İçeriğe Yönlendir

Acil Durumlar Için Aracınızda Ne Var?

Mert Yeldan

Recommended Posts

Caner Kırmacı
(düzenlendi)

Olanlar

Standart ilk yardım çantası ve yangın tüpü

2.5 litre cam suyu solüsyonlu

Takım çantası biraz takım ayak pompası, tel fırça. Lokma takımı 30 cm tornavida (çok eskiden bir brodwayim vardı rölanti ayarlamak için almıştım :) )

Parfüm

El havlusu

Islak mendil

ekstrdan bijon anahtarı (orjinali yalama olmuş eski sahibi tarafından)

İçme suyu 3-4 küçük pet devamlı tazelerim

Gece için fosforlu yelek

Çekme halatı

Direksiyon kilidi (haydarlık)

Eksikliğini duydukalrım

Bir adet far ve fren ampülü 

Fener

Çakmak

Bijon Anahtarı için boru

Takviye kablosu

tarihinde Caner Kırmacı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

http://zxro.com/di/AV49/2013-06-17_18-24-27_645.jpg

2 Adet Yangın söndürücü,

Çekme Halatı, zincir (Takoz yok :)

Kullanma ve İçme Suyu,

El Feneri ve çakmaktan çalışan lamba,

Takım çantası ve muhteviyatı,

Telefon için şarj cihazı.

Ağrı kesici, mide asit giderici, naneli sakız  :)

Sabun, 

Çakı, 

Aklıma gelenler bunlar 

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Alirıza Yaman

2 Yangın söndürücü 2 ilk yardım seti arabanın kitapçıkları olmazsa olmaz koltuğun koltuğun altında Haydar :)

Not: Haydar özel olarak marangoza yaptırılmıştır :)

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

2 Yangın söndürücü 2 ilk yardım seti arabanın kitapçıkları olmazsa olmaz koltuğun koltuğun altında Haydar :)

Not: Haydar özel olarak marangoza yaptırılmıştır :)

Bizim ince paslanmıs sopa çok hoş görüntüsü var :p

Yorum bağlantısı
Alirıza Yaman

Bizim ince paslanmıs sopa çok hoş görüntüsü var :p

Marangoz arkadaş kenarlarına vida atalım dedi adam öldürmeyeceğiz dedim birde karşıya kaptırmayacaksın Allah korusun :)

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Marangoz arkadaş kenarlarına vida atalım dedi adam öldürmeyeceğiz dedim birde karşıya kaptırmayacaksın Allah korusun :)

Amac can yakmak değil Abi göstermek amaclı. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Acil durumlar için araçta bulundurulan malzemeler içinde haydar, boru, sopa vs. olması ilginç.  :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Ben de haydar ve arkadaşları yok. Yangın tüpü, ilkyardım çantası, kullanma kılavuzu, meyve bıçağı, gazete, ıslak mendil, eldiven, çekme halatı,oto şampuanı, bez...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Caner Tiryaki

bagajda olanlar:

1)ilk yardım çantası ( içindekiler yenilenmiş)

2)içi dolu su şişesi

3)benzin bidonu

4)çadır

5)semaver

6)yedek plaka (aldığımda app plaka vardı ne olur ne olmaz diye bagajda taşıyorum)

7)yedek ayakkabı

8)bez

9)çakı

10)zippo benzini

torpidomda olanlar:

1)yiyecek

2)kağıt havlu

3)çöp poşeti

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

:punish::D

Niye bu tokata maruz kaldık muallimciğim ? Bir şey lazım olursa ararım gelir :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Haydar gibi yasadışı bir durumu tekrardan yazan olursa ceza verilecektir arkadaşlar. Yasadışı şeyleri över gibi anlatıyorsunuz ve bu hiç hoş değil. Varsa da kendinize saklayın, foruma yazmayın lütfen.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Haydar gibi yasadışı bir durumu tekrardan yazan olursa ceza verilecektir arkadaşlar. Yasadışı şeyleri över gibi anlatıyorsunuz ve bu hiç hoş değil. Varsa da kendinize saklayın, foruma yazmayın lütfen.

Haydar Haydar türküsünü söylemek serbest mi :p

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Haydar Haydar türküsünü söylemek serbest mi :p

En iyi cevabı değiştirme lütfen.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

En iyi cevabı değiştirme lütfen.

Benim konum değil mi? O hak bana tanınmış. Yer işgaliye ücretini alayım lütfen :p

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Ilk yardim cantasi yakit bidonu temizlik seti yaklasik 30 parca felan bicak tamirci cakisi 4 cesit bant pompa lastik kiti buyuk paspas el feneri cakmak tornavida yara bandi kolonya islan meldil kuru mendil parfum araba parfumu kaza tutanagi 3 4 tane yedek park ve ic aydinlatma ampulu yedek sigorta yedek takoz telefon 2 adet gunes gozlugu defter ve son olarak Kuran ı kerim :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Benim konum değil mi? O hak bana tanınmış. Yer işgaliye ücretini alayım lütfen :p

Konuyu senden alırım, hem konunu işgal ederim, hem de seni :p

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
(düzenlendi)

Konuyu senden alırım, hem konunu işgal ederim, hem de seni :p

Heyy anlaşabiliriz dostum :zencistaylasmileisi: :p

tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Halil Çetin

içi elbise dolu bir seyahat çantası-ışıldak-elfeneri-yangın tüpü-ilkyardım çantası-5lt dolu su bidonu-güneşlik-şemsiye-terlik-savan-2 paket cips ve bisküvi-bardak-harita-navigasyon-amperli şarj aleti-bibergazı-kalem-notdefteri-çeki halatı-kalın ve ince ip-kaza tespit tutanağı-tamir takımı-pense tornavida kargaburnu ingiliz anahtarı vs-fazladan bikaçparça bez-bot-çekiç-odun kırmak için küçük bir balta-ateş yakmak için eski gazete-çakmak-poşet-sabun-mum-araç içi aydınlatma feneri çakmak girişli-çakmak girişli pompa-lastik sibobu iğnesi ve bu iğneyi sökmeye yarayan ucu çatal sibob kapağı-koli bandı..... şimdilik aklıma gelenler bunlar,eminim bagajdaki çantayı çantayı açsam aklıma gelmeyen neler görürüm neler....

ayrıca bir el fenerinin hayat kurtardığına bizzat şahitim soför kapısındaki eşya gözünden asla eksik etmem.neye lazım olucakki demeyin heran herşey olabilir.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

içi elbise dolu bir seyahat çantası-ışıldak-elfeneri-yangın tüpü-ilkyardım çantası-5lt dolu su bidonu-güneşlik-şemsiye-terlik-savan-2 paket cips ve bisküvi-bardak-harita-navigasyon-amperli şarj aleti-bibergazı-kalem-notdefteri-çeki halatı-kalın ve ince ip-kaza tespit tutanağı-tamir takımı-pense tornavida kargaburnu ingiliz anahtarı vs-fazladan bikaçparça bez-bot-çekiç-odun kırmak için küçük bir balta-ateş yakmak için eski gazete-çakmak-poşet-sabun-mum-araç içi aydınlatma feneri çakmak girişli-çakmak girişli pompa-lastik sibobu iğnesi ve bu iğneyi sökmeye yarayan ucu çatal sibob kapağı-koli bandı..... şimdilik aklıma gelenler bunlar,eminim bagajdaki çantayı çantayı açsam aklıma gelmeyen neler görürüm neler....

ayrıca bir el fenerinin hayat kurtardığına bizzat şahitim soför kapısındaki eşya gözünden asla eksik etmem.neye lazım olucakki demeyin heran herşey olabilir.

Siz arabada ekstradan bir kişi daha taşıyorsunuz neredeyse :)

Bi de profilinizdeki araç bilgisi hatalı galiba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ben hazırım. Nereye gidiyoruz  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...