Zafer Kısır 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Yakışmış güle güle kullanın.Gördüğüm kadarı ile tavan aydınlatması için soğutuculu led kullanmışsınız. Soğutucu kenarlarını izole bant ile bantlamanızı öneririm. Benzer ledleri ben de kullandım. Alüminyum soğutucu kısmı ile şase arasında çok az boşluk kalıyor. Ben aracın tavan tesisatını bu yüzden yaktım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 Cok guzel olmus gule gule kullanin.Parklarda kullandiginiz ledler kac watt acaba birde nerden kacparaya aldiniz.Bende ankaradayim http://www.aliexpress.com/item/2pcs-lot-free-shipping-car-lights-T10-w5w-led-car-bulbs-194-led-5w-Cree-high/910814893.html 5 wat.. Yakışmış güle güle kullanın.Gördüğüm kadarı ile tavan aydınlatması için soğutuculu led kullanmışsınız. Soğutucu kenarlarını izole bant ile bantlamanızı öneririm. Benzer ledleri ben de kullandım. Alüminyum soğutucu kısmı ile şase arasında çok az boşluk kalıyor. Ben aracın tavan tesisatını bu yüzden yaktım. Dikkate alacağım Zafer Bey.. Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Emmi arka ayak aydınlatması için orta konsoldan hattı çektim hazır.küllük ve yerini çıkardım sağlı sollu işaretli yere aydınlatma yapmak istiyorum.buraya nasıl bir lamba önerirsin.131 tavan lambası alacaktım.çok oymak istemiyorum connect lerin beyaz çamurluk sinyali çok basit olur diye düşündüm.50 50 3 lü SMD şerit led i içine alacak birşey bulsam süper olur.Ne önerirsin Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Enjektör abi ora ya enjektör nasıl olurki, enjektör koltuk altına tamamda oraya kelebek gibi durmazmı ama ben işaretli yere yapmak istiyorum o vidalı kartal göz power led leri düşünndüm çok fazla ışık olur onlar, Yorum bağlantısı
Bayram Ōzdemir 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 herkese iyi aksamlar gündüz farı için bu ledlerden aldım ve parklarima taktim.sorum su farları yaktığımda ledlerin parlaklığını nasıl ayarlaya bilirim bunun için özel bir devre yada bağlantı yöntemi varmidir Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Nisan 2014 Paylaş 2 Nisan 2014 herkese iyi aksamlar gündüz farı için bu ledlerden aldım ve parklarima taktim.sorum su farları yaktığımda ledlerin parlaklığını nasıl ayarlaya bilirim bunun için özel bir devre yada bağlantı yöntemi varmidirGündüz farı devresi var. Mehmet abi onu bağlamıştı. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Sanırım en iyi konu bu olur yapmayı unutulanlar kısmı için. Özellikle otomatik kullananlar için sol ayak dayama nasıl çözdünüz.Kullandığınız bir ürün varmı.Araç içi birde bej renk olunca çok gıcık oluyor resmen simsiyak çıkıyor kirden çamurdan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 herkese iyi aksamlar gündüz farı için bu ledlerden aldım ve parklarima taktim.sorum su farları yaktığımda ledlerin parlaklığını nasıl ayarlaya bilirim bunun için özel bir devre yada bağlantı yöntemi varmidir ledlerin bazısında 3 kablo vardır, far açınca otomatik olarak kısılır, Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2014 Yazar Paylaş 3 Nisan 2014 Nasıl bi devre acaba bilginiz varmi Kontağa bağlı, kontağı açınca parklara 12 volt gidiyor.. parklar açılınca ledlere giden elektrik 7 volta kısılıyor.. Talip Eren'den almıştım.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Kontağa bağlı, kontağı açınca parklara 12 volt gidiyor.. parklar açılınca ledlere giden elektrik 7 volta kısılıyor.. Talip Eren'den almıştım.. Bunu nasıl yaptığını sormuş abi. Güzdüz devresi Yorum bağlantısı
Bayram Ōzdemir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Kontağa bağlı, kontağı açınca parklara 12 volt gidiyor.. parklar açılınca ledlere giden elektrik 7 volta kısılıyor.. Talip Eren'den almıştım.. abi cevabın için tesekkurler.ben çalışma prensibini anladım ama.nasıl bir devre kullandınız 7 volt regülatör devresi gibi birseymi acaba Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Eylül 2014 Yazar Paylaş 13 Eylül 2014 Ford Len Sinyal yapmayı da unutmuş... Aldığım led http://www.aliexpress.com/snapshot/6193591101.html Akımı düzenlemek için devreye bağladığım direnç http://www.aliexpress.com/snapshot/6193591101.html Direncin ısınmasını önlemek için bagaj içinde şasiye sabitledim.. Bu videoda Led ve Halojen sinyal farkını göreceksiniz.. Bu videoda arka sinyallerin ikisi de led 8 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 ellerine sağlık, aldığın linkleride ekleseydin bari Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Eylül 2014 Yazar Paylaş 13 Eylül 2014 ellerine sağlık, aldığın linkleride ekleseydin bari Maşallah. Ekledim abim.. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Çok güzel olmuş abim eline sağlık. Benimde alasim geldi valla. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Len bu ford da amma unurkanmış. Ne kadar çok şey unutmuş böyle. Ellerine emeklerine sağlık Emmi. Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Eylül 2014 Yazar Paylaş 14 Eylül 2014 Emmi önler? Direnç yetersiz geldi Sani'cim. Önleri de takınca hızlandı ve o da hoş olmadı. Bu sebeple takmadım. Bir takım daha direnç istedim. Gelince önleri de takacağım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Ellerine sağlık abi çok güzel olmuş. Ben de en kısa zamanda tüm stop aydınlatmalarini led yapmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Eylül 2014 Paylaş 14 Eylül 2014 Dış Ayna altı lambalar tavan lambası ile paralel. Tavana çıkan kapıdan tetiklenen kabloyu bul ondan paralel al. Stoplar dairedir.. yanılmuyorsam üç parça. Yanlış cevap, öyle olsa tavan lambasını seyir halinde iken yaktığında ayna altındaki ışıklarda yanardı ama yanmıyor orjinalinde.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts