Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Uzun süredir aklımda olan krank kasnağını onlinefordyedekparca dan 260 liraya almıştım. Bunu da değiştirttim. Gıcık kasnak sesinden kurtuldum. 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Çok şükür. Traktör gibi ses yapıyordu. Artık kasis görünce duruyormu araç onu de hele 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Arabayı aldıktan sonra yağını değişmiştim. 12000 Km olmuş. Otostart tan aldığım mobil esp ile yağını da değiştirdim. Ön ve arka rot ayarlarına da baktırdım. Süper oldu, artık inişe geçmeme gerek yok. Çok şükür. Traktör gibi ses yapıyordu.Artık kasis görünce duruyormu araç onu de hele Ses anında kesildi, çok içime sindi verdiğim 260 lira.. Duruyor mu denemedim, denemeye niyetim yok Heralde durur.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Mehmet Bey, krank kasnağının değişimi işçilik olarak zor mu? Herhangi bir Ford servisi kolaylıkla yapabilir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Mehmet Bey, krank kasnağının değişimi işçilik olarak zor mu? Herhangi bir Ford servisi kolaylıkla yapabilir mi? Çok kolay.. herhangi bir tamirci yapabilir... Ben yağ değişim işçilikleri ile birlikte 40 lira işçilik ödedim.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 emmi hepside hayırlı olsun, lastik çok sessiz haberin olsun, güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Arabayı aldıktan sonra yağını değişmiştim. 12000 Km olmuş. Otostart tan aldığım mobil esp ile yağını da değiştirdim. Ön ve arka rot ayarlarına da baktırdım.Süper oldu, artık inişe geçmeme gerek yok. Ses anında kesildi, çok içime sindi verdiğim 260 lira.. Duruyor mu denemedim, denemeye niyetim yok Heralde durur.. Güle güle kullan, duracağı kesindir hele pilotuda iyiyse hiç problem olmayacaktır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Abi direksiyonum çok yumuşadı, ben buna çok şaşırdım, sessisliği fark edecek bir sürüşüm olmadı henüz. Doğrudur ve çok iyi emmi degistigin kasnak tam olarak nerde..? bende bir ses var ama bir türlü bulamadim... bir tarif etsen..? ses nasil nerdedir..? benimkinin sesini sokaktan gecerken benim oglan taniyor,babam geldi diye... sen düsün artik...! Sağ tekeri sök, orda göreceğin v kayışını çalıştıran kasnak. Sesi bir çeşit hıyırtı veya harıltı. Bilemiyom. Metalin metale sürtme sesi. Güle güle kullan, duracağı kesindir hele pilotuda iyiyse hiç problem olmayacaktır Üç yıllık pirelli durmuyordu Serhan Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Üç yıllık pirelli durmuyordu Serhan Nevşehir de anlattığın gibi, ortakla beraber gittiğin gibi gidiyorsan evet zor durur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Nevşehir de anlattığın gibi, ortakla beraber gittiğin gibi gidiyorsan evet zor durur 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Gece 23,35 olmuş sessiz olalım biraz haklısın, rahatsız etmeyelim kimseyi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 zor mu degisimi..? ben bu parcayi ne olarak arayacam....? Değişimi kolay... http://www.otomert.com.tr/mondeo-20-tdci-krank-kasnagi-2002-2006-pmu1758 Kat iptali gerçekleşti mi abi Bu arabanın iptal yada eklemeye ihtiyacı yok Süha'cım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Gerdirebilirsen değişebilirsin.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Değişimi kolay... http://www.otomert.com.tr/mondeo-20-tdci-krank-kasnagi-2002-2006-pmu1758 Bu arabanın iptal yada eklemeye ihtiyacı yok Süha'cım SAygılar Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Nevşehir de anlattığın gibi, ortakla beraber gittiğin gibi gidiyorsan evet zor durur O olayı ve anlatışı hiç ama hiç unutmuyorum. Emmi gözümün önüne geliyor. 1 Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Ben biliyom emminin nasıl gittiğini. Benim arabanın katalitik çıkartılıp manifold sesiyle gidişimizi hatta dönmek için duramayıp yola devam edişimiz çıkmıyor aklımdan.. hatta demişti o zaman HOCAA FRENLER ZAYIFF diye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2014 3. fren lambası ledlerini şunlarla değiştirdim. Önceden beyazdı ledler, şimdikiler kırmızı, Gündüz test ettim, gayet yeterli ve başarılı. Ha bu da ledlerimin bir kısmı 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Ha bu da ledlerimin bir kısmı Abi koleksiyon yapıyorsun galiba... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Araba satılık dediğiniz. An hazır olmaya çalışıyor. 99 kaçtı bu kaçmasın bari... Güle güle bin Emmi. Sizde olması bende olması kadar güzel. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 3. fren lambası ledlerini şunlarla değiştirdim. Önceden beyazdı ledler, şimdikiler kırmızı, Gündüz test ettim, gayet yeterli ve başarılı. Şenliğe gelirken alet çantasını ve ledlerimi de getir, esir takası yaparız... Yoksa yolları sulamaya devam edersin... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts