Çağlar Bayur 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Babam sağ olsun gibi olmuş Güle güle kullan Mehmet Abi kazasız belasız ağız tadıyla. Daha da düz vitese binemezsin... boşuna debelenme, emmi arabadan anlar, çokyakarazgider lerle işi olmass 3 Yorum bağlantısı
Fatih Aydın 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı olsun. Kazasız, belasız kullanmak nasip olsun. Yorum bağlantısı
Altan Berkman 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 güzel makine keyifli sürüşler dilerim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Vay vay, züper vallahi, hayırlı olsun emmi, gerçekten çok fena araba yakalamış Çağlar bey Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun tekrardan abim Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 mehmet abi bu araba değil bu sanki başka bişey . böyle ev gibi uçak gibi değişik bişey hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadıyla binmek nasip etsin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Eeee km ye ne olmuş? senden aldığımda yanlış gösteriyordu düzelttim sen git çamurda debelen Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun, MK3 literatürüne geçecek iyileştirmeler bekliyoruz senden... blok ısıtıcı gibi. Yorum bağlantısı
Yücel Tuğluoğlu 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Abicim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.Allah utandırmasın. Yorum bağlantısı
Batın Kırat 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun, Güle güle kullanmanız dileğiyle. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler Mehmet abi. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Allah kazadan beladan korusun, hayırlı uğurlu olsun emmi, güle güle kullanın. Maşallah Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 hayırlı olsun...adamın başını sıkıntıya sokar bu, işin gücün olmayacak, havadan sürekli gelen para olacak, akşama kadar gezeceksin bununla... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 İyi günlerde,kazasız,arızasız,cezasız,zevk ile binmeni diliyorum. Yorum bağlantısı
Burak Koca 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı ve Uğurlu olsun Mehmet hocam, güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :nazar: Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı olsun Mehmet Abi, Mondi çok güzel görünüyor Allah güzel günlerde, kazasız-belasız-cezasız kullanmanızı nasip etsin inşallah Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Alper Keskin 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Abi güle güle bin darısı bize İnşallah hocam.. Tavsiye ederim, ciddiyim.. maşallah; hayırlı olsun, güle güle kullan. bu arda ilk kez değişik bir plakayla görüyorum seni. Sağol abi yaa, Sorma, bir pişman oluyorum, bir olmuyorum.. keşke alsaydım plakamı diyorum falan.. Dur şimdi yaramı deşme Mehmet abi, hayırlı olsun güle güle kullan.. Gerçekten güzel ve dolu bir araç, maşallah.. Sağolasın Erdem.. V kasası senin olsun inşallah.. kazasız belasız cezasız kullanmak nasip olur inşallah. Amin.. sağolasın... Maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin Mehmet abi.... Amin.. tek dileğimiz bu... Hepimiz öyle inşallah... Abi, çok güzel bir araç, güle güle bin. Sağolasın Hüseyin.. İlk defa bu kadar temiz gördüm arabamı, arasıra yıkama iyi olacak galiba Kazasız, belasız kullanmak nasip olsun. Merak ettiğim bir konu var; koni amortisörlerle konfor nasıl? Eski aracınızla kıyaslar mısınız? Sağolasın.. konide sertliği istediğin gibi ayarlayabiliyorsun ki, en büyük özelliği de bu... Çağlar takarken bana sormuştu, mümkünse orjinalinin sertliğinde olsun, ben seviyordum orjinalini dedim.. o şekilde ayarladı ancak.. Amortisörde sertlik her şey değildir.. Orjinali ile aynı sertlikte olmasına rağmen, orjinalinin 140'ta bıraktığı virajda bu 180 ile bırakmıyor.. Çok farklı bir şey.. Ben çok sevdim.. Hızlı tren gibi yolculuk yapabiliyorum.. Abim Allah kaza bela vermesin, sağlık ve sıhhat ile kullan sevdiklerinle, çağanla çocuğunla Sende otomatikçi oldun artık 41x Amin inşallah sağolasın Furkan.. Valla apayrı bir konfor, ne gerek varmış ki, debriyaja diyorum artık.. Sol ayak boş, sağ el boş, hızı sabitlersem, tek organla seyredebiliyorum 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin, Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 İhtiyarlık mode on: jatko araca binmek 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 hayırlı olsun abi güle güle kullan Yorum bağlantısı
Recommended Posts