Eray Sireli 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Maşallah Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2013 Abim, hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Uzun yola gittik bu araçla, çok keyifliydi... Referansı kuvvetli aracın Mesajlara baktım da maşallah forumun yarısı bu aracı kullanmış Ne güzel işte yaa Herkesin sahip olmak isteyeceği türden bir araba, Allah kazasız, belasız binmek nasip etsin. Güle güle kullanın. Ben istiyordum, nasip oldu.. Herkes istediğini alsın inşallah.. Emmi güle güle kullan.. Aynı böyle kullanıyorum ersen... Güzel günlerde gönlünce kullanman dileği ile tekrar hayırlı olsun....... sağolasın serhan.. Hayırlı uğurlu olsun Emmi...iyi günlerde kazasız,belasız kullan... Teşekkürler Cengiz'im.. Hayırlı olsun,kazasız ve cezasız binersin inşallah. Amin.. Sağolun.. Emmi, Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten spoiler çok şık duruyor. Araç da aynı şekilde. Umarım güzel günlerde binersin Spoileri bazıları beğenmiyor ama, ben beğeniyorum.. En azından kimsede yok Yorum bağlantısı
Mustafa Ülgen 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Kazasız, belasız hayırlı olsun abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2013 Mondeo'da direksiyonda vites değiştirme olduğunu bilmiyordum, öğrendim. HO, KB, GGK, (Hayırlı Olsun, Kazasız Belasız, Güle Güle Kullanın) Güzel dilekleriniz için teşekkürler... Evet direksiyondan değiştiriyor ama pek gerek kalmıyor, jatco gerekeni zaten layıkı ile yapıyor... Allah kaza bela vermesin. Ağız tadıyla kazasız belasız güzel günlerde kullan abi. Amin.. Güle güle kullan Emmi. Sağolasın Mahmut.. Daha iyileri senin olsun.. hayırlı olsun abi, güle güle kullan. Sağolasın Ustam.. Hişşştt aloooo, niye örnek rakam 90 beygir bakayım.... O 90 beygir dediğiniz araba tam 180 dakika da Nevşehir - Ankara hattını tamamladı bir kere...Konforu da cabası, mazot tasarufundan bahsetmiyorum bile... Güle güle kullan ve artık kendine hurdacı gezgini birini bul lütfen, görürsün sen... :nazar: Seninkine demedim len Hayırlı olsun Mehmet abi güle güle kullan, Allah kaza bela göstermesin Sağol Hocam Tekrardan hayırlı,uğurlu olsun.En kötü araban böyle olsun.Allah kaza, bela vermesin.. Amin.. maşallah mal boncuk. Can Uzunefe girmiş senin içine Abicim hayırlı olsun, Allah iyi günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Amin Aydın Bey.. teşekkürler.. Rabbim kaza,bela vermesin abi Amin. sağolasın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2013 Kazasız, belasız hayırlı olsun abi. Teşekkürler Mustafa Bey.. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Çağlar sağolsun,senin aracın hayırlı olsun Birde Nevşehir'e geldiğimizde adı mevzu değil bir Arkadaşımız bana bir göveç verdi, çok güzel kurufasulya pişiriyor, o Arkadaş'ta sağolsun Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Finlandiya plaka olmus bu sefer gule gule kullan tekrardan abi Yorum bağlantısı
Guest Bahattin Savrin 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle, hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2013 Çağlar sağolsun,senin aracın hayırlı olsun Birde Nevşehir'e geldiğimizde adı mevzu değil bir Arkadaşımız bana bir göveç verdi, çok güzel kurufasulya pişiriyor, o Arkadaş'ta sağolsun Sağolasın abi.. Afiyet olsun Finlandiya plaka olmus bu sefer gule gule kullan tekrardan abi Nasipte bu varmış Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle, hayırlı olsun. Amin.. teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Allah kaza bela vermesin. Hep güzel günlerde kullanılması dileğiyle... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Çok güzel maşallah. Çok iyi bakıldığı belli. Hayırlı uğurlu olsun abi. Konfor,yol tutuş, hız, otomatik vites rahatlığı, prestij, donanım hepsi bir arada maşallah. Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Abi Allah kza bela vermesin,Çok güzel maşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2013 Bugün bakım yaptırdım.. Yağ : mobil Esp 5/30 (interneten almıştık, baya ucuza gelmişti) + Yağ filtresi, hava filtesi, polen filtresi, yakıt filtresi değişti, balata spreyi aldım polen filtresini karbonlusundan aldım bu kısım 110 lira tuttu.. Km: 162000 Rot balansa götürdüm, bozuk parça çıkmadı. Az bi ayar yaptı 30 lira da ona verdim.. Tarih ve km olarak kayıtlara geçmesi açısından buraya yazıyorum. Mondeo uçmaya hazır 4 Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Kim tutar seniii... yürü beee... 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Bugün bakım yaptırdım.. Yağ : mobil Esp 5/30 (interneten almıştık, baya ucuza gelmişti) + Yağ filtresi, hava filtesi, polen filtresi, yakıt filtresi değişti, balata spreyi aldım polen filtresini karbonlusundan aldım bu kısım 110 lira tuttu.. Km: 162000 Rot balansa götürdüm, bozuk parça çıkmadı. Az bi ayar yaptı 30 lira da ona verdim.. Tarih ve km olarak kayıtlara geçmesi açısından buraya yazıyorum. Mondeo uçmaya hazır Kuleden Mondeo'ya uçuş izni verilmiştir, tamam! Hayırlı günlerde binmeye devam et abi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Bugün bakım yaptırdım.. Yağ : mobil Esp 5/30 (interneten almıştık, baya ucuza gelmişti) + Yağ filtresi, hava filtesi, polen filtresi, yakıt filtresi değişti, balata spreyi aldım polen filtresini karbonlusundan aldım bu kısım 110 lira tuttu.. Km: 162000 Rot balansa götürdüm, bozuk parça çıkmadı. Az bi ayar yaptı 30 lira da ona verdim.. Tarih ve km olarak kayıtlara geçmesi açısından buraya yazıyorum. Mondeo uçmaya hazır ben satarsam,alan düşürür diyemi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2013 ben satarsam,alan düşürür diyemi Hem o hem de ne zaman kaç binde bakım yapmışız diye... Kuleden Mondeo'ya uçuş izni verilmiştir, tamam! Çok beğendim.. tamam.. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Hadi geçmiş olsun, mondeo hakediyor. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Hem o hem de ne zaman kaç binde bakım yapmışız diye... Mantıklıca,Bende bujiyi ne zaman değiştirdiğimi burdan baktım geçenlerde Yorum bağlantısı
Borga Tansel 17 Ağustos 2013 Paylaş 17 Ağustos 2013 Çok beğendim.. tamam.. Anlaşıldı, tamam.. Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Nasıl berbat bir internetim varsa okulda, 10bin bakım yapılabilen sürede doldu 8 saniyelik video... Bu arada ibretlik video abi tebrikler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts