Serkan Toker 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 ne zaman geleceksin? Çarşamba akşam nasipse abi ama İstanbul' un içine gelebilir miyim belli değil.. İşler sıkı bu aralar, cuma geri dönebilirim... Kurtköy' de olacağım.. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 duruma bak, müsait olursan görüşelim. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 N'aptın yine arabaya Bana mı sordun hocam ? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Bana mı sordun hocam ? Yok bilader sen bekleme yapma Konu sahibi bıyıklıya sordum. Kurcalayıp duruyor, sonra geri söküyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Yok bilader sen bekleme yapma Konu sahibi bıyıklıya sordum. Kurcalayıp duruyor, sonra geri söküyor. Direksiyondan tansiyon ölçen sistem yapacakmış... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Direksiyondan tansiyon ölçen sistem yapacakmış... Bir de bıyık tarağı yapsın 12v ile çalışan 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Boyama ? Boyunu da ölçecek. dijital. mm cinsinden gösterecek. Hatta kesilmesi için uyarı verecek. Boya ve cila da atacak, fındık ile... 1 Yorum bağlantısı
Rahmi topal 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Benzinliler ısıtmalı değil diye biliyorum. Herhangi bir işlem yapmadan söküp takabilirsiniz. Ya da.. Arka cam rezistansından hat çekip.. ısıtmalı yapabilirsiniz. Abi bizimkilerde ısıtmalı siparişi verdim inşallah yıl başı sonrası gelecek yardım için teşekkürker. Yorum bağlantısı
Murat Şahin 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Lokman Bey Merhaba Özelden mesaj atamadığım için buraya yazıyorum. Birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Aracınızın aynı kasasından var bende de. Buna istinaden ve forumdaki yazılarınızı okuduğumda epey bilgi sahibisiniz. Amortisör kapaklarını nereden temin ettiniz? Ben de almak istiyorum. Aracınızdaki motor koruma plastik kapaktan temin etme şansımız var mı? Koni amortisörler ile kullandığınız yaylar orijinal yaylar mı değişiklik yaptınız mı? Benim aracımdaki dış aynaların altında lamba yok yapılabilir mi? Yada ışıklı olan aynalardan alsak direk bağlanabilir mi? Farları mercekli hale getirme konusunda yardımı kimden alırız kime yaptırırız? Araç iç ışıklandırmada ayaklardaki ışıklandırmalar mondeo'larda standart mı yoksa bazı modellerde mi var? Konu aslında kişisel ama tecrübeniz ve bilginiz ile destek olursanız sevinirim. Selamlar... 1 Yorum bağlantısı
Murat Şahin 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Mehmet Bey olacaktı. Forumda yeni olmama verin. Özür. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak 2015 Yazar Paylaş 5 Ocak 2015 Amortisör kapaklarını nereden temin ettiniz? Ben de almak istiyorum. Aracınızdaki motor koruma plastik kapaktan temin etme şansımız var mı? Koni amortisörler ile kullandığınız yaylar orijinal yaylar mı değişiklik yaptınız mı? Benim aracımdaki dış aynaların altında lamba yok yapılabilir mi? Yada ışıklı olan aynalardan alsak direk bağlanabilir mi? Farları mercekli hale getirme konusunda yardımı kimden alırız kime yaptırırız? Araç iç ışıklandırmada ayaklardaki ışıklandırmalar mondeo'larda standart mı yoksa bazı modellerde mi var? Konu aslında kişisel ama tecrübeniz ve bilginiz ile destek olursanız sevinirim. Selamlar... Kapakları ben yurt dışından almıştım. Ama Türkiye'de de var. Mehmet Kaya arkadaşımızın parçacısında vardı... Motor kapağını çıkma bulabilirsiniz.. Yayların orjinal.. Işıklı ayna yani makyajlı kasa aynası alırsanız takılabilir.. Sadece iç aydınlatmadan tesisat çekilmesi gerekir.. Mercek için internette İlker Kemal'i bulun.. Sahibinden.com da ilanı vardır.. Kişisel sayılmaz gayet güzel sorular.. Aracınızı güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 7 Ocak 2015 Paylaş 7 Ocak 2015 Bu kapaklar normalde olmuyor mu bende yeni farkettim ikiside duruyor birden şanslı hissettim hiç farketmemiştim Yorum bağlantısı
Murat Şahin 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Normalde oluyor hocam. Ama serviste orada burada çalıyorlar mı artık anlamadım? Şanslı olanlardansınız. Servise gittiğinizde bu tür parçaları kontrol etmenizi şiddetle öneriyorum herkese Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2015 Yazar Paylaş 8 Ocak 2015 Normalde böyle bir parça var. Ama araçların genelinde olmadığına göre, bence kısıtlı dönemde belirli araçlarda olan bir parça. Mesela.. Türkiye için üretilenlere takılmaz. Belçikaya üretilenlere takılır ama o ay araç fazla talep edilir. Belçika üretimi araçlar ithal edilir. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Her iki işlemde başarı ile tamamlandı abiler teşekkür ederim Kendi mesajımı alıntılayayım konu o mesajdan anlaşılıyor zaten. Evet kapıları açarken sadece sürücü kapısını açıyor sıkıntı yok, hareket eder etmez sürücü kapısınıda kilitliyor hiç bir sıkıntı yok. Ben bu durumu istedim ve istememdeki tek amaç diğer kapıların gereksiz çalışmaması idi. Neyse lafı uzatmayalım sonuca gelelim, sonuç malesef benim için hayal kırıklığı oldu. Ford mühendisleri malesef şimdi yazacaklarımı düşünememiş. Sıkıntı şudur tüm kapılar kilitli aracı park edeceğim yere geldim ve araçtan inmek için kapıyı açtığımda sürücü kapısı ile beraber diğer 3 kapıda açılıyor. Sonra araçtan inip kilitlediğimizde hepsi kilitleniyor. Sonuç olarak benim gereksiz yere çalışmasını istemediğim kapılar yine açılıyor ve kilitleniyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Acil durum var ve araç içinden kaçılıyor, arkadaki çocuk kilitli kapıyı açamıyor ve içerde kalıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2015 Yazar Paylaş 11 Ocak 2015 Acil durum var ve araç içinden kaçılıyor, arkadaki çocuk kilitli kapıyı açamıyor ve içerde kalıyorBu farklı kardeş, sühanın yaptığı işlem, sadece dıştan müdahale için kilitliyor. Içerden açılır yani. Ha bu da güvenli değil, kaza anında dışardan müdahaleyi engeller, bu sebeple ben özellikle uzun yolda açarım kilitleri. Sonuç olarak benim gereksiz yere çalışmasını istemediğim kapılar yine açılıyor ve kilitleniyor Evet malesef böyle Süha. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Bu farklı kardeş, sühanın yaptığı işlem, sadece dıştan müdahale için kilitliyor. Içerden açılır yani. Ha bu da güvenli değil, kaza anında dışardan müdahaleyi engeller, bu sebeple ben özellikle uzun yolda açarım kilitleri. Evet malesef böyle Süha. Ne diyelim abi bu şekilde kabul edeceğiz Bu arada vw de kaza yapıldığında yani airbeg ler açıldığında, tüm kilitli kapılar açılıyor, tavan lambası yanıyor ve hızlı bir şekilde 4'lü lambaları yanıyor. Tahmin ediyorum ford da buna benzer bir durum vardır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2015 Yazar Paylaş 11 Ocak 2015 Denemek nasip olmasın inşallah kardeşim 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts