Semih İzgi 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 Bu söylediklerin devede kulak kalıyor Semih.. Adamlar viraja son 50m.ye kadar tam gaz geliyor Sende de seramik fren seti ve yarış lastikleri olsa sende yaparsın abicim ... Dediğim gibi donanım farkını bir anlık gözardı ederek 1.50 2.10'u yazdım.. Gerçi zaten halihazırda bu zamanı yapabilecek veya altına inebilecek makineler gördüm orda. Porsche'ler Lambo'lar 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 Sende de seramik fren seti ve yarış lastikleri olsa sende yaparsın abicim ... Dediğim gibi donanım farkını bir anlık gözardı ederek 1.50 2.10'u yazdım.. Gerçi zaten halihazırda bu zamanı yapabilecek veya altına inebilecek makineler gördüm orda. Porsche'ler Lambo'lar yukarda yazdım kardeşim benim zamanı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 14" teneke jant 195 55 14 lastik arıyorum niye beni geçmek için mi, çok güzel bir gündü ben çok eğlendim. 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 bir dahakine tüm koltukları ve stepneyi sökeceğim. Focusun tek dezavantajı ağırlık 235/45/17 Bridgestone-Adrenalin RE002 lastikler ile virajların tamamen hakkını vediğimi düşünüyorum başka sökülecek birşeyler düşünmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 (düzenlendi) Kazancioglu'nun harika fikri var. Bir sonraki yarışa FCTR'den 20 araç ayarlayıp, piste çıkacağız. Emmi'yi kesin bekliyor İstanbul park abi hatta bütün araçlara özel büyük stickerler yaptıralım o günlük araçların her tarafında www.otoclubturkiye.com yazsın reklam yapalım. forumda bize sponsor olsun olmaz mı? 19 Mayıs 2013 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 başka sökülecek birşeyler düşünmek lazım Bence ondan önce kendi fazlalıklarını atsın, adam 0.1 Ton oldu yürümez tabi makine 4 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 (düzenlendi) başka sökülecek birşeyler düşünmek lazım 1) Arka koltuklar 2) şapkalık 3) stepne 4) Bagaj halısı 5) Ön sağ koltuk 6) Teyp 7) Anten 8) Kat iptali ( zaten var ) 9) Cam suyu iptal Başka akla gelen ? abi hatta bütün araçlara özel büyük stickerler yaptıralım o günlük araçların her tarafında www.otoclubturkiye.com yazsın reklam yapalım. forumda bize sponsor olsun olmaz mı? Ben teklif ettim ama hiç oralı olmadı 19 Mayıs 2013 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 abi hatta bütün araçlara özel büyük stickerler yaptıralım o günlük araçların her tarafında www.fordcluptr.com yazsın reklam yapalım. forumda bize sponsor olsun olmaz mı? Abi ben fordcluBtr. yazdırsam olmaz mı farkımız olsun 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 Abi ben fordcluBtr. yazdırsam olmaz mı farkımız olsun tamam be ne var hızlı yazarken kaçmış hemen yüzümüze vuruyon Abi ben fordcluBtr. yazdırsam olmaz mı farkımız olsun 1) Arka koltuklar 2) şapkalık 3) stepne 4) Bagaj halısı 5) Ön sağ koltuk 6) Teyp 7) Anten 8) Kat iptali ( zaten var ) 9) Cam suyu iptal Başka akla gelen ? Ben teklif ettim ama hiç oralı olmadı ben düzelttim sizde alıntıları düzeltirmisiniz 3 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 tamam be ne var hızlı yazarken kaçmış hemen yüzümüze vuruyon ben düzelttim sizde alıntıları düzeltirmisiniz Tamamdır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 yok erkan 12 sıra araç var orada gerisi kiralık araçlar tabela ile ayrılmış durumda ayrıca 4 sırada bu tarafta vardı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 İyi eğlenmişsiniz Cupra'nın videoları yok mudur? Yorum bağlantısı
Halis Parlak 19 Mayıs 2013 Paylaş 19 Mayıs 2013 Bugünde sen bizi TEM'de hayran bıraktın Abi Video'su bende internete yayılmasını istemiyorsan, polise haber vermeden en yakın zamanda Şain Orbay İlköğretim Okulu Spor Salonunda, Etkinlik düzenleyeceksin Mesai saatleri dışında rutin dışına çıkabiliyor benim gibi standart sürücüler İstediğiniz zaman yaparız etkinliği hiç problem değil valla Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Herşey harika olmuş...nam-ı diğer asfaltın tozunu atmış... Yorum bağlantısı
Burak Özdemir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 (düzenlendi) 20 Mayıs 2013 tarihinde Burak Özdemir tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Samet Daş 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 (düzenlendi) proje kaç kg.? Senin projeden kastın ne bilmiyorum abi. Lakin benimki 2.0 vtec supercharged mini idi. Onunda kaç kg olduğunu bilmiyorum. Arabayı almadan honda motoru ve supercharger ı aldık. Oğlan çocuğu arabayı satmaktan vazgeçti ve olan bize oldu motor elimizde patladı 20 Mayıs 2013 tarihinde Samet Daş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Kesinlikle çok güzel bir gündü, araçların sesini duyunca tüylerim diken diken oluyordu. Mercedes CLS 63 AMG idi ve düzlükte bile eminim yarım gaz gidiyordu Mustafa günün benzetmesini yaptı ve CLS 63 ün sesi 403'e benziyor dedi M6 ile Corvet'in sahipleri kesin akşam yakmıştır arabaları çok fena sapladılar onlara (bu terimidi tuttum ) Eskişehir'e döneceğim için ocakbaşını kaçırdım Öncelikle şunu söyliyeyim, oradaki arçların seslerini ve ortamın heyecenını duyduktan sonra insan kendi aracıyla rahat duramıyor. Park'tan çıkışta ilk ışıklarda önümde Süha hocam yanında başka bir focus, onun arkasında da Halis hoca vardı. Ben sola döneceğim için basmadım ama 3-5 sn önümü göremedim, Süha hoca beni dumana boğdu Akşam gelirkende ortalama 130-140 km/h ile geldim kendimi kınadım. Yanlız çok ilginç birşey farkettim, merso 130-140 km/h ile gidince 110 ile gittiğimden yaklaşık olarak %10-15 daha az yaktı 48 lt LPG ile 440 km yaptı, normalde 380 km falan anca yapıyordum. Lastikleri ve jantları değiştirdikten sonra bir organizasyon olursa kesin katılırım inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 İyi eğlenmişsiniz Cupra'nın videoları yok mudur? saniyede 30 kare çekebiliyor makineler, yetişemedi hızımıza 4 Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 Güzel kareler.. Lambo fenamıştı. Porşe becerememiş dönmeyi anlaşılan. Spin atan Porsche yüklüydü çatara patara gidiyodu.Baya bi gazladı son bir kaç tur kendini virajlara verdi spin attı en sonunda Katılım kaç araç oldu? 220 araç olmuş... izlemek için gelebiliyormuyduk ? Evet bende izlemeye gittim zaten Yaya olarak gidersen ne kadar alıyolar bilmiyorum ama araç başına 10 TL alıyorlar... Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 (düzenlendi) 2. Part 20 Mayıs 2013 tarihinde Aykan Samet Uzun tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Samet fotoğraflar gayet güzel. Objektifin neydi birde hangi ayarda çekiyordun ? Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 Samet fotoğraflar gayet güzel. Objektifin neydi birde hangi ayarda çekiyordun ? Teşekkür ettim Canon 550D Lens 55-250.TV modunda çekiyorum pan yapıyorum... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts