayanlardan. Çakmaktan şarj aleti ile sürekli tam şarj kontrolünde 3- Sakinleştirici, ağrı kesici ve kalp ilacım 4- Makas 5- Biber gazı 6- Harita 7- Şarjı 6 saat giden Garmin navi 8- 200TL para 9- Gaz deposu sürekli kullanımda olduğundan doluyo boşalıyor ama benzin depom yarımın altına hiç inmez 10- Sigara içmem ama çakmak 11- Şeker Sizde acil durumlar için ne bulunuyor? 10 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 5 e 10 kalas..... İçine beton dökülmüş 1 metrelik plastik boru, sapan, yeteri kadar 15 lik somun, ilk yardım çantası (içini kendim düzenledim) ha birde 65 lik sallama ( osmaniye yapımı), birde belimde taşıdığım var.... 16 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Kronik mide hastası olduğumdan gaz ilacı Ağrı kesici Küçük bir tornavida seti 5 e 10 kalas..... İçine beton dökülmüş 1 metrelik plastik boru, sapan, yeteri kadar 15 lik somun, ilk yardım çantası (içini kendim düzenledim) ha birde 65 lik sallama ( osmaniye yapımı), birde belimde taşıdığım var.... Savaşa mı 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2013 (düzenlendi) 5 e 10 kalas..... İçine beton dökülmüş 1 metrelik plastik boru, sapan, yeteri kadar 15 lik somun, ilk yardım çantası (içini kendim düzenledim) ha birde 65 lik sallama ( osmaniye yapımı), birde belimde taşıdığım var.... Ooo onlarda bir şey mi, yazmadım ama elektroşok temin ettim 5 gün önce Plastik borudan bende de vardı, Adana'dan çıkarken bıraktım orada Acil yangın söndürme tüpü lazım o zaman sana abi listede yok Ha birde WD-40'ta olabilir Yangın tüpü bagajım da var zaten, ufak ofis tipi http://urun.gittigid...durucu-86378304 28 Mayıs 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Yangın tüpü bagajım da var zaten, ufak ofis tipi http://urun.gittigid...durucu-86378304 Kullanım videosu? Muayenede geçerli mi? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2013 Kullanım videosu? Muayenede geçerli mi? Muayeneye gitmedim daha, ama Eylül'de gidecem. http://www.youtube.com/watch?v=Khc26n_rq4A Bunun gibi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Hiç bir şey yok, taksici saldırsa dayağı yidik. 4 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2013 Yahu acil durum dedim, kavga için haydar demedim Hiç bir şey yok, taksici saldırsa dayağı yidik. levye.. Gebze'de, Gebze-Harem minübüsçüyü kovaladım, anlattıydım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 kavga dan daha acil durum ? Ha elektroşok.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Sürücü koltuğunun altında demir su borusu var. Özel bölmede muşta duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2013 kavga dan daha acil durum ? Ha elektroşok.. Gebze-Haremciler desem 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Bagaj fena halde karışık şu an.Ama mutlaka bulundurulması gerekenler var tabiki.Şu an bir ilk yardım çantası hazırlıyorum.Benim ki biraz daha profesyonel şekilde olacak tabiki Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Arkadaşlar, Acil durumlar dedik. Savaşa giderken ne götürüyorsunuz demedik. Sonraki mesajlar silinecektir. 3 Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Elektro şok cihazı değilde tabanca olanları temin edilebiliyormu acaba. Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 5 e 10 kalas..... İçine beton dökülmüş 1 metrelik plastik boru, sapan, yeteri kadar 15 lik somun, ilk yardım çantası (içini kendim düzenledim) ha birde 65 lik sallama ( osmaniye yapımı), birde belimde taşıdığım var.... Şahin abi senin aracın plakası neydi?Görünce uzak duralım maazallah 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Fener var. Alet çantasında uzun tornavida var, görsen korkarsın, iki tane. İlk yardım seti, yangın söndürücü falan filan feşmekan zaten var. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 5 e 10 kalas..... İçine beton dökülmüş 1 metrelik plastik boru, sapan, yeteri kadar 15 lik somun, ilk yardım çantası (içini kendim düzenledim) ha birde 65 lik sallama ( osmaniye yapımı), birde belimde taşıdığım var.... abi sandalye vakası oluyordu yahu :D Senin ki acil durum değil bildiğin seferberlik için olmuş. Not: Çok güldüm abi, Allah'ta seni güldürsün.... 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Arkadaşlar, Acil durumlar dedik. Savaşa giderken ne götürüyorsunuz demedik. Sonraki mesajlar silinecektir. Sani; Şahin abi'nin mesaj dursun lütfen silme bakıp bakıp güleceğim, hatta arkadaşlarıma göstereceğim. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Bende, kavga için hiçbirşey yok, Allah vergsi iki yumruk iki tekme birde kafa var. Onun haricinde: - 7-22 arası muhtelif bir ucu yıldız-bir ucu açık anahtar takımı - Yeni aldığım TORX anahtar takımı - Alyan anahtar takımı - Pense, Kurbağacık, kontrol kalemi, yıldız ve düz tornavida, izoleli bant - Uçlu mutelif 40 parça cırcırlı tornavida takımı - yedek sigortalar - WD-40 - Sıvı gres - Lastik tamir kiti - 3 tane mikrofiber bez - yıkama süngeri - şemsiye - trafik seti + ilk yardım seti - sürücü koltuğu altında (Bence asıl olması gereken yer) yangın tüpü - 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Fener var. Alet çantasında uzun tornavida var, görsen korkarsın, iki tane. İlk yardım seti, yangın söndürücü falan filan feşmekan zaten var. Düzenledim abi Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Acil durum icin torpidoda oyun havasi cdlerim var moralim bozuldugunda takip dinliyorum... Su konuda biri cikip benim arabanin bagajinda bazuka var dese sasirmam... 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Genelini söylemiş arkadaşlar bende ek olarak; Yangın battaniyesi, Çift yangın söndürücü, Cam kırma çekici, El feneri şeklinde elektro şok cihazı (test edildi çalışıyor) Yedek cuğara, Küçük gözde de RPG7 mermisi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts