Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 sahtesi demekki... Ben gündüz farı olarak kullanıyorum... Bir sıkıntı yaşamadım. .benim aldığım yerden al.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 Parklar kapalı gündüz videosu Parklar açık gündüz videosu Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Stobun yapısı nedeni ile gıcık durmuş. yarısı yanıyor yarısı sönük Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 Stobun yapısı nedeni ile gıcık durmuş. yarısı yanıyor yarısı sönük Tadil edelim Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Tadil edelim Bu işin peşindeyim biliyorsun abi. Ama yok ki bir çıkma stop bulup gönderecek, Angara da çıkmacıları tanıyan bir gardaşımız Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 Bu işin peşindeyim biliyorsun abi. Ama yok ki bir çıkma stop bulup gönderecek, Angara da çıkmacıları tanıyan bir gardaşımız Bende var oynamalık 2005 öncesi stobu Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Bende var oynamalık 2005 öncesi stobu sonrası lazım abi. Yandaki beyazları da kullanmak istiyom ben Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 Stoplar ateş ediyor Çok hoş.. Çok güzel oldu demi sonrası lazım abi. Yandaki beyazları da kullanmak istiyom ben Benim de bir projem var da.. vaktim yok... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Çok güzel oldu demi Benim de bir projem var da.. vaktim yok... Bir arkadaş a anlat o yapsın 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Çok güzel oldu demi Benim de bir projem var da.. vaktim yok... Çok güzel yav. Senin arabanın arkasından bakınca çok güzel görünüyor zaten... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 Dedim ya, görmeyen kördür, gören de kör olur zaten Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Dedim ya, görmeyen kördür, gören de kör olur zaten Sen kasko kapsamını genişlet o zaman. Habire kepitip dururlar Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Bu işin peşindeyim biliyorsun abi. Ama yok ki bir çıkma stop bulup gönderecek, Angara da çıkmacıları tanıyan bir gardaşımız Stopların içi lazım değil mi zaten sana gardaşım, emmi de bulunan makyajsız stoplarını alıver işte.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Stopların içi lazım değil mi zaten sana gardaşım, emmi de bulunan makyajsız stoplarını alıver işte.. Dış camı lazım gardaşım toker Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 Bu işin peşindeyim biliyorsun abi. Ama yok ki bir çıkma stop bulup gönderecek, Angara da çıkmacıları tanıyan bir gardaşımız Gondereyim.sana bir tane.Köşesi azcik kırık olan vardı bende değişim yapmıştım arabayı ilk aldığım zaman duruyor olmalı bir yerde olur muÇok güzel olmuş abi.Sadece ampul değişimi ile olmaz mu bu iş.Sen şimdi devre falan dersin o da bana uymaz m) Ayrıca ampulleri senin aldığın yerden aldım bende Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 Gondereyim.sana bir tane.Köşesi azcik kırık olan vardı bende değişim yapmıştım arabayı ilk aldığım zaman duruyor olmalı bir yerde olur mu Çok güzel olmuş abi.Sadece ampul değişimi ile olmaz mu bu iş.Sen şimdi devre falan dersin o da bana uymaz m) Ayrıca ampulleri senin aldığın yerden aldım bende Olmamı. Köşesi, önemli değil. çalışma için lazım adresimi öm den attım bile Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 Olmamı. Köşesi, önemli değil. çalışma için lazım adresimi öm den attım bile Tamam bakayım akşam nereye koymusum gönderirim sana 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 Mehmet abi ben de sinyaller için led almıştım geldiler. Taktım parlaklık falan çok güzel. 4lu yanarken hızda sorun yok ama sinyalde haliyle hız sorunu var. Direnç linki diye vermişsin ama o da sinyalin linki sanırım yanlış oldu. Bu direnci yurtiçinden edinme şansımız var midir kaç ohm kullanmak lazım. Direk kablolara taş direnç baglasak hallolur mu? Hangi kabloya bağlamak gerekir Çok soru sordum sanırım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2014 Yazar Paylaş 8 Kasım 2014 Ozan sorun çok fazla.. yanlış bişey yapmandan korktum bir an. 50 Watt 10 ohm. Taş direnç. Her ampul için bir tane. Ampule paralel bağlayacaksın. Sinyal hattının uygun bir yerine bağlayabilirsin. Elektronikçilerde bulursun. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Ozan sorun çok fazla.. yanlış bişey yapmandan korktum bir an. 50 Watt 10 ohm. Taş direnç. Her ampul için bir tane. Ampule paralel bağlayacaksın. Sinyal hattının uygun bir yerine bağlayabilirsin. Elektronikçilerde bulursun. Tamamdir teşekkür ettim abi direnci edineyim en azından bi oto elektrikcisine baglatirim yanlış is yapmaktan ben de çekiniyorum araç elektroniginde Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 T10 ledler... http://www.aliexpress.com/snapshot/228188514.html Parkta kullandığım led ... http://www.aliexpress.com/item/T10-W5W-194-501-168-Cree-Q5-high-power-auto-led-lamp-car-led-bulbs-2pcs/614660384.html Tavan lambası.. http://www.aliexpress.com/item/car-led-festoon-lamp-car-interior-lights-License-plate-Light-6418-bulb-No-Error-6-SMD/648975845.html Teşekkür ederim Ustam.. Yukarıda linkleri paylaştım.. Kataloglara baktım, B-max henüz listelenmemiş.. tek tek söküp bakmak lazım.. Etiketin senin olduğunu sonradan öğrendim ben.. Araba garantili, garanti belgesi de bu demişti Yok çalmıyor ama çok cd dinleyen biri değilim.. Mesela içinde hiç cd yok.. Radyoyu severim ben.. Sağolasın hocam.. Abi park lambası sipariş verecegim yeniden ama burdakileri mi alayım sanki pahalı geldi bana.Birde plaka ve aynı altı için hangileri alayım Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Akan Sevgiler, Hürmetler, Teslimat Yapıldı Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Kasım 2014 Paylaş 20 Kasım 2014 Akan Sevgiler, Hürmetler, Teslimat Yapıldı Güle güle parçala 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts