Mehmet Ozyurek 1 Aralık 2015 Yazar Paylaş 1 Aralık 2015 Türkiye'de mevcut değil mi benzer ürünler? çok sorun yaşadım aliexpress alışverişlerinden. Türkiyede mevcut ama.. Aynı ürünün çifti çinde 0.97 dolar iken... Türkiyede en az 10 lira.. Belki daha fazla.. Örnek.. http://tr.aliexpress.com/item/DIY-High-Quality-2pcs-T10-20-LED-SMD-Super-Bright-White-Car-Auto-SMD-light-194/32383824760.html?ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_10 Bunun çifti 10 lira aksesuarcıda.. Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Merhabalar, Hafta sonu aracımın sol far ampulu patlamış. Bugün Muğla'da sanayiyi dolaştım. Kimsede yok. Bir tane Bosch servis var oraya gittim. Ellerinde yokmuş. Xenon D2s ampül almam lazım sanırım. Sipariş verip getittireyim dedi Bosch marka. 125 TL + kargo ücreti istiyor. Bir araştırayım dedim, çıktım. Yanda yetkili servis vardı. Onlara sordum. Onların da ellerinde yokmuş. 594 lira dedi tek ampül için Aslında bu xenon farlardan hiç memnun değilim. Mk3'lerde kronik problemmiş. Mercek değişimi felan yapmak gerek ama Muğla'da yaptırabileceğimi zannetmiyorum. Şu ampül değişimini bir an evvel yapmalıyım. Hangi marka ve hangi siteden almamı tavsiye edersiniz. Link paylaşırsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Aralık 2015 Yazar Paylaş 21 Aralık 2015 Osram alın.. çift alın.. çiftini 200-250 arası bulabilirseniz iyidir... philipslerin sahtesi çok fazla.. Markasız xenon takmayın.. balastı bozarsanız onun da tanesi 500 lira falan ve yerine başka balast takamazsınız çünkü far yüksekliğini balast ayarlar.. Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Osram alın.. çift alın.. çiftini 200-250 arası bulabilirseniz iyidir... philipslerin sahtesi çok fazla.. Markasız xenon takmayın.. balastı bozarsanız onun da tanesi 500 lira falan ve yerine başka balast takamazsınız çünkü far yüksekliğini balast ayarlar.. Alalım hocam da nerden alalım. Hangi siteyi tavsiye edersiniz. Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Muhtemelen şu siteden alacağım. Bir sıkıntı olmaz inşallah. http://www.automkarinca.com/Osram-D2S-Xenarc-Xenon-Far-Lambasi-35W,PR-85.html Aradığım ürün budur değil mi Mehmet hocam. Siteyi aradım, görüştüm. Orjinal Alman üretimi. Direk Osram Türkiye distribütöründen alıyoruz dediler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 Muhtemelen şu siteden alacağım. Bir sıkıntı olmaz inşallah. http://www.automkarinca.com/Osram-D2S-Xenarc-Xenon-Far-Lambasi-35W,PR-85.html Aradığım ürün budur değil mi Mehmet hocam. Siteyi aradım, görüştüm. Orjinal Alman üretimi. Direk Osram Türkiye distribütöründen alıyoruz dediler. Budur.. fiyatı da uygun... Çift olarak alın... 1 Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 ilk mesajdaki resim açılmaz olmuş. bir de stop lambasının sökümü zor mudur? fren ampulünü değiştirmem gerekiyorda Yorum bağlantısı
Yaşar Akbaş 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 benim 2005 in ampuller iyice zayıfladı nasıl değişebiliyormuyum.Elektrikçi içindeki far reflektörün aşınmış buna yapacak birşey yok dedi buna ne yapabilrim.Kısalar çok kötü ama uzunlarda problem yok. Yorum bağlantısı
Ali Okay 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Mehmet bey geçen gün benim xenonlardan biri patladı şaşmaza gittim. usta markasız d2s xenon taktı. yukarıda yazdığınıza göre markasız xenonlar balastı bozar demişsiniz. bende aliekspresten şu osram xenonu buldum. http://www.aliexpress.com/item/Hot-selling-Xenon-HID-Bulbs-For-Osram-D2S-35W-4300k-5500K-Brand-New-Car-Light-Source/32405288430.html?spm=2114.13010208.99999999.261.M4Xq0p bunun çifti ortalama türkiyede 250 tl bu sitede 66 tl ye geliyor. bu bizim araca olur mu ayrıca daha öncesinde ali express ten alışveriş yapmadım ürünün gelmesinde problem oluyor mu ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 orjin derken bunların orjinal olacağın ben sanmıyorum. ürün teslimatında Ali de soru yaşayanı ben duymadım ben de yaşamadım.. postacının azizliği bazen söz konusu olabilir o da nadir Yorum bağlantısı
Ali Okay 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 orjin derken bunların orjinal olacağın ben sanmıyorum. ürün teslimatında Ali de soru yaşayanı ben duymadım ben de yaşamadım.. postacının azizliği bazen söz konusu olabilir o da nadir Çağlar bey bu xenonu orjinal olarak uygun fiyata alabileceğimiz bir yer biliyormusunuz ? Yorum bağlantısı
Ali Okay 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Biliyorsunuz mondeonun xenonlarının merceğinden dolayı düzgün aydınlatmıyor. mondeonun üzerinden çıkan d2s xenonu 35w gücünde bunu sizce 35 w değilde daha yüksek taksak aracın aydınlatmasına bir faydası olurmu ,aracın tesisatına zararı dokunur mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2016 Biliyorsunuz mondeonun xenonlarının merceğinden dolayı düzgün aydınlatmıyor. mondeonun üzerinden çıkan d2s xenonu 35w gücünde bunu sizce 35 w değilde daha yüksek taksak aracın aydınlatmasına bir faydası olurmu ,aracın tesisatına zararı dokunur mu?Böyle bi şansınız yok. Mercek değişimi şart. Yorum bağlantısı
Ali Okay 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Mehmet bey geçen gün benim xenonlardan biri patladı şaşmaza gittim. usta markasız d2s xenon taktı. yukarıda yazdığınıza göre markasız xenonlar balastı bozar demişsiniz. bende aliekspresten şu osram xenonu buldum. http://www.aliexpres...9999.261.M4Xq0p bunun çifti ortalama türkiyede 250 tl bu sitede 66 tl ye geliyor. bu bizim araca olur mu ayrıca daha öncesinde ali express ten alışveriş yapmadım ürünün gelmesinde problem oluyor mu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Haziran 2016 Yazar Paylaş 2 Haziran 2016 Mehmet bey geçen gün benim xenonlardan biri patladı şaşmaza gittim. usta markasız d2s xenon taktı. yukarıda yazdığınıza göre markasız xenonlar balastı bozar demişsiniz. bende aliekspresten şu osram xenonu buldum. http://www.aliexpres...9999.261.M4Xq0p bunun çifti ortalama türkiyede 250 tl bu sitede 66 tl ye geliyor. bu bizim araca olur mu ayrıca daha öncesinde ali express ten alışveriş yapmadım ürünün gelmesinde problem oluyor mu ? % 90 sahtedir.. Mevcudu kullanın tekrar masraf etmeyin.. Masraf edecekseniz tanıdık birinden orjinal alın.. Yorum bağlantısı
Ali Okay 4 Haziran 2016 Paylaş 4 Haziran 2016 (düzenlendi) % 90 sahtedir.. Mevcudu kullanın tekrar masraf etmeyin.. Masraf edecekseniz tanıdık birinden orjinal alın.. Teşekkür ederim Mehmet bey. yeni takılan xenonla diger taraftaki eski xenonun rengi çok farklı duruyor . olmazsa aynı markasız xenonla diğer tarafıda değiştireyim. iki tarafta aynı olsun. 4 Haziran 2016 tarihinde Ali Okay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran 2016 Yazar Paylaş 4 Haziran 2016 Teşekkür ederim Mehmet bey. yeni takılan xenonla diger taraftaki eski xenonun rengi çok farklı duruyor . olmazsa aynı markasız xenonla diğer tarafıda değiştireyim. iki tarafta aynı olsun. Tabi ki. Çift olarak değiştirin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Abi arka stoplar yuvarlak gibi yanması gerekirken bir kısmı eksik yanıyor, bunları led ile değiştirsek sıkıntı olur mu. Bir de üçüncü stop lambasını led yapsak sıkıntı olur mu? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Abi arka stoplar yuvarlak gibi yanması gerekirken bir kısmı eksik yanıyor, bunları led ile değiştirsek sıkıntı olur mu. Bir de üçüncü stop lambasını led yapsak sıkıntı olur mu? Fren lambası na led takacaksan direnç te kullanmalısın yoksa CC çalışmaz. parklara da 3. stoba da led takabilirsin sıkıntı olmaz. Bende bir tek sis farı ve zenon lar kaldı led olmayan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Fren lambası na led takacaksan direnç te kullanmalısın yoksa CC çalışmaz. parklara da 3. stoba da led takabilirsin sıkıntı olmaz. Bende bir tek sis farı ve zenon lar kaldı led olmayan Direnç işi beni aşar abi. Frende sıkıntı yok, parklar da yuvarlak tamamlanmıyor (mondeo almadan önce başka araçlarda eksik olduğunu görünce gıcık olduğum bişeydi ), bir de üçüncü stopta bir tanesi yanmıyor. Sorum şu: fren hariç, parkları ve üçüncü stobu led yapsam direnç gerekli mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Aralık 2016 Yazar Paylaş 22 Aralık 2016 Abi arka stoplar yuvarlak gibi yanması gerekirken bir kısmı eksik yanıyor, bunları led ile değiştirsek sıkıntı olur mu. Bir de üçüncü stop lambasını led yapsak sıkıntı olur mu? Parkta yuvarlak yanar... Frende sadece dış kenarlar yanar. yani 1/3 ü yanar... Led ben denedim.. Ampul cama çok yakın olduğu için homojen bir ışık alamadım bu sebeple sadece frenleri led kullandım... Freni de led yaparsan hız sabitleyicin çalışmaz.. ekstra bişeyler yapmak lazım.. ben yapmıştım.. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Direnç işi beni aşar abi. [emoji3] Frende sıkıntı yok, parklar da yuvarlak tamamlanmıyor (mondeo almadan önce başka araçlarda eksik olduğunu görünce gıcık olduğum bişeydi ), bir de üçüncü stopta bir tanesi yanmıyor. Sorum şu: fren hariç, parkları ve üçüncü stobu led yapsam direnç gerekli mi? Fren lambası çift duydur. Hem park hem de fren lambası dır. Eğer onun park kısmında problem var ise komple değiştirmen gerekecek led alırsan da direnç bağlaman lazım.Onun haricindeki diğer iki park bağımsızdır ve led takabilirsin. 3. Fren lambası içinde led takmanda sıkıntı olmaz. Ancak birini değil de hepsini led yapmalısın ya da diğer halojen lerin Işık şiddetine uygun bir led bulman lazım. Sırıtır yoksa. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Selamlar, Çok değerli bilgiler için teşekkür ederim. Gösterge ışıkları ile ilgili bilgi göremedim. Varsa listeye eklenebilir. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Selamlar, Çok değerli bilgiler için teşekkür ederim. Gösterge ışıkları ile ilgili bilgi göremedim. Varsa listeye eklenebilir. İlk mesaja eklendi Fatih... Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 İlk mesaja eklendi Fatih... Teşekkürler Ertan abi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts