Rahmi topal 22 Kasım 2014 Paylaş 22 Kasım 2014 S.a mehmet özyürek abi bu ilk resimde far yikama nasil yaptiniz bilgi verirmisiniz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Kasım 2014 Yazar Paylaş 23 Kasım 2014 Bu aracın orjinal far yıkama aparatlarını bir önceki aracımda kullanmıştım.Bu aracın yıkama sistemi yanılmıyorsam tofaş.Orjinaline döndüreceğim ama, sol far yıkama robotunun ayağını bulamıyorum.Yani, su bidonu. Pompası tesisatı hortumları orjinal. Sadece robotlar takılı değil. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Abi ani fren ikaz çalışmanı inceledim. Röleyi sol stopun oraya takmışsın. Her stop için ayrı röle mi kullandın yoksa ikisine giden ortak bi hata mı bağladın? Yorum bağlantısı
Kerim Efendioğlu 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Abi ani fren ikaz rölesi çalışmanı çok beğendim, çok yararlı olmuş. Ankara'da bunu yapan bildiğiniz elektrikçi var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 Abi ani fren ikaz çalışmanı inceledim. Röleyi sol stopun oraya takmışsın. Her stop için ayrı röle mi kullandın yoksa ikisine giden ortak bi hata mı bağladın? Yanlış hatırlamıyorsam, ben iki hattı paralel bağladım... Yani tek role kullandım... Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Yanlış hatırlamıyorsam, ben iki hattı paralel bağladım... Yani tek role kullandım... ben bi bakayim stoplara nasil elektrik gidiyor. ikisine giden tek hat varsa kolay da ayrica hat cekmek biraz sıkıntı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 Abi ani fren ikaz rölesi çalışmanı çok beğendim, çok yararlı olmuş. Ankara'da bunu yapan bildiğiniz elektrikçi var mı? Bu özel bir çalışmaydı... Rölenin standardı ve sunumu sinyale bağlanacak şekilde... Ben iki farklı role ile frenlerde çalıştırdım bu devreyi.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 Bu ford ne unutkanmış yaa,Geri vites lambalarını led yapmayı unutmuş. http://www.aliexpress.com/item/2PCS-Lot-7-5W-BAY9S-CREE-LED-Clearance-Light-with-Lens-120-Degree-Base-High-Power/1752853615.html 6 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 ellerine sağlık emmi. güle güle kullan. aldığın lnkide ekleseydin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 geri vites bixenon'u olmuş bu abi güle güle kullan Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2014 Yazar Paylaş 9 Aralık 2014 ellerine sağlık emmi. güle güle kullan. aldığın lnkide ekleseydin Ekledim abim... 1 Yorum bağlantısı
Berkay Ekinci 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Geri vites lambalarını bende düşünmüştüm fakat ömrü çok uzun olmuyor diye tahmin ediyorum? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Aralık 2014 Yazar Paylaş 10 Aralık 2014 Valla dünyanın parasını verdim. Bozulacak olursa garantiye gönderrim heralde. Çine Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Valla dünyanın parasını verdim. Bozulacak olursa garantiye gönderrim heralde. Çine Ben çıkardıklarımı satarım sana. bundan daha iyi aydınlatıyor. Tam ihtiyar işi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2014 Yazar Paylaş 11 Aralık 2014 Yan sinyalleri de led yaptım.... Uygun led şu arkadaşlar... http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-NEW-4pcs-Lot-Canbus-T10-8smd-5630-5730-LED-car-Light-Canbus-NO-OBC-ERROR/2040935486.html Ben çıkardıklarımı satarım sana. bundan daha iyi aydınlatıyor. Tam ihtiyar işi Seninkiler eski teknoloji... Çocuklara ver oynasınlar... Bizim ışık şiddeti kaygımız yok... Direnç atıp kıstım ben ışığını... 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Emmi adamın teknolojiden haberi yok dağ başında. Varma üzerine 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2014 Yazar Paylaş 11 Aralık 2014 Ne zaman geri sökecen. Niye sökeyim len CC çalışıyor Emmi adamın teknolojiden haberi yok dağ başında. Varma üzerine Pardon... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Emmi adamın teknolojiden haberi yok dağ başında. Varma üzerine Sor emmiye kimden görmüş de almış o led i Hatta bir daha sor sinyaller için aldığın ilk ledler noldu de. Neden Ertan dan fikir almadan led siparişi verdin de Dağ başındayım amma çinde sağlam kaynaklarım var. Niye sökeyim len CC çalışıyor Pardon... Aha da yazdım. sökünce haber ver aha kalitelilerinden göndereyim sana 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Aralık 2014 Yazar Paylaş 18 Aralık 2014 Ford, sprey tipi cam fıskiyesini çok görmüş bizim mondeoya... Çok kızdım ve yaptım... Orjinal parçanın ısıtma kablosu kısa geliyordu, düzgünce uzattım. 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts