Guest Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Tabi ki Haayır.. uzunlara bunlar.. Sislerim sarı.. Fransız sarısı Yanlis almis olabilir misiniz? Fog light diyor? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Gözlüğü gözünde yoksa paketten Mengene bile çıkabilir. İnşallah çift almıştır Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Gözlüğü gözünde yoksa paketten Mengene bile çıkabilir. İnşallah çift almıştır [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Siyah halkalar neBoşver, ne vakit sym alıyoruz Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Boşver, ne vakit sym alıyoruzMondiye satılık ilanı verdim. Sym alıp kalan parayı vegasta symforum toplantısında üyelerle yiyecem . Sana çabi ye ve fatiye de bilet aldım. Emmi kalsın forumuna beklesin bıyıklı. .... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Yeni farlarım.. Orjinal far aldım bir çift ve İlker Kemal'e gönderdim. İlker ise yine bir sanat eseri ortaya çıkararak mükemmel işçiliği ile yaptı hazırladı. Gittiğimde birlikte taktık. Abi eskileri niye değiştirdin? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 Yanlis almis olabilir misiniz? Fog light diyor? Genelde alıcılar bu tip ampulleri sislere kullandığı için satıcı algı odaklı bir ilan yazmış.. Bizim için önemli olan H1 olmasıdır Özlem Hanım. (Kontrol ettim doğru ampul) Siyah halkalar ne Ne bilim len İlkere sor.. Gözlüğü gözünde yoksa paketten Mengene bile çıkabilir. İnşallah çift almıştır LBG Abi eskileri niye değiştirdin? Farlar depo marka idi.. Ayar tutmaz olmuştu artık.. Bu sebeple orjinal kasa kullandık yenide.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Serkaan.. sen bana yaşlandın mı demek istedin... Estagfirullah abi öyle demedim.sadece engin bilgilerinle bizi aydinlatmiyorsun demek istedim.[emoji1] Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Genelde alıcılar bu tip ampulleri sislere kullandığı için satıcı algı odaklı bir ilan yazmış.. Bizim için önemli olan H1 olmasıdır Özlem Hanım. (Kontrol ettim doğru ampul) İtiraf et lan yoksa yanlış mı aldık diye sordun değil mi kendi kendine.. Bana da alsana hayrına bunlardan, bir hayrın olsun o kadar parça temin ettim sana.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 İtiraf et lan yoksa yanlış mı aldık diye sordun değil mi kendi kendine.. Bana da alsana hayrına bunlardan, bir hayrın olsun o kadar parça temin ettim sana.. : Ne sorması. direk gözlüğü takıp kontrol ettim.. Alayım len.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Ne sorması. direk gözlüğü takıp kontrol ettim.. Alayım len.. Yalnız model hanesini 2007 girelim. Yanlış olmasın.. Yorum bağlantısı
Tamer Ataç 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Yeni farlarım.. Orjinal far aldım bir çift ve İlker Kemal'e gönderdim. İlker ise yine bir sanat eseri ortaya çıkararak mükemmel işçiliği ile yaptı hazırladı. Gittiğimde birlikte taktık. Selamlar.Çok güzel olmuş.Hayırlı olsun.Acaba 2005 Mondeo 2.0 Tdci Trend'e uyarlanabilirmi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 Selamlar.Çok güzel olmuş.Hayırlı olsun.Acaba 2005 Mondeo 2.0 Tdci Trend'e uyarlanabilirmi?Selam Tamer bey. Uygulanır, çok da güzel olur. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Selam Tamer bey. Uygulanır, çok da güzel olur. Abi trendde far yıkama yok ve yükseklik ayarı manuel bu sıkıntı çıkarır mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 Abi trendde far yıkama yok ve yükseklik ayarı manuel bu sıkıntı çıkarır mı?Hayır. Bu sebeple daha ucuza malolacak. Benim balastın tanesi 500 lira olmak zorunda. Sizde o zorunluluk olmayacak. Güzel olur. Görüşün ilker kemal ile gönderin yapsın. Ha muayenede sıkıntı çıkar. O boyutu soruyorsanız. Muayene zamanı ya H7 ampul takar onunla geçersiniz, yada orjinalleri korur. Onu takar geçersiniz. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Maşallah abi gözleri açılmış parlamış, kesilme çizgisi de jilet gibi keskin Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Güle güle kullan Emmi, siyah halkaları ben de merak ettim doğrusu. Ben de Bosch mercek kullanıyorum gayet memnunum. Yorum bağlantısı
Onur Bilseloğlu 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Yeni farlarım.. Orjinal far aldım bir çift ve İlker Kemal'e gönderdim. İlker ise yine bir sanat eseri ortaya çıkararak mükemmel işçiliği ile yaptı hazırladı. Gittiğimde birlikte taktık. Mehmet bey merhaba, Nasılsınız? Fiyat ve tedarik edilen yer bilgisi rica edebilir miyim? Kurallarımız buna engelse Ö.M. de yollayabilirsiniz. Ben pahalı ve yüksek fiyatlara buluyorum ön farlarımı. Sağ taraf maalesef diğerine göre daha yıpranmış durumda. Uygun fiyatlıysa tedarik edip sizlerdeki gibi bi-xenon çalışması yapabilirim. Sevgiler... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2016 Yazar Paylaş 19 Mart 2016 Mehmet bey merhaba, Nasılsınız? Fiyat ve tedarik edilen yer bilgisi rica edebilir miyim? Kurallarımız buna engelse Ö.M. de yollayabilirsiniz. Ben pahalı ve yüksek fiyatlara buluyorum ön farlarımı. Sağ taraf maalesef diğerine göre daha yıpranmış durumda. Uygun fiyatlıysa tedarik edip sizlerdeki gibi bi-xenon çalışması yapabilirim. Sevgiler... Teşekkür ederim Onur bey. Farı forumda bir arkadaşdan aldım. Karşılığında Asus telefon alıp yolladım Kapakları yoktu ve kenar lastiği iyi değildi. Eski farlarımdan kullandım. Evet farlarımız pahalı. Orjinal xenon bulmanıza gerek yok. Orjinal halojen trend farı da bulsanız olur. Ama orjinal xenon kapağı bulmanız gerekir. sol far yamuk rezaletSen ayarladın. Çamur atma. Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 MErceklerin biri kalk gidelim diyor, öteki dur otur oturduğun yerde diyor . Arasına baklava sıkışmış, burdan görüyorum ben.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2016 Yazar Paylaş 19 Mart 2016 MErceklerin biri kalk gidelim diyor, öteki dur otur oturduğun yerde diyor . Arasına baklava sıkışmış, burdan görüyorum ben..En son ben gelmiştim. [emoji4] Yorum bağlantısı
Recommended Posts