Misafir 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Kardeşim'de 2014 Golf var 12.000 km de ses gelmesi nedeniyle kavrama değişti... Sanş işi biraz da bu tip çift kavramalı şanzımanlar Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Sanş işi biraz da bu tip çift kavramalı şanzımanlarElbette şans ama nedense bu şans DSG'de epey yüksek [emoji23] Google amca DSG problemleri ile dolu... Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 2013 sonrası modellerde sorunları giderildi diye biliyorum. Şu anda dsg şanzıman olan skoda yeti aracım var. Allaha şükür sorun yok şimdilik Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Elbette şans ama nedense bu şans DSG'de epey yüksek [emoji23] Google amca DSG problemleri ile dolu...Edc arıza, sorun yazın google amcaya onda da bir sürü problem dolu ☺ Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 2013 sonrası modellerde sorunları giderildi diye biliyorum. Şu anda dsg şanzıman olan skoda yeti aracım var. Allaha şükür sorun yok şimdilik Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Bende öyle okudum birkac yerde yeni nesil dsglerin problemleri azaltıldı diye.Ben 2.el alacağım o nedenle en uzun garanti suresi olan bir araç almam gerek en az 2 sene kafam rahat etsin isriyorum Sizin araciniz kac bin km de acaba, kullanırken sizde trafikte N ye aliyormusunuz ?Bence DSG sorunu nedeniyle serviste işlem yapılmış ve sorunu giderilmiş araçlara bakabilirsiniz...[emoji106] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 (düzenlendi) Bende öyle okudum birkac yerde yeni nesil dsglerin problemleri azaltıldı diye.Ben 2.el alacağım o nedenle en uzun garanti suresi olan bir araç almam gerek en az 2 sene kafam rahat etsin isriyorum Sizin araciniz kac bin km de acaba, kullanırken sizde trafikte N ye aliyormusunuz ? durunca ve frene sert basınca DSG boşa atıyor diye söylüyorlar, dururken öyle hafiften fren yapmayacaksın, baya bsacaksın frene, o zaman boşta beklermiş... 16 Aralık 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 durunca ve frene sert basınca DSG boşa atıyor diye söylüyorlar, dururken öyle hafiften fren yapmayacaksın, baya bsacaksın frene, o zaman boşta beklermiş...Durur haldeyken frene kuvvetli basacağiz yani enteresanmış [emoji4] olur ona da hay hay peki. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Durur haldeyken frene kuvvetli basacağiz yani enteresanmış [emoji4] olur ona da hay hay peki. Kuvvetli derken abanma değil canım, ayağının ucuyla değilde basacaksın işte, anladın sen onu Tabii diyenlerin yalancısıyım, bana göre dsg hala tırt, tam emin olamadım hala, adam gibi şanzıman yok gibi, ya ZF alacağız yada klasik... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Kuvvetli derken abanma değil canım, ayağının ucuyla değilde basacaksın işte, anladın sen onu Tabii diyenlerin yalancısıyım, bana göre dsg hala tırt, tam emin olamadım hala, adam gibi şanzıman yok gibi, ya ZF alacağız yada klasik... Anladım abi Sağlamlık açısından hiçbir çift kavramalı şanzımana güvenmiyorum aslında ama alacak araba yok hepsi ya dsg ya edc ya poweshift olmusken dsg olsun bari Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Anladım abi Sağlamlık açısından hiçbir çift kavramalı şanzımana güvenmiyorum aslında ama alacak araba yok hepsi ya dsg ya edc ya poweshift olmusken dsg olsun bari ZF şanzıman honda verelim, tepesinden atlasın hepsinin Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 (düzenlendi) ZF şanzıman honda verelim, tepesinden atlasın hepsinin O beni fersah fersah aşar Sayısal loto oynamaya devamJetta DSG'miz var, öneride bulunurdum ama bizdeki şanzımanın malzeme kalitesi kötü diyorlar. Kavrama ve Mekatronik sert plastikmiş, o yüzden yanlış yönlendirmek istemem.. Ford alsaydın keşke onun mekatronik sert plastik değil 16 Aralık 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Ünal 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 (düzenlendi) Kuvvetli derken abanma değil canım, ayağının ucuyla değilde basacaksın işte, anladın sen onu Tabii diyenlerin yalancısıyım, bana göre dsg hala tırt, tam emin olamadım hala, adam gibi şanzıman yok gibi, ya ZF alacağız yada klasik... Autohold olandan alacaksın, durduğun anda devreye giriyor, ayağını frenden çeksen bile bırakmıyor, ne zaman gaza basarsın o zaman autohold bırakıp kavrama başlıyor. Edit: Ters oldu, kavrama başlıyor autohold bırakıyor. 16 Aralık 2015 tarihinde Osman Ünal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Autohold olandan alacaksın, durduğun anda devreye giriyor, ayağını frenden çeksen bile bırakmıyor, ne zaman gaza basarsın o zaman autohold bırakıp kavrama başlıyor. Edit: Ters oldu, kavrama başlıyor autohold bırakıyor. Leonda varsa sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Osman Ünal 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 patlar... Ne zaman patlayacak diye bekliyorum, 15000 km dayansa bari. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Leonda varsa sıkıntı yok İyice bir test et öyle al dizelde dsg bana vicdan azabı geliyor, yumuşak kullanımda 1500 devrin altında sürüşü var araçta bir titremedir gidiyor, biraz gaza basıyorsun tepki vermiyor biraz daha basınca bu sefer de 1 veya 2 vites küçültüp kıçına tekme yemiş gibi gidiyorsun. Kullandığım Jetta lar böyleydi, Leon lar ne durumda bilmiyorum kullanmadım. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 İyice bir test et öyle al dizelde dsg bana vicdan azabı geliyor, yumuşak kullanımda 1500 devrin altında sürüşü var araçta bir titremedir gidiyor, biraz gaza basıyorsun tepki vermiyor biraz daha basınca bu sefer de 1 veya 2 vites küçültüp kıçına tekme yemiş gibi gidiyorsun. Kullandığım Jetta lar böyleydi, Leon lar ne durumda bilmiyorum kullanmadım.Leonu test ettim hicbir rahatsızlık hissetmedim titreme vs yasamadim tabi sonucta cok uzun mesafe kullanmadim ama olumlu bir izlenim verdi bana Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Tork konvertörlü şanzıman gibisi mi var yahu..çift kavrama büyük kumar..Benim F3 iyi vites değiştiriyor sarsmıyor vs vs ama ZF şanzıman gibisi mi var yahu...Kusursuz... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Yok aga, oto da ya klasik yada ZF dışında almam, ZF dede Honda CRV aklımda, neyse hayırlısı artık Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Kıyacam kıyacam Mert niyeti bozdum kararım leon, ama biraz daha vakti var Mesala böyle birşey, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2015-boyasiz-leon-1.6-tdi-cr-style-13000-km-dsg-otomatik-garanti-252207754/detay/ Bu 34 NT plakalar genelde çelik motor çıkması araçlar. iyi bir expertiz yaptırmak lazım almadan. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 (düzenlendi) Tork konvertörlü şanzıman gibisi mi var yahu..çift kavrama büyük kumar..Benim F3 iyi vites değiştiriyor sarsmıyor vs vs ama ZF şanzıman gibisi mi var yahu...Kusursuz... Dizel otomatik c sınıfı tork konvertörlü araç sayısı çok az olanlarda yakıt açısından ekonomik değil. Bu 34 NT plakalar genelde çelik motor çıkması araçlar. iyi bir expertiz yaptırmak lazım almadan. Bunu bilmiyordum aklımda olsun teşekkürler. Yok aga, oto da ya klasik yada ZF dışında almam, ZF dede Honda CRV aklımda, neyse hayırlısı artık E napacağız Ali abi, c sınıfı dizel otomatik ne almalı ? (max 30.000 km, 1- 2 yaşında 1.6 motor) 17 Aralık 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Yeni pejo 308 1.6 ehdi et6 tork konventörlü yeni şanzımanın yakıt tüketimi 4.0/3.3 Onun fiyatlarına çıkamam malesef Yorum bağlantısı
Osman Ünal 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Dizel otomatik c sınıfı tork konvertörlü araç sayısı çok az olanlarda yakıt açısından ekonomik değil. Bunu bilmiyordum aklımda olsun teşekkürler. E napacağız Ali abi, c sınıfı dizel otomatik ne almalı ? (max 30.000 km, 1- 2 yaşında 1.6 motor) Başım ağrımasın diyorsan Ceed veya i30 bak, İst şehir içi 8 lt. yakacaksın, ben Ceed ile 8 lt. ortalama ile kullanıyordum. yok riskini alırım diyorsan dsg li olanlardan bak. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Başım ağrımasın diyorsan Ceed veya i30 bak, İst şehir içi 8 lt. yakacaksın, ben Ceed ile 8 lt. ortalama ile kullanıyordum. yok riskini alırım diyorsan dsg li olanlardan bak. Şehir içi 8 litre ben yorar, çok km yapıyorum Ceed i sırf o yüzden eledim zaten, garantili araç alıp dsg masraf riskini en aza indirmeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts