Murat Dere 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Memedim, bir kez daha hayırlı olsun kardeşim. Allah, kazasız, belasız, cezasız kullanmayı ve Muğla'ya bi kere de bununla gelmeyi nasip etsin... Aamiiin! 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı olsun, kazasız belasız binersin inşallah abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 hayırlı olsun Mehmet bey allah kaza bela vermesin iyi günlerde binin Teşekkür ederim Aytaç Bey. Isı göstergesi yol bilgisayarında görünüyor da nem olayı yok tabi ki.Ayrıca amortisör kafaları bende de yok Yol bilgisayarındaki dış ısı, bu iç ısıyı ölçüyor... Dikkat dikkat...Jatco lu mondeo mk3 lerin piyasasında ani artışlar sözkonusu olabilir.Allah ağız tadıyla binmeyi size ve size iyi temennide bulunan cümlesine nasip etsin.Bundan sonrasındaki aracınızda belli olduğuna göre bunun tadını çıkarın. Abi güle güle kazasız belasız günlerde kullan. Hayırlı olsun. Sağolasın Korhan Bey.. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Amin Metehan.. Memedim, bir kez daha hayırlı olsun kardeşim Allah, kazasız, belasız, cezasız kullanmayı ve Muğla'ya bi kere de bununla gelmeyi nasip etsin... Aamiiin! İnşallah be kardeşim.. Ömrümüz olursa geliriz inşallah... Hayırlı olsun, kazasız belasız binersin inşallah abi. İnşallah Hakan Bey, teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Kasım Atlı 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırllı, uğurlu olsun Emmi... Allah kazadan ve nazardan sakınsın. :nazar: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırllı, uğurlu olsun Emmi... Allah kazadan ve nazardan sakınsın. :nazar: Amin Hocam.. Sağolasın... Özelliklerde koltuk kilimi yok? kilim değil halı.. Yahyalı halısı, yün... Depoda. Bu kış ona çok iş düşecek gibi geliyor bana 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 hayırlı uğurlu olsun tekrardan Allah herkese gönlündekini versin inşallah Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 kilim değil halı.. Yahyalı halısı, yün... Depoda. Bu kış ona çok iş düşecek gibi geliyor bana Toto rahat etmezse olmaz Yorum bağlantısı
Ali ÇAKIR 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı olsun abi Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Maşşallah abi. her zaman sade ve güzel,eklentiler süper. Plaka'yı AS yapmamışsın abi.? Sağolasın Erkan... Araba değiştiğimiz belli olsun dedim Hayırlı olsun abi Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin . Sağolasın Ali'cim Amin. 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Emre Alliş 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 abi gule gule kullanin cok guzel duruyor ve de eminim ki gaza basinca da hissettiriyordur bu guzelligi aslinda en onemliside bu isin duayenlerinin elinden gecmis araba 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Abi maşallah sana gelince arabanın rengi parlamış. Bizim buralardayken böyle değildi. Bu arabayı hem kullanmış, hemde yolcuyken sert virajlarda savrulmadan seyehat etmiş biri olarak sölüyorum harika Güle güle kullanırsın abi. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Emmi güzel günlerde kullan...maşallah çok güzel duruyor Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Bak bunun şanzımanı tam işte Kazasız,belasız... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Nedir bedir nedir ? sunroof sunroof sunroof Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Allah kaza bela vermesin abicim , iyi günlerde mutlu mesut kullan :nazar: Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Allah kaza bela vermesin abi, güle güle bin Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Bak o iş iyiymiş valla.İç ısıyı ölçmesi.İnsan yaptıklarını da anlatır.Yada ayrı bir konu mu açarsın bunlar için. Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Mehmet Abi tekrar hayırlı olsun, ağız tadıyla keyifle günlerde kullanmanı dilerim.. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 otomatik varken manuel e ne gerek var emmi.. Allah hayırlı etsin... hayırlı işlerde kullanmayı nasip etsin... maşallah Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Abim, hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Uzun yola gittik bu araçla, çok keyifliydi... Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Herkesin sahip olmak isteyeceği türden bir araba, Allah kazasız, belasız binmek nasip etsin. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts