Uğur Çınar 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 Piyasada o kadar spor yay satılmaktadır,hangisinin orjinal hangisi çakma olduğunu nasıl anlarız? Piyasada bilinen bir iki marka mevcut çakma olarak biri FK ,TEİN, APEX İ piyasada EİBACH,VOGLANT H&R markaları da bu markaların çakmasını nasıl anlarız ? Ben bu sıralar VOGLANT aldım ne bileyim biraz şüphelendim açıksası. Komşum da aynı markadan aldı kutu içeriği bile farklı komşumun aldığı kutudan sticker falan da çıktı sünger felan koymuşlar arasına bende öyle bir şey mevcut değildi, hangi firmalara güvenmeliyiz bu ürünleri alırken? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 22 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2013 çakma inşaat demiri bildiğin canına kastın varsa al tak derim Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 (düzenlendi) Burgulu 10 luk diyorsun Uğur anladım 1 Haziran 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 22 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2013 (düzenlendi) aynen :D 1 Haziran 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 (düzenlendi) Sen gelmiyormusun Düzce'ye ? 1 Haziran 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 çakma inşaat demiri bildiğin canına kastın varsa al tak derim Sen bari yapma kanka. Alti ustu yay. Iki sene fk kullandim hatta halen arkalarda fk var. Bu kadar korkutma milleti. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 APEXİ çakma Türk markasıymış. Mesela, Renault Megane 3 için piyasada bir sürü yay var, 100-400tl arası değişen. Çıkan markalarsa gayet bilindik. Bu markalardan ikisi geçen ay açıklama yaptı ve kesinlikle Megane 3 için daha ürün üretmediklerini, ancak üretimde olduklarını ve satışlarına başlayacaklarını bildirdiler. Rakamlar ise 900tl gibi. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 22 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2013 Sen bari yapma kanka. Alti ustu yay. Iki sene fk kuklandim hatta halen arkalarda fk var. Bu kadar korkutma milleti. ya hasan ben korkuturum 100 lira yay olmaz kendim taktım taktığıma da pişman oldum taktırdıktan sonra iki gün içinde boyaları döküldü suyu yiyince paslanmalar başladı sen gelmıyomusun düzceye ? nasip diyelim allah iizn verirse geleceğim bi sıkıntı bi sorun çıkmassa ne olduki APEXİ çakma türk markasıymış. Mesela, Renault Megane 3 için piyasada bir sürü yay var, 100-400tl arası değişen. Çıkan markalarsa gayet bilindik. Bu markalardan ikisi geçen ay açıklama yaptı ve kesinlikle Megane 3 için daha ürün üretmediklerini, ancak üretimde olduklarını ve satışlarına başlayacaklarını bildirdiler. Rakamlar ise 900tl gibi. daha yenimi haberin oldu sani apex i in şu an moda tein marka çakma olarak 150 lira bulunuyor bide mishimoto oda 180 lira cıvarlarında Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Markalardan biri misimoto'ydu. Bu markanın orjinalinde yay üretmişliği yok Radyatör üreten bir firmaymış Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 ya hasan ben korkuturum 100 lira yay olmaz kendim taktım taktığıma da pişman oldum taktırdıktan sonra iki gün içinde boyaları döküldü suyu yiyince paslanmalar başladı Bende böyle sıkıntı olmadi. Üzerinde fk arması da vardi hatta. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 22 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2013 Bende böyle sıkıntı olmadi. Üzerinde fk arması da vardi hatta. benimki ndede yazıyordu merak etme ama çakamydı adam orjinal diye satıordu fatura bile kesti Markalardan biri misimoto'ydu. Bu markanın orjinalinde yay üretmişliği yok Radyatör üreten bir firmaymış bende baya araştırdım ondan sonra baktım ki adamları işi sıf radyatör senin dediğin gibi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts