Mehmet Ozyurek 21 Ekim 2016 Paylaş 21 Ekim 2016 noterden sonra arabyı gören segment... Bana Audi bul... Noterden sonra bile bakmayacağım.. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Ekim 2016 Paylaş 22 Ekim 2016 A4 - A6 ?A6 ile bir de minder alın buna.... 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 22 Ekim 2016 Paylaş 22 Ekim 2016 A6 ile bir de minder alın buna....Ağa altına koysun minderi tabi... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Ekim 2016 Paylaş 22 Ekim 2016 Reno yokDomates reklamı mı yapıyorlar ki reno olsun... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ekim 2016 Paylaş 22 Ekim 2016 Domates reklamı mı yapıyorlar ki reno olsun...Sen önce piste gir sonra konuş Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Ekim 2016 Paylaş 22 Ekim 2016 Sen önce piste gir sonra konuşÖnce konuşsam olmuyor mu [emoji533] [emoji533] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 Almanya'ya gittigimde bakarim:) Bende CD var kablo alacam birtek. Önce senin araçta deneriz Demiştin zaten. Ben sana güvenip söylemiştim. Aramayın bende var.. [emoji106] Ayrıca Alamanyada çançinçon kablo bulamazsınız orijinalide 1000 TL ve üzeri Servet Abi, kablo orijinal degilse buyuk risk, yaniyor.Kablo çan çin çon ise internete bağlı pc de işlem yapılmayacak. Yoksa güncelleme alıyor. Ağzına kadar dolu olan çakma entegresi durumu kaldıramıyor kafayı sıyırıyor ve poff [emoji16] [emoji3] Abi alemsin. Sen şu kaşkayiyi sat hemen alalım sana Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Kaç modeldi jetta ? Kulakçık işine bende kafa yoruyorum bu ara... 2013 yanlış hatırlamıyorsam..CC direksiyonu uyuyordu direk direksiyonu değiştirip kodladmıştı Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Selam, VW Malezya 5 yıllık garantinin üstüne DSG şanzımanlar için "İyi Niyet Garantisi" kapsamında +2 yıl daha eklemiştir. +2 yıl garantiden faydalanacak araçların 2013 Aralık ayına kadar üretilmiş olan araçları kapsadığını belirtmişler ve 200.000km yi aşmamış olması şartı da mevcut. https://www.autofreaks.com/news/volkswagen-malaysia-announces-additional-2-year-warranty-for-dsg/ 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 2008 1.9 TDİ Golflerdeki dsg şanzıman ile ilgil detaylı bilgisi olan varmı acaba ? ne durumda arıza çıkarma düzeyleri vs bu motor ile uyumu nasıldır ? olası ihtimal arızalarında maliyeti ne olur Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 2008 1.9 TDİ Golflerdeki dsg şanzıman ile ilgil detaylı bilgisi olan varmı acaba ? ne durumda arıza çıkarma düzeyleri vs bu motor ile uyumu nasıldır ? olası ihtimal arızalarında maliyeti ne olur Ali Bey 2013 e kadar risk tasimakta, bu yuzden cok iyi cek edilmesi lazim. Arizanin sebebine bagli kavrama mi degisecek beyin mi vs ama 4-5.000TL ye kadar bulabilir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 Ali Bey 2013 e kadar risk tasimakta, bu yuzden cok iyi cek edilmesi lazim. Arizanin sebebine bagli kavrama mi degisecek beyin mi vs ama 4-5.000TL ye kadar bulabilir. peki daha önce yetkili serviste onarım görmüş ise sorun çıkarma ihtimali 2013 sonrası dsg ler kadarmı oluyor yoksa 2008 yılındaki sorunlar devammı ediyor ? yani takılan parçalar sorundan arındırılmışmı yoksa direk aynısı takılıyor ömrüde yine kısamı oluyor ? Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 peki daha önce yetkili serviste onarım görmüş ise sorun çıkarma ihtimali 2013 sonrası dsg ler kadarmı oluyor yoksa 2008 yılındaki sorunlar devammı ediyor ? yani takılan parçalar sorundan arındırılmışmı yoksa direk aynısı takılıyor ömrüde yine kısamı oluyor ? Maalesef sorun tespitte ciddi sorunlari var, yetkili servis mudahelesine ragmen, degisen parcaya ragmen sikintilar devam edebiliyor, hele daha once serviste islem gormusse hic bulasmayin derim, takilan parca yine ayni parca, revizyona ugramis parca degil, bu yuzden, durduk yere huzurunuz kacmasin. 2013 sonrasi DSGler kadar mi demek icin su an erken, simdiye kadar 2016da bir tane duydum, ama tabi sadece benim duydugum Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 Maalesef sorun tespitte ciddi sorunlari var, yetkili servis mudahelesine ragmen, degisen parcaya ragmen sikintilar devam edebiliyor, hele daha once serviste islem gormusse hic bulasmayin derim, durduk yere huzurunuz kacmasin. yani 200 binde bir golf var 1.9 tdi dsg 2008 model. ilk günden son güne kadar hep yetkili serviste bakıma girmiş bir araç. şanzımandan işlem görmüşmü bilmiyorum lakin bu kadar km sorunsuzda gelmemiştir diye düşündüm. araç servis dışında silecek bile takılmamış kafam karıştı biraz yani Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 yani 200 binde bir golf var 1.9 tdi dsg 2008 model. ilk günden son güne kadar hep yetkili serviste bakıma girmiş bir araç. şanzımandan işlem görmüşmü bilmiyorum lakin bu kadar km sorunsuzda gelmemiştir diye düşündüm. araç servis dışında silecek bile takılmamış kafam karıştı biraz yani Ali Bey aracla ayni sehirde misiniz ? Bir de sanzimanla ilgili islem gormus mu sorabilir misiniz ? Test etme sansiniz varsa bana ozelden yazabilirsiniz ben nelere bakmaniz gerektigini soylerim sanzimanda. Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 Ali Bey aracla ayni sehirde misiniz ? Bir de sanzimanla ilgili islem gormus mu sorabilir misiniz ? Test etme sansiniz varsa bana ozelden yazabilirsiniz ben nelere bakmaniz gerektigini soylerim sanzimanda. tmm dır özlem hanım. aynı şehirdeyim araçla detayını öğrenince size yazayım. çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 tmm dır özlem hanım. aynı şehirdeyim araçla detayını öğrenince size yazayım. çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için Anlastik hadi hayirlisi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 Anlastik hadi hayirlisi Trojan görevini çok iyi yapıyor[emoji2] 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts