Mehmet Kaya 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 İnşallah hocam.. Tavsiye ederim, ciddiyim.. Abi bende ciddiyim. Sat benimkini birine alayım bir jatco. Yorum bağlantısı
İrfan Aşcıoğlu 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Emmi bunda da amortisör tabla başlarının kapakları yok... :D Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Harika, harika, harika.... Gerçekten öyle.. Bir tek sürücüyü fırlatma donanımı eksik:) hayırlı olsun abi... Bir kaç eksik daha biliyorum, tamamlayacağım inşallah.. hayirli ugurlu olsun.kazasiz belasiz insallah.. gözüme birsey takildi ön amortisörlerin üzerindeki kapaklar neden yok..!? Eski mondeomda da yoktu, gördüğüm bir kaç mondeo da yoktu, Bir tek benim müşterininkinde gördüm, anlaştık satarken bana verecekti, o da sökmeye fırsat kalmadan arabayı teslim etmiş.. Bulacağım onu... Serkan periyodik olarak bir yıldır arıyor Anklara'da ama, söylediği şu, her araçta çıkmıyormuş.. Kazasız cezasız kullanman dileğiyle abi.Konileri bende merak ediyorum.Ama bu arabanın da hala bir eksiği var Nedir bedir nedir ? Bi yerden gözüm ısırıyor bu aracı ama çıkaramadım neyse. Abicim güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle. Isırır ısırırııır Aracı yakinen biliyorum, maşallahı var, iyi günlerde kullanman dileği ile ama kesin ceza yedirtir bu araç . Bugün biri sellektör yaptı, o an gazı kökledim, koltuk çok gerideymiş, ayağım yetişmedi, koltuğu ileri çektim.. Ürgüp yolu idi.. Zaten virajlarda hızlanmamak için kendimi zor tutuyordum.. Millet deli yaaa Kız gibi araba maşallah...İyi günlerde kullan Mehmet abi... Sağolasın Sertaç.. Çook güzelleri senin olsun.. Arabayı alalı bilmem kaç ay oldu. Aldığın gün temin ettiğimiz ACET ler bile tarih oldu. AMA Senin arabanın kebabını daha yemedik. Emmi bize kebap yedir Ekleme: Allah kaza bela vermesin abi. Tekerine taş değmesin (Asıl yazılacak mesajı yazmamışız ya Kebap yiyelim yaa, toplanalım bi ara... Sağolasın... Güzel günlerde kullan Emmi, hayırlı olsun. Teşekkür ederim Abi arka cama da yazdırsana Çağlar sağ olsun diye aha as gitmiş Yazarım valla.. Sonuçta babam değil, Çağlar verdi.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Gerçekten Çağlar Abi sağolsun. Güzel araçmış tam dolu maşallah. Spoiler vs çok güzel Durmuş. Hayırlı olsun abi adına sevindim. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Eeee gün gelir, devran döner... Tarih : 07 Eylül 2011 Saat : 15:30 Suları Yer : Nevşehir/Ürgüp Kanıt : Emmi benim Tokat Makinesi STrend'i Ürgüp'ün virajlı yollarında kullandıktan sonra ilk yorumu ; Bir gün bende Diesel bir araba alırsam KesinlikleYazılımlı kullanırım dedi.. Şimdi bekliyoruz, kendisinden ne yapacak ? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Yolcu koltuğuna oturmuşluğumuz var, Biraz gürültülü çalışıyor ama olsun Hayırlı uğurlu olsun abi yeniden.Kazasız belasız kullan Ufak bir soru vites kolunun oradaki gösterge ısı ve nem mi gösteriyor Sağolasın dostum.. Seninki de böyle, keyif almaya bak.. Evet nem ve ısı ölçüyor, Fordun unuttuklarından birisi de o Lem , ben teslim ettiğimde böyle olsaydı..... Eeee, niye siparişle alınıyor benim arabalarım Ersel şimdiden yazıldı buna.. AS 220'nin hikayesini anlatmıştım sana... Arkadaşlara da anlatayım... Sanayideyim, bir genç hızlı hızlı ve kararlı bir şekilde arabama doğru geliyor.. Geldi. Hemen plakaya baktı, ama sonra yüzü düştü, yani üzüldü.. Hayırdır kardeşim dedim.. Abi bunun aynısından var bir tane, onu zannetim de dedi, arabaya bakacaktım dedi.. Plakası ne dedim.. AS 220 abi dedi.. Onda bir fark var, arabayı da hiç yakından göremedim, hep yolda görüyorum, bakıp duruyorum ama farklı bulamadım dedi.. Bir daha görürsen farlarına bak dedim... Abi bunda da bir fark var, ama far değil dedi.. Allah ney ki dedim.. Bilmiyom abi diyerek, arabaya baka baka gitti.. Bundaki farkı çabuk bulur diye tahmin ediyorum.. Spoiler.. Spoilerin hikayesini de anlatayım arkadaşlara : Bu spoileri Çağlardan çok istedim.. Vermedi, sökemem len, sağlam yapıştırdım dedi, Olm aynı renk nasıl olsa bagajı komple değişelim dedim.. Rengi tutmaz dedi.. boyarız dedim ve istemeye devam ettim, arabayı aldı geldi.. Alt alta yazınca ne kadar çok donanım varmış, Referansı çok sağlamdı zaten ama Mondeo'nun kült modeli haline gelen tdci+jatco birlikteliğine sahip bu aracın senin gibi bir üstadın elinde olması, bu aracı tercih etmek için kararsız ya da beklemede olanlara mükemmel bir kaynak olacak. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun. Yüce Allah daima gönlünden geçeni nasip etsin. Saygılarımla. Donanımın ince ayrıntılarına hiç girmedim dikkat edersen Amin kardeşim, sağolasın... Hayırlı uğurlu olsun abi.Allah kaza bela göstermesin. Amin, teşekkür ederim. tertemiz dipdiri duruyo masallah allah kaza bela vermesın gule gule kullanın MY beğenmese de evet gerçekten çok temiz, ben seviyorum.. Babam sağ olsun gibi olmuş Güle güle kullan Mehmet Abi kazasız belasız ağız tadıyla. Daha da düz vitese binemezsin... Sağolasın Ali.. Allah nasip eder, güç verirse, binmem inşallah.. Çok gereksizmiş.. bunu anladım Maşallah abi, sağlıkla kullanın İnşallah kardeim sağolasın... hayırlı uğurlu olsun,demekki belkide bir land'ınız vardır şu an kim bilir Dört sene satmayacak, söz verdi Abi,iyi günlerde kullan kazasız belasız. Hocam çok sağol.. Sen de öyle inşallah.. Budur...! İyi günlerde kullan Mehmet abi. Yakışır sana Bence de Ulen cevaplamak değil de smiley silmek yordu beni Hayırlı olsun maşallah ''Gemi'' gibi araç Gerçekten öyle, o kadar güven veriyor... Hayırlı olsun. Kazasız, belasız kullanmak nasip olsun. Sağolasın Fatih Bey.. güzel makine keyifli sürüşler dilerim Makine budur... Biraz homurduyor ama o da ayrı bir güven veriyor Hayirli olsun abi Sağolasın kardeşim.. Vay vay, züper vallahi, hayırlı olsun emmi, gerçekten çok fena araba yakalamış Çağlar bey, Fatih, demek istedin galiba... Fatihten çağlara, çağlardan bana, benden ersele... Hayırlı uğurlu olsun tekrardan abim Sağolasın dostum. Seninki de çok güzel.. mehmet abi bu araba değil bu sanki başka bişey . böyle ev gibi uçak gibi değişik bişey hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadıyla binmek nasip etsin Piste konmasını biliyor, önemli olan da bu Sağolasın.. 3 Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Bu arabanın tadını bilen birisi olarak adınıza çok mutlu oldum, size bu yakışırdı. Güzel günlerde binin Abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun, MK3 literatürüne geçecek iyileştirmeler bekliyoruz senden... blok ısıtıcı gibi. Olacak.. daha da fazlası... maşallah araban çok güzel abi hayırlı olsun allah herkese çağlar abi gibi dost versin Amin.. kocaman hemde... Abicim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.Allah utandırmasın. Amin.. Hayırlı uğurlu olsun, Güle güle kullanmanız dileğiyle. Amin. teşekkür ederim.. Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler Mehmet abi. Sağoalsın Uur.. Allah kazadan beladan korusun, hayırlı uğurlu olsun emmi, güle güle kullanın. Maşallah Abim.. sağolasın, hoşgeldin.. hayırlı olsun...adamın başını sıkıntıya sokar bu, işin gücün olmayacak, havadan sürekli gelen para olacak, akşama kadar gezeceksin bununla... Uzun yol şart.. şehir içi kesmiyor beni.. Hayırlı olsun emmi Bu aracı gözüm ısırıyor sanki. Yeni plakayı ezberleyelim, virajlarda falan denk gelirsek ilişmeyelim. Çok pis yol tutuşu var Sağolasın Sefa.. Zaten viraj fetişistiyim, virajda yaklaşmayın... Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Abi hayırlı olsun.. Ford'un incisi jatco tdci çok merak ediyorum nasıl bişey Allah hata bela göstermesin :nazar: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 İyi günlerde,kazasız,arızasız,cezasız,zevk ile binmeni diliyorum. Ustam sağol.. daha iyileri sana nasip olsun inşallah.. Hayırlı olsun Mehmet Abi Sağolasın serkan.. Hayırlı ve Uğurlu olsun Mehmet hocam, güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle Amin. Hayırlı olsun Mehmet Abi, Mondi çok güzel görünüyor Allah güzel günlerde, kazasız-belasız-cezasız kullanmanızı nasip etsin inşallah Saygılarımla. Mustafa teşekkür ederim.. Bence de güzel.. Hayırlı uğurlu olsun Sağolasın alper.. Hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin, Amin, sağolasın İhtiyarlık mode on: jatko araca binmek Hadi ordan hayırlı olsun abi güle güle kullan Hocam sağolasın.. Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Yolcu koltuğunu epeyce işgal ettim bu canavarın İstanbul'da, bir seferinde Tuzla girişinde gördüm ama plakayı seçecek kadar yakın değildim, spoileri gördüm sadece, dedim bu Çağlar Abi'dir, hızlanıp yakalayayım.. Ama nerde yakalamak? Çağlar abi ilk virajda hafif bir duman eşliğinde gözden kaybolunca, yetişemeyeceğimi anladım.. Allah kaza bela göstermesin çok güzel araç Emmi.. Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Tekrar hayırlı olsun Maşallah güzel araba. Boncuğuda koyduk tamamdır. Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun abicim Allah kaza bela vermesin güle güle iyi günlerde kullan. Km e göre çok temiz duruyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Abi bende ciddiyim. Sat benimkini birine alayım bir jatco. Bana vermen, benim bir yıl kullanıp millete sevdirmem gerek Emmi bunda da amortisör tabla başlarının kapakları yok... Hoca sus.. bulacağız Gerçekten Çağlar Abi sağolsun. Güzel araçmış tam dolu maşallah. Spoiler vs çok güzel Durmuş. Hayırlı olsun abi adına sevindim. Sağolasın Mehmet... Eeee gün gelir, devran döner... Tarih : 07 Eylül 2011 Saat : 15:30 Suları Yer : Nevşehir/Ürgüp Emmi benim Tokat Makinesi STrend'i Ürgüp'ün virajlı yollarında kullandıktan sonra ilk yorumu ; Bir gün bende Diesel bir araba alırsam KesinlikleYazılımlı kullanırım dedi.. Şimdi bekliyoruz, kendisinden ne yapacak ? Çağlar getirmeden önce aradı, böyle böyle bir söz sarfetmişsin zamanında, yazılım istiyorsan yaptırıp getireyim dedi.. Yok dedim, istemiyorum, 90 beygir mi bu Bu arabanın tadını bilen birisi olarak adınıza çok mutlu oldum, size bu yakışırdı. Güzel günlerde binin Abi. Muhammet eksik olma.. Sağolasın.. Sen de daha iyilerine bin inşallah... Abi hayırlı olsun.. Ford'un incisi jatco tdci çok merak ediyorum nasıl bişey Allah hata bela göstermesin Bildiğin otomatik yaa.. Sadece bizim ne düşündüğümüzü anlayabiliyor.. Farklı bu Bugün her zamanki boşta geldiğim yol çok kalabalıktı ve ilerde kavşak var, hareketli bir gündü, trafik sıkışıktı biraz.. Ayağımı hafifçe frene koydum.. baktım bizimki sen yorulma ben hallederim der gibi vitesi dörde aldı, kompresöre bindirdi yükü 2 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Allah kaza bela vermesin emmi, ağız tadıyla binmek nasip olur inşallah. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Yolcu koltuğunu epeyce işgal ettim bu canavarın İstanbul'da, bir seferinde Tuzla girişinde gördüm ama plakayı seçecek kadar yakın değildim, spoileri gördüm sadece, dedim bu Çağlar Abi'dir, hızlanıp yakalayayım.. Ama nerde yakalamak? Çağlar abi ilk virajda hafif bir duman eşliğinde gözden kaybolunca, yetişemeyeceğimi anladım.. Allah kaza bela göstermesin çok güzel araç Emmi.. Bunu yakalamak için yazılım şart Sağolasın Cem.. Senin makina da çok keyifli.. 4 sene sonra arazide kapışalım mı ? Tekrar hayırlı olsun Maşallah güzel araba. Boncuğuda koyduk tamamdır. Ustam sağolasın.. Bu arabaya ne yapacağını biliyorsundur sen... Bekliyorum... Hayırlı uğurlu olsun abicim Allah kaza bela vermesin güle güle iyi günlerde kullan. Km e göre çok temiz duruyor. Bence de öyle.. Sağolasın Hüseyin... Allah kaza bela vermesin emmi, ağız tadıyla binmek nasip olur inşallah. Hocam teşekkür ederim.. Sen de inşallah... Hayirli olsun emmi Sağoalsın Çetin Bey.. Teşekkürler Abi hayırlı olsun Hocam, eksik olma.. Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Abim nerede ve ne şartla istersen boynum kıldan ince, istersen arabaları değişelim, ben mondeo ile mahsur kalayım, sen beni çekersin Ürgüpün tozlu yollarında Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Abim nerede ve ne şartla istersen boynum kıldan ince, istersen arabaları değişelim, ben mondeo ile mahsur kalayım, sen beni çekersin Ürgüpün tozlu yollarında Anlaştık Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 hayırlı olsun Mehmet bey allah kaza bela vermesin iyi günlerde binin Yorum bağlantısı
Akan Belen 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Isı göstergesi yol bilgisayarında görünüyor da nem olayı yok tabi ki.Ayrıca amortisör kafaları bende de yok Yorum bağlantısı
Ahmet Kapdan 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Dikkat dikkat...Jatco lu mondeo mk3 lerin piyasasında ani artışlar sözkonusu olabilir.Allah ağız tadıyla binmeyi size ve size iyi temennide bulunan cümlesine nasip etsin.Bundan sonrasındaki aracınızda belli olduğuna göre bunun tadını çıkarın. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Abi güle güle kazasız belasız günlerde kullan. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts