Uğur Kamil 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 -8 derece ilk marş. Motor sesi nerde Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Emmi bugün gözümle gördüm, -0 olunca ön cam ve arka resistans otomotik devreye giriyor. mondeo baya akıllıymış. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Emmi bugün gözümle gördüm, -0 olunca ön cam ve arka resistans otomotik devreye giriyor. mondeo baya akıllıymış. Sabah bende dikkat ettim , arka cam direk devreye girdi . Bu ön camdaki rezistans neden mk4'de yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 Motor sesi nerde Mondeo bu... Benzinliden sessizdir.. Emmi bugün gözümle gördüm, -0 olunca ön cam ve arka resistans otomotik devreye giriyor. mondeo baya akıllıymış. Daha neler neler oluyor abi.. Anlatsam sana aşık olursun... Satarsan o zaman anlatacağım.. pişman ol diye Tek tıkla.. Düzgün yakıt, düzgün yağ, düzgün bakım ve sağlam enjektör, sağlam pompa, sağlam ısıtma bujisi, sağlam sekmanlar, sağlam subaplar olunca böyle oluyor.. Ağustosta neyse, -8 derece aralıkta da o.. Maşallah diyin, yarın çalışmazsa sizden bilirim 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 Sabah bende dikkat ettim , arka cam direk devreye girdi . Bu ön camdaki rezistans neden mk4'de yok Valla çok güzel özellik, çok kısa sürede buzlar akıveriyor... Önce ön cam kapanıyor, sonra arka cam kapanıyor.. Cam yıkama suyu ısıtmasını denedim su sıktı ama ısıttı mı, yoksa antifrizli olduğu için mi donmadı bunu anlamadım... Yarın sabah ısınıyor mu bakacağım.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Düzgün yakıt, düzgün yağ, düzgün bakım ve sağlam enjektör, sağlam pompa, sağlam ısıtma bujisi, sağlam sekmanlar, sağlam subaplar olunca böyle oluyor.. Ağustosta neyse, -8 derece aralıkta da o.. Düzgün insandan araç alınca... 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 Düzgün insandan araç alınca... Biraz da çatlak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 birazda deli. Ama adam gibi.. 3 Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Araba iyi de telefon tırt anlaşılan Hiç ses yok Maaşallah Bu alttaki esp ışığı falan her mondeo da yanıyor sanırım marş sırasında Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 Kimin arabası bu. Afferim Lan Fatih.. İyi araba kakalamışsın... Sağoalsın.. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 (düzenlendi) Afferim Lan Fatih.. İyi araba kakalamışsın... Sağoalsın..Mehmet bey şu sizin Mondeo'yu bana satsanız ne büyük sevap kazanırsınız biliyor musunuz?? Smile yapamıyorum cepten yazdığım için... hhehe 11 Aralık 2013 tarihinde Fırat Şenol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 Mehmet bey şu sizin Mondeo'yu bana satsanız ne büyük sevap kazanırsınız biliyor musunuz?? Smile yapamıyorum cepten yazdığım için... hhehe Beğendim ama sadece nezaketten. Bunu da bil. Emmi sen bir de benim 2002' nin -19 ' da çalışmasını görseydin..! Hemde 11 yıllık aküyle...! Maşallah deyin...! -28 görecekmişiz. Haberlerde söyledi. Testlerimiz devam edecek. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 çalışıyor hiç olmazsa videosu mu bu genelde ben eski dizellerde görürdüm yinde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 çalışıyor hiç olmazsa videosu mu bu genelde ben eski dizellerde görürdüm yinde . Mustafa ne dedin yaa... Anlamadım bişey.. Çalışıyor hiç olmazsa ne demek ? Bide niye ? yinde Yorum bağlantısı
Recommended Posts