Misafir 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Daha iyisini ford yapana kadar satmam abi. Yok satmıyom. Satılacak araba değil bu. Gene de büyük konuşma emmi. Çağlar abi arar yeni araban hayırlı olsun derse mecbur satarsın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2014 Yazar Paylaş 8 Ocak 2014 Çağlar getirirse daha iyisini getirir. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Çağlar getirirse daha iyisini getirir. Ona ne şüphe Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Daha iyisini ford yapana kadar satmam abi. Mercedes yapmış abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Araba kvp'de çıktığına göre,sende ak saçlımısın emmi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Ne yakalamışım bea İleride sana mk4 mondeo getirelim diyorum abi 2 Yorum bağlantısı
Sinan Çiçek 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Satılık mondeo var dediler geldik. Arabaları versek emmi takas etmez mi? 6 siz 6 ay ben kullanırdım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2014 Yazar Paylaş 9 Ocak 2014 Araba kvp'de çıktığına göre,sende ak saçlımısın emmi Arkadaşlar öyle takdir etmiş Satılık mondeo var dediler geldik. Yook.. uzak durun arabamdan... Ne yakalamışım bea İleride sana mk4 mondeo getirelim diyorum abi Dizide oynamamışsa almam Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Teşekkür ederim Sinan Bey. Arabaları versek emmi takas etmez mi? 6 siz 6 ay ben kullanırdım Takasa gelmem.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Teşekkür ediyorum Taner bey. Binmeyi düşünüyorum ama, acayip teklifler de geliyor. Emmi varya sen de arabayı değerlendirmek için Araba kvp'de çıktığına göre,sende ak saçlımısın emmi Açık verme Ne yakalamışım bea İleride sana mk4 mondeo getirelim diyorum abi Helal olsun ali 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Sat... Başkaları da faydalansın... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Bunuda Satacam dediğinde eninde sonunda ortağın alır yaz biryere Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Sat... Başkaları da faydalansın... +1 Bunuda Satacam dediğinde eninde sonunda ortağın alır yaz biryere Emmi'nin mondeolarına eskiden yeniye doğru 1. ,2. ve 3. mondeo diye adlandıralım. Bundan sonraki senaryo şudur: 1.mondeoyu küçük ortak ortağı kendi ortağına satar, küçük ortak Emmi'nin diğer ortağından 2.mondeoyu alır. Emmi'nin bir önceki mondeosunu alan ortağı bu sefer Emmi'den 3.mondeoyu(yani şimdiki mondeo) alır. Emmi'de Çağlar abi'den jeep alır. Emmi araba sattıkça benim kafam karışıyor. Arabaları versek emmi takas etmez mi? 6 siz 6 ay ben kullanırdım Fatih Hocam, Emmi'den mondeosunu alabilmel için önce ona ortak olmak lazım. Baksana adam aldığı bütün mondeoları ortaklarına sattı. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Arkadaşlar öyle takdir etmiş Yakışır emmiye Açık verme Pardon güllü Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Fatih Hocam, Emmi'den mondeosunu alabilmel için önce ona ortak olmak lazım. Baksana adam aldığı bütün mondeoları ortaklarına sattı. Ortak bitmiştir. Dışarıya açılabilir bence. Mondeonun bu kasa Mercedes ile mahkemelik olmuş Mercedese tazminat ödemiş diye duydum geçen sanayide. Arka far tasarımından dolayı.Aslı var mı? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Bu aracın karanlık işlere karıştığını görünce hemen elden çıkardım gelgör ki tanıdığa gitti. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ocak 2014 Yazar Paylaş 9 Ocak 2014 Lpg li ile aşağı yukarı aynı yakıyorum. Rahatsız değilim. Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Ortak bitmiştir. Dışarıya açılabilir bence. Mondeonun bu kasa Mercedes ile mahkemelik olmuş Mercedese tazminat ödemiş diye duydum geçen sanayide. Arka far tasarımından dolayı.Aslı var mı? ŞEhir efsanesidir, bu gibi durumlarda tazminat verildiyse , tedbir de verilmiştir, tedbir o aracın toplanması demektir. TOplanan mondeo duymadım ben Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 Arka stop tasarımı mercedes'le mahkemelik olacak tek araba tanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 En sevdiğim mondeo kasası abi maaşallah. Bunların manuel olanlarının vites topuzunu bulabilir miyiz? (deri ve 6 ileri olanlardan. Bizim s-max ile aynı da) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Aslında bu yazı çıkaracak lastiklerim vardı.. Ancak bir vesile ile durmam gerektiğinde, durmakta zorlandığımı gördüm.. Bu sebeple bir takım Goodyear efficientgrip Performance aldım. Nevşehirdeki bayiden 720 liraya aldım.. taktılar balansını yaptılar. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts