Mehmet Ozyurek 16 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2013 Bu twitterlar için hiç bir yeri kesme abi.. Geçici olarak ön direklere falan çift taraflı bant ile sabitleyip test et.. Her ikisi de kulak hizana baksın.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Temmuz 2013 Paylaş 16 Temmuz 2013 kapı döşemelerini söküp bakacağım, Çağlar kapılara olur dedi. ürün 3 gün içinde bende olacak. deneyince paylaşırım. http://urun.gittigidiyor.com/garaj/oto-hoparlor-kamosonic-ks-28-tweteer-87203157 çifti 2,5 tl olan bile var. Abi kapı döşemeleri sökünce nereye takacaksın. Kapı yüzü komple kapalı sadece hoparlör bölümü açık ve içerde su geçirmez sünger var. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Temmuz 2013 Paylaş 16 Temmuz 2013 kesme yok, yer varsa takarım yoksa emminin dediği gibi bir yer bulacağız artık. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Temmuz 2013 Paylaş 16 Temmuz 2013 kesme yok, yer varsa takarım yoksa emminin dediği gibi bir yer bulacağız artık. Abi yer bulamazsın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Temmuz 2013 Paylaş 16 Temmuz 2013 Kapıdaki ayna hizasında hoparlör koruma kapagı delikleri gibi olan parça vardı diye hatırlıyorum. Lokman abi o tiz den pek sonuç alamıyabilirsin.Aşırı şekilde tiz verir diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2013 Bugün.. benim için gelen parçaların bir kısmını arabaya taktım... As 220 için gelen cam çıtalarını da taktım... 7 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 emmi çok güzel olmuş, benimkini unutma. bende buralarda arıyorum. Mesut tekrar çok çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 Mesut Allah razı olsun, sen hangi şehirdeydin, bu ayın 25 inden sonra gelsenkirchen den gelecek arkadaşım var, bu konulardan hiç anlamaz, anlasa ondan isteyeceğimde anlamıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2013 emmi çok güzel olmuş, benimkini unutma. bende buralarda arıyorum. Mesut tekrar çok çok teşekkürler. Sen arama abi Haber bekle sadece.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 Resime bakınca emmi benim araba çıplak gelmeye başladı gözüme Akü kapağı yok, motor kapağı yok, kaput keçesi yok, amortisör kapakları yok Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 teşekkürlerimi ilettim. :lokmanbumesajıçokbeğendismileyi: 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 emmi benim arabada torpido aydınlatması yok yada patlamış. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2013 emmi benim arabada torpido aydınlatması yok yada patlamış. Patlamıştır abi.. Şundan 10 tane alıp takacaksın... http://www.aliexpress.com/snapshot/228188514.html Tabi, ayak aydınlatmaları, dış ayna altı aydınlatmalar, torpido, güneşlik arkasındaki makyaj lambaları da dahil.. Çinden mal almaya alışacaksın abi.. başka yolu yok 3 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Patlamıştır abi.. Şundan 10 tane alıp takacaksın... http://www.aliexpress.com/snapshot/228188514.html Tabi, ayak aydınlatmaları, dış ayna altı aydınlatmalar, torpido, güneşlik arkasındaki makyaj lambaları da dahil.. Çinden mal almaya alışacaksın abi.. başka yolu yok Aydaaaaaa, hemşerim bu ampul yazdığın her yere uyuyor mu? Azalarak sönme işleminde sıkıntı olmuyor mu? Işığı yeterli geliyor mu? Bir de 10 tanesi mi 8.47 Dolar? Kargo ödenmiyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 emmi benim arabada torpido aydınlatması yok yada patlamış. Patlamıştır abi.. Şundan 10 tane alıp takacaksın... http://www.aliexpress.com/snapshot/228188514.html Tabi, ayak aydınlatmaları, dış ayna altı aydınlatmalar, torpido, güneşlik arkasındaki makyaj lambaları da dahil.. Çinden mal almaya alışacaksın abi.. başka yolu yok Lokman abi bekle geliyor. Sanada pay ederiz. 20 lik sipariş verdik. 10ar paylaşım yapacağız Yunus Emre hocayla. Sana da gönderirim abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2013 Aydaaaaaa, hemşerim bu ampul yazdığın her yere uyuyor mu? Azalarak sönme işleminde sıkıntı olmuyor mu? Işığı yeterli geliyor mu? Bir de 10 tanesi mi 8.47 Dolar? Kargo ödenmiyor mu? Abi verdiğim linki değiştirdim.. Fiyatı da az bişey değişti.. Bu verdiğim link daha kaliteli.. Cümlendeki mı ve mi eklerini kaldır, soru işaretlerini kaldır. Bunun dışında diyeceğim bir şey yoktur.. Lokman abi bekle geliyor. Sanada pay ederiz. 20 lik sipariş verdik. 10ar paylaşım yapacağız Yunus Emre hocayla. Sana da gönderirim abi Bir mondeoya 7 tane lazım.. 2 yan aynalar 2 ayak aydınlatması 2 makyaj lambaları 1 torpido. Gerçi Yunus Hocanınki tırt.. Onda dış ayna yok, makyaj lambası da yoktur. Böyle olunca 20 led üç kişiye yeter.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 (düzenlendi) Abi verdiğim linki değiştirdim.. Fiyatı da az bişey değişti.. Bu verdiğim link daha kaliteli.. Cümlendeki mı ve mi eklerini kaldır, soru işaretlerini kaldır. Bunun dışında diyeceğim bir şey yoktur.. Bir mondeoya 7 tane lazım.. 2 yan aynalar 2 ayak aydınlatması 2 makyaj lambaları 1 torpido. Gerçi Yunus Hocanınki tırt.. Onda dış ayna yok, makyaj lambası da yoktur. Böyle olunca 20 led üç kişiye yeter.. Link de fiyat da aynı duruyor 19 Temmuz 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Abi verdiğim linki değiştirdim.. Fiyatı da az bişey değişti.. Bu verdiğim link daha kaliteli.. Cümlendeki mı ve mi eklerini kaldır, soru işaretlerini kaldır. Bunun dışında diyeceğim bir şey yoktur.. Bir mondeoya 7 tane lazım.. 2 yan aynalar 2 ayak aydınlatması 2 makyaj lambaları 1 torpido. Gerçi Yunus Hocanınki tırt.. Onda dış ayna yok, makyaj lambası da yoktur. Böyle olunca 20 led üç kişiye yeter.. Bu savaşta soylenmez. Bak Yunus Emre hocam o aynayi bulur Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Bu savaşta soylenmez. Bak Yunus Emre hocam o aynayi bulur Yunus'un kinin rengi de beyazmış ya!!!!! Ayrıca çok gubarma senin ki de kokuyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2013 Link de fiyat da aynı duruyor Haklısın.. Düzelttim.. Aslında değiştirmiştim ama linkin adını değiştirmişim link değişmemiş.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Haklısın.. Düzelttim.. Aslında değiştirmiştim ama linkin adını değiştirmişim link değişmemiş.. Önceki linkteki ledler 3 pinliydi, bunlar tek pinli. Bunların daha iyi olduğuna emin misin? Yorum bağlantısı
Serhat Işık 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 kapı döşemelerini söküp bakacağım, Çağlar kapılara olur dedi. ürün 3 gün içinde bende olacak. deneyince paylaşırım. http://urun.gittigidiyor.com/garaj/oto-hoparlor-kamosonic-ks-28-tweteer-87203157 çifti 2,5 tl olan bile var. Lokman aib tekno mu dünleceksin ne yapacaksın tizleri 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2013 Önceki linkteki ledler 3 pinliydi, bunlar tek pinli. Bunların daha iyi olduğuna emin misin? Eminim... Çünkü... 3 pinli 5 smd = 15 1 pinli 20 smd = 20 Yorum bağlantısı
Recommended Posts