Lokman Ceritlioğlu 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Sevet senin işin yok herhalde, kendine iş arıyorsun, arabayı aldım alalı esp lambasını yakamadım, dün 1 dakikada esp lambasını yaktı. deli yahu. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Abi senin aracınla oynanacak yer çok. Yeni dergah yayla gibi 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 şu misafirlerim gelsin, gitsinde bakarsın çaresine abim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Abi senin aracınla oynanacak yer çok. Nere yaa, ben de bileyim.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Fren çakarı çok iyi olmuş.3.stop kpmle ledlenmiş oda güzel olmuş.Submarine hala yeşil ( )ve gayet iyi,bu defa mantar led kullanmışsın.Eline cebine sağlık.Vites yanındaki diğital ekran lastik ısısı için mi?Direksiyon altında ki ekran ne?Navigasyon diyeceğim ama ekran küçük gibi. Geceucusu'ndan kopyaladım. Servet ustam yeni dergah hayırlı olsun.Taşındın mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Vites yanındaki diğital ekran lastik ısısı için mi?Direksiyon altında ki ekran ne?Navigasyon diyeceğim ama ekran küçük gibi. Sağoalsın Ustam.. Direksiyonun sağındaki ekran parrot, bluetooth kiti.. Vitesin sağındaki bir termometre.. Sol kısmı nem, sağ kısmı iç sıcaklığı gösteriyor.. Ford bunları da unutmuş, ben de tamamlayıverdim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Ellerine sağlık emmi süper olmuş hepsi. Anladığım kadarıyla submarine gece gündüz sürekli çalışıyor? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Sabah beri mesajları arıyorum nereye gitmiş diye. Buraya taşınmış. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Mehmet Abi süpersin, eline sağlık, mondeo harbi iyi ses çıkarıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Emmi ellerine sağlık. Çok başarılı olmuş Bence stopların tamamı led'lenmeli. Submarine'i koyduğun nokta (benim aracımdan yola çıkarak) çok büyük bir ihtimal bluetooth'lu sistemin mikrofon yuvası. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 (düzenlendi) abiiiiiii benimkinde de var mı tavandaki ışıktan ona da yapmışmıydın 29 Temmuz 2013 tarihinde Ersel Yolgösteren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Ellerine sağlık emmi süper olmuş hepsi. Anladığım kadarıyla submarine gece gündüz sürekli çalışıyor? Teşekkürler Hocam.. Evet kontağa bağlı, gece gündüz kavramı yok.. İstersem 3 dakika içinde parklara bağlayabilirim ama orjinalleri kontağa bağlı oluyor onun için bu sefer öyle olsun dedim.. Sabah beri mesajları arıyorum nereye gitmiş diye. Buraya taşınmış. Burada açık konumuz varmış öbür taraf da uygundu ama neyse. aslında bu iki konuyu birleştirmek lazım.. Şimdilik bi dursun.. Çok güzel, tebrik ederim. Sağolasın abi. Abi o submarineyi taktigin yer ic denetimli alarmin sensor yeri olmasi lazim,vwde oyle en azidan Videolara gelicek olursak vw-skoda-seat...vs acil fren isiklari boyle Evet, bu beni aşar Mehmet.. Mehmet Abi süpersin, eline sağlık, mondeo harbi iyi ses çıkarıyor Gürültülü, kabul ediyorum, biraz daha bozulsun diye bekliyorum, ses yapan yeri biliyorum sonuçta Emmi ellerine sağlık. Çok başarılı olmuş Bence stopların tamamı led'lenmeli. Submarine'i koyduğun nokta (benim aracımdan yola çıkarak) çok büyük bir ihtimal bluetooth'lu sistemin mikrofon yuvası. Bu bölge bluetooth da olabilir alarm da olabilir.. Bluetooth daha mantıklı geliyor bana.. Her yeri led olmalı.. abiiiiiii benimkinde de var mı tavandaki ışıktan, ona da yapmışmıydın Var Ersel var.. Ama seninkini delmiştim Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Çok güzel olmuş Mehmet Abi. Orası handsfree mikrofon yeri. Geçen birtane mercedes yaptı bunu önümüzde ne oluyor diye şaşırmıştık. O 3 kerede felan sönüyordu galiba. Stoplar led yapılırsa daha güzel olur düşüncesindeyim. Hatta bunlara ayrı power led olacak. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Tüm yapılanları okudum,aklıma bu geldi Niye len Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Niye len Sen bana diyorsun ya bazen normal değilsin,Bence aynaya bak bunu söylerken Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 50.snden sonra izle,çok şekil birşey bu ya ben sırf arkadakilere bunu yapıcam diye balatalarımı bitirdim http://www.youtube.com/watch?v=j2R3nuAw0xw Çok güzel gerçekten, kötü olan ise senin görememen Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Servet ustam yeni dergah hayırlı olsun.Taşındın mı?Sağolasın Oktay. Taşınıyorum. Bayram sonrasını bulur tamamen geçmemiz. 3 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Mehmet abi eline sağlık çok güzel olmuş. Elo'nun web sitesinde tam açıklama yok. Bu röle arabanın gidiş yönüne göre montaj yapılacak ( üzerinde ok işareti var ) ve sabit durması gerekiyor. Senin montaj şekline göre geri geri giderken sert frende çalışmıyor, doğru mu? Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Çok güzel çalışmalar. Ford amca bunları görünce yüreğine inmesin Yorum bağlantısı
Recommended Posts