Mustafa Tüfekçi 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 hoca bi connect ayarla 1.8 tdci. bi yazılım çak 180ps felan geniş taban lastik tak. makara olur mesela Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Connect ile uğraşmaktansa böyle 125'lik transit bulmalı, yazılım ile 3.cü vitest patinaj çekecek hale gelir. Ne güzelde basmışlar viraj korkusu da yok. 12.000 Çok fren kullanmıyorsan, yani normalin üstünde değilse fren kullanımın, 25.000'i görmen lazım. Eğer olursa 2 hazirandan sonraki etkinlikte ben varım.Yanıma cılız bir co-pilot alabilirim Pilot lazım mı, tüy siklet. pist için araba kiralasm mı takip cihazı ile tur süresi ölçebilir miyiz? Cihaz bizim ise kaç ani viraj yapıldı onu bile öğreniriz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Pistte noktalar belirler her bir nokta arasında kaç saniye yol yapıldığını, toplam tur süresi kaç dk. sürdüğünü, en yüksek sürati ve bu süratlerle kaç saniye yol alındığını, vs. vs. Atıyorum 3 tur atıldı, diğer turda iyileşme mi var yoksa daha mı yavaş geçilmiş noktalar. Bunların hepsi bilinebilir. Tabi bir nokta çevresinde 400 metre kare alanı tarar, diğer nokta bunun dışında kalmalı. ani viraj sayısını biliyoruz zaten Yorum bağlantısı
Halis Parlak 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Hüseyin hocam neden olmasın Bi de yazılım yaptımı en azından ilk otuza gireriz diye düşünüyorum. Senin üstün co-pilotluğunu da işe katarsak hedefimiz ilk 20 olur Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Hüseyin hocam neden olmasın Bi de yazılım yaptımı en azından ilk otuza gireriz diye düşünüyorum. Senin üstün co-pilotluğunu da işe katarsak hedefimiz ilk 20 olur Bindiydim jetda'ya okulun oralarda, yazılım ile 4'te bile patinaj çeker lambolara caka satarız. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Bindiydim jetda'ya okulun oralarda, yazılım ile 4'te bile patinaj çeker lambolara caka satarız. O kadar da değil hocam haddimizi bilelim Yay sonrası yol tutuş oldukça iyileşti görünümle birlikte tabiki.. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 hangi programla kaydetmişler çok güzel pist bile var ekranda Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Bi bilsem.. Sen kafaya koydun gidecen herhalde..EB yi kıralayım sana.. Hevesim var da bakalım körfez pistine kaç senedir giremedim çok içerlemişimdir bi tur atamadık. bu pist daha afilli. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Videolardan gördüğüm kadarıyla millet viraja ne girmeyi biliyor ne çıkmayı... Sende mi bürütüs. Şu şekil konuşanlar piste girmiyor ki ama 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 hangi programla kaydetmişler çok güzel pist bile var ekranda elmacılar için 25 dolarlık program var, racerender2 , Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 elmacılar için 25 dolarlık program var, racerender2 , android içinde varmış. bi tane yükledim tırt çıktı. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 android diyor ? haritayi kendi çiziyor galiba sürüş esnasında Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Hem benim arabam eski, su filan kaynatır sonra rezillik. hani bakımlıydı lem bunu her yerde deme. ha istanbul-izmit arası otobanda tapagaz yardırmışsın ha istanbul parkda 5 tur atmışsın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 ist-izmit arası tapagaz, pistte ancak paddock alanına denk düşer Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 ist-izmit arası tapagaz, pistte ancak paddock alanına denk düşer motora-frene binen yük o sürüşde daha fazla pistte sıkıntı yapan fazladan lastikler. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 İst-İzmit arasında sanki tırlardan fırsat kalıyor da gaza basmaya. Bu otomatik focusa lpg koklatan arkadaş gaz pedalının yerini de unutmuştur zaten. zaten olay orda sürekli bir fren gaz yapıyorsun bolca viraj ve rampa inişi çıkışı var önüne atlayan tır için yaptığın frenajı o piste anca biri önünce spin atarsa yaparsın eskiden çarşıya diye evden çıkıp istanbula giderdik arkadaşlarla. Allah korumuş işte focusun tüm gaz ve fren limitlerini tatmış biriyim. akıllanınca yakıt limitlerine yöneldik ondan piste girip eski günleri analım diyoruz da bakalım lastik eksiğimiz var. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Maslak dükkandan Opet tuvalete kadar dayanamadı gel buraya sen geç dedi Len heves ettin diye değiştik yerleri fiestacı Ahmet abi diyodun başka bir şey demiyordun. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 (düzenlendi) Lastiksiz girme len sakın. ebat büyük. lastiğin üzerinde çok esniyor araba. hem bi avuç beygirimiz var onuda lastiklere yem ediyoruz 22 Mayıs 2013 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 ben zaten onu bunu yerim ayıklarım demiyorum. zevkine girip turlayacam bi yere patlama riski daha az koca pistte. söke işlerini düşünmedim değil arka koltukları stepneyi söksem 60-70 kilo zaten hafifler panjurları da sökeriz açık filitre vardı onu da takarız hahaha Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 sağ koltuğu kiralayacam sana gidersem hahahaha Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 2 haziran yaklaşıyor. Mustafa geniş taban ve ince yanaklı lastiğin yok ise hiç girme piste kardeşim. Ben focusun üst limitlerine dayandım aşırı zevkli idi, fiesta veya aveo felan zaten sıkıntılı onlar ile sadece piste çıktım dersin Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 (düzenlendi) 2 haziran yaklaşıyor. Mustafa geniş taban ve ince yanaklı lastiğin yok ise hiç girme piste kardeşim. Ben focusun üst limitlerine dayandım aşırı zevkli idi, fiesta veya aveo felan zaten sıkıntılı onlar ile sadece piste çıktım dersin Stok bir Clio vardı en yeni kasa, piste girdiğini gördük, sonra geri çıktığını gör(e)medik. Bir kaç saat sonra pistin arka tarafında uzakta ön tamponu olmayan aynı renk bir araç vardı. 23 Mayıs 2013 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 Düplü ve öfkeli v6 niye çıkmadı abi piste? Lastik yüzünden, çıkarsam zaten benzinde çıkacağım. Lastikleri de; önler 225/45 R17 arkaları da 245/40 R17 yaptımmı tamamdır. Muhtemelen 2 hazirandan sonrakine katılırım diye düşünüyorum. Pilotajımın iyi olduğunu söyleyemem ama Murat YILMAZ'ı kesinlike görmek istiyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts