Misafir 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Abi uzun led ciddi bağımlılık yapıyor.Demedi deme [emoji23] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Abi uzun led ciddi bağımlılık yapıyor.Demedi deme [emoji23] Bixenondan az tecrübem var Erol'um. Zaten severim gece yolculuğunu. [emoji7] Tadından yenmez artıkEminim öyle olacak [emoji41] Ellerine sağlik abi bir eksik daha giderilmişAynen Serkan. Teşekkürler. Celalettin liked this [emoji122] [emoji122] [emoji122]Sağol Abi. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Bixenondan az tecrübem var Erol'um. Zaten severim gece yolculuğunu. [emoji7] Eminim öyle olacak [emoji41] Aynen Serkan. Teşekkürler. Sağol Abi. Bixenon kibrit kalıyor abi yanında kazasız belasız kullan.Yollların aydınlık olsun.[emoji5] Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 (düzenlendi) Tadından yenmez artık Abi, yanılmıyorsam bu ampulleri Lokman Abi de kullanmakta, aynı ampul galiba. Onun tavsiyesi satın aldım ve Emmi'nin yardımlarıyla montajını gerçekleştirmiştik. Geçen yakından baktığımda ledin uç kısmında kararmalar olduğunu gördüm. Aydınlatmada bir sorun söz konusu değil ama bu kararma yakın bir süre içerisinde sıkıntı yaratır mı ? 3 Nisan 2016 tarihinde Mustafa Karabulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Emmi güle, güle kullan. Mustafa bende bakayım bişi varmı. Konunun cevabını Servet verir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Emmi güle, güle kullan. Mustafa bende bakayım bişi varmı. Konunun cevabını Servet verir Sağol abi. Piirimiz sensin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 neyse ki farlarım h4 de bu ledleri takacak yer yok yoksa bu masrafa da sokacaktınız,forum kötü alışkanlık resmen güle güle kullan abi yolun hep açık olsun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Abi, yanılmıyorsam bu ampulleri Lokman Abi de kullanmakta, aynı ampul galiba. Onun tavsiyesi satın aldım ve Emmi'nin yardımlarıyla montajını gerçekleştirmiştik. Geçen yakından baktığımda ledin uç kısmında kararmalar olduğunu gördüm. Aydınlatmada bir sorun söz konusu değil ama bu kararma yakın bir süre içerisinde sıkıntı yaratır mı ?Yakından görüp söylerim ne var ne yok neyse ki farlarım h4 de bu ledleri takacak yer yok yoksa bu masrafa da sokacaktınız,forum kötü alışkanlık resmen[emoji14]güle güle kullan abi yolun hep açık olsunBu neki? Bendeki h4 ezer geçer :buradaeroltaşgülmesesigeliyor: 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Yakından görüp söylerim ne var ne yok Bu neki? Bendeki h4 ezer geçer :buradaeroltaşgülmesesigeliyor: Xenon var abi şimdilik kalsın [emoji14] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Herkes ledleniyor yav Hayırlı olsun Emmi. Yolun aydınlık olsun. Parabolik cama takıpğ asıl efsaneyi göstereceğim az kaldı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Xenon var abi şimdilik kalsın [emoji14]Xenon? Ne kadan ilkel 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Xenon? Ne kadan ilkel Kararan Led mi yapmışlar? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Farı forumda bir arkadaşdan aldım. Karşılığında Asus telefon alıp yolladım Kapakları yoktu ve kenar lastiği iyi değildi. Eski farlarımdan kullandım. Evet farlarımız pahalı. Akşam kafayı yastığa koyunca rahat uyuyor musun bari ? Evet farlarımız pahalı ama denk getirdi mi acımaz ucuza kapatırız diyorsun yani.. Bu ledlerden bana da alacaktınız noldu o iş, bir hayrınız dokunsun diye fırsat verdim size, değerlendirin.. : 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Nisan 2016 Yazar Paylaş 4 Nisan 2016 Akşam kafayı yastığa koyunca rahat uyuyor musun bari ? Evet farlarımız pahalı ama denk getirdi mi acımaz ucuza kapatırız diyorsun yani.. Bu ledlerden bana da alacaktınız noldu o iş, bir hayrınız dokunsun diye fırsat verdim size, değerlendirin.. : Hemen sipariş geçiyorum. Yeterki huzur ver. [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Hemen sipariş geçiyorum. Yeterki huzur ver. [emoji4] 2007 ve füme, sipariş aşamasında sorarlarsa doğru işaretle... 4 Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 5 Nisan 2016 Paylaş 5 Nisan 2016 Mehmet abi stopların yan tarafındaki beyaz çizgilere led çalışması yapmayı düşünmüyor musun?yada içi mi uygun değil?yapılsa harika durur bence Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 Geri vites lambalarım geldi. Yarın takacağım kısmetse.. Şu an gece nöbetindeyim arabam evde kaldı Tavsiye için teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Geri vites lambalarım geldi. Yarın takacağım kısmetse.. Şu an gece nöbetindeyim arabam evde kaldı Tavsiye için teşekkürler. Urun icin link verebilirmisiniz Emre Bey, Tesekkurler. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Urun icin link verebilirmisiniz Emre Bey, Tesekkurler. Buyrun, rica ederim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2016 Yazar Paylaş 7 Nisan 2016 Mehmet abi stopların yan tarafındaki beyaz çizgilere led çalışması yapmayı düşünmüyor musun?yada içi mi uygun değil?yapılsa harika durur benceStobu açmak çok zor, far gibi değil Erhan. Bu sebeple denemedim hiç. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Stobu açmak çok zor, far gibi değil Erhan. Bu sebeple denemedim hiç.Stop açılmıyor zaten kesmek gerekli. Onu da yapacak bir iki akıllı tanıyorum... [emoji375] [emoji533] [emoji16] 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2016 Yazar Paylaş 7 Nisan 2016 Stop açılmıyor zaten kesmek gerekli. Onu da yapacak bir iki akıllı tanıyorum... [emoji375] [emoji533] [emoji16] Hayatta uğraşamam... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Hayatta uğraşamam... Görünce uğraşırsın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts