Caner Kırmacı 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 (düzenlendi) Olanlar Standart ilk yardım çantası ve yangın tüpü 2.5 litre cam suyu solüsyonlu Takım çantası biraz takım ayak pompası, tel fırça. Lokma takımı 30 cm tornavida (çok eskiden bir brodwayim vardı rölanti ayarlamak için almıştım ) Parfüm El havlusu Islak mendil ekstrdan bijon anahtarı (orjinali yalama olmuş eski sahibi tarafından) İçme suyu 3-4 küçük pet devamlı tazelerim Gece için fosforlu yelek Çekme halatı Direksiyon kilidi (haydarlık) Eksikliğini duydukalrım Bir adet far ve fren ampülü Fener Çakmak Bijon Anahtarı için boru Takviye kablosu 21 Şubat 2014 tarihinde Caner Kırmacı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 (düzenlendi) http://zxro.com/di/AV49/2013-06-17_18-24-27_645.jpg 2 Adet Yangın söndürücü, Çekme Halatı, zincir (Takoz yok ) Kullanma ve İçme Suyu, El Feneri ve çakmaktan çalışan lamba, Takım çantası ve muhteviyatı, Telefon için şarj cihazı. Ağrı kesici, mide asit giderici, naneli sakız Sabun, Çakı, Aklıma gelenler bunlar 21 Şubat 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 İlk yardım cantası - Haydar - Yangın Tüpü Yorum bağlantısı
Alirıza Yaman 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 2 Yangın söndürücü 2 ilk yardım seti arabanın kitapçıkları olmazsa olmaz koltuğun koltuğun altında Haydar Not: Haydar özel olarak marangoza yaptırılmıştır Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 2 Yangın söndürücü 2 ilk yardım seti arabanın kitapçıkları olmazsa olmaz koltuğun koltuğun altında Haydar Not: Haydar özel olarak marangoza yaptırılmıştır Bizim ince paslanmıs sopa çok hoş görüntüsü var Yorum bağlantısı
Alirıza Yaman 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Bizim ince paslanmıs sopa çok hoş görüntüsü var Marangoz arkadaş kenarlarına vida atalım dedi adam öldürmeyeceğiz dedim birde karşıya kaptırmayacaksın Allah korusun Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Marangoz arkadaş kenarlarına vida atalım dedi adam öldürmeyeceğiz dedim birde karşıya kaptırmayacaksın Allah korusun Amac can yakmak değil Abi göstermek amaclı. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Acil durumlar için araçta bulundurulan malzemeler içinde haydar, boru, sopa vs. olması ilginç. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 21 Şubat 2014 Paylaş 21 Şubat 2014 Ben de haydar ve arkadaşları yok. Yangın tüpü, ilkyardım çantası, kullanma kılavuzu, meyve bıçağı, gazete, ıslak mendil, eldiven, çekme halatı,oto şampuanı, bez... 3 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 Kullanma kılavuzu zaten zorunlu arabada olmalı Yorum bağlantısı
Caner Tiryaki 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 bagajda olanlar: 1)ilk yardım çantası ( içindekiler yenilenmiş) 2)içi dolu su şişesi 3)benzin bidonu 4)çadır 5)semaver 6)yedek plaka (aldığımda app plaka vardı ne olur ne olmaz diye bagajda taşıyorum) 7)yedek ayakkabı 8)bez 9)çakı 10)zippo benzini torpidomda olanlar: 1)yiyecek 2)kağıt havlu 3)çöp poşeti Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Niye bu tokata maruz kaldık muallimciğim ? Bir şey lazım olursa ararım gelir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Haydar gibi yasadışı bir durumu tekrardan yazan olursa ceza verilecektir arkadaşlar. Yasadışı şeyleri över gibi anlatıyorsunuz ve bu hiç hoş değil. Varsa da kendinize saklayın, foruma yazmayın lütfen. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Şubat 2014 Yazar Paylaş 27 Şubat 2014 Haydar gibi yasadışı bir durumu tekrardan yazan olursa ceza verilecektir arkadaşlar. Yasadışı şeyleri över gibi anlatıyorsunuz ve bu hiç hoş değil. Varsa da kendinize saklayın, foruma yazmayın lütfen. Haydar Haydar türküsünü söylemek serbest mi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Haydar Haydar türküsünü söylemek serbest mi En iyi cevabı değiştirme lütfen. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Şubat 2014 Yazar Paylaş 27 Şubat 2014 (düzenlendi) En iyi cevabı değiştirme lütfen. Benim konum değil mi? O hak bana tanınmış. Yer işgaliye ücretini alayım lütfen 27 Şubat 2014 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Ilk yardim cantasi yakit bidonu temizlik seti yaklasik 30 parca felan bicak tamirci cakisi 4 cesit bant pompa lastik kiti buyuk paspas el feneri cakmak tornavida yara bandi kolonya islan meldil kuru mendil parfum araba parfumu kaza tutanagi 3 4 tane yedek park ve ic aydinlatma ampulu yedek sigorta yedek takoz telefon 2 adet gunes gozlugu defter ve son olarak Kuran ı kerim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Benim konum değil mi? O hak bana tanınmış. Yer işgaliye ücretini alayım lütfen Konuyu senden alırım, hem konunu işgal ederim, hem de seni Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Şubat 2014 Yazar Paylaş 27 Şubat 2014 (düzenlendi) Konuyu senden alırım, hem konunu işgal ederim, hem de seni Heyy anlaşabiliriz dostum :zencistaylasmileisi: 27 Şubat 2014 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Halil Çetin 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 içi elbise dolu bir seyahat çantası-ışıldak-elfeneri-yangın tüpü-ilkyardım çantası-5lt dolu su bidonu-güneşlik-şemsiye-terlik-savan-2 paket cips ve bisküvi-bardak-harita-navigasyon-amperli şarj aleti-bibergazı-kalem-notdefteri-çeki halatı-kalın ve ince ip-kaza tespit tutanağı-tamir takımı-pense tornavida kargaburnu ingiliz anahtarı vs-fazladan bikaçparça bez-bot-çekiç-odun kırmak için küçük bir balta-ateş yakmak için eski gazete-çakmak-poşet-sabun-mum-araç içi aydınlatma feneri çakmak girişli-çakmak girişli pompa-lastik sibobu iğnesi ve bu iğneyi sökmeye yarayan ucu çatal sibob kapağı-koli bandı..... şimdilik aklıma gelenler bunlar,eminim bagajdaki çantayı çantayı açsam aklıma gelmeyen neler görürüm neler.... ayrıca bir el fenerinin hayat kurtardığına bizzat şahitim soför kapısındaki eşya gözünden asla eksik etmem.neye lazım olucakki demeyin heran herşey olabilir. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 içi elbise dolu bir seyahat çantası-ışıldak-elfeneri-yangın tüpü-ilkyardım çantası-5lt dolu su bidonu-güneşlik-şemsiye-terlik-savan-2 paket cips ve bisküvi-bardak-harita-navigasyon-amperli şarj aleti-bibergazı-kalem-notdefteri-çeki halatı-kalın ve ince ip-kaza tespit tutanağı-tamir takımı-pense tornavida kargaburnu ingiliz anahtarı vs-fazladan bikaçparça bez-bot-çekiç-odun kırmak için küçük bir balta-ateş yakmak için eski gazete-çakmak-poşet-sabun-mum-araç içi aydınlatma feneri çakmak girişli-çakmak girişli pompa-lastik sibobu iğnesi ve bu iğneyi sökmeye yarayan ucu çatal sibob kapağı-koli bandı..... şimdilik aklıma gelenler bunlar,eminim bagajdaki çantayı çantayı açsam aklıma gelmeyen neler görürüm neler.... ayrıca bir el fenerinin hayat kurtardığına bizzat şahitim soför kapısındaki eşya gözünden asla eksik etmem.neye lazım olucakki demeyin heran herşey olabilir. Siz arabada ekstradan bir kişi daha taşıyorsunuz neredeyse Bi de profilinizdeki araç bilgisi hatalı galiba. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 içi elbise dolu bir seyahat çantası-ışıldak-elfeneri-yangın tüpü-ilkyardım çantası-5lt dolu su bidonu-güneşlik-şemsiye-terlik-savan-2 paket cips ve bisküvi-bardak-harita-navigasyon-amperli şarj aleti-bibergazı-kalem-notdefteri-çeki halatı-kalın ve ince ip-kaza tespit tutanağı-tamir takımı-pense tornavida kargaburnu ingiliz anahtarı vs-fazladan bikaçparça bez-bot-çekiç-odun kırmak için küçük bir balta-ateş yakmak için eski gazete-çakmak-poşet-sabun-mum-araç içi aydınlatma feneri çakmak girişli-çakmak girişli pompa-lastik sibobu iğnesi ve bu iğneyi sökmeye yarayan ucu çatal sibob kapağı-koli bandı..... şimdilik aklıma gelenler bunlar,eminim bagajdaki çantayı çantayı açsam aklıma gelmeyen neler görürüm neler.... ayrıca bir el fenerinin hayat kurtardığına bizzat şahitim soför kapısındaki eşya gözünden asla eksik etmem.neye lazım olucakki demeyin heran herşey olabilir. Ben hazırım. Nereye gidiyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts