Uğur Kamil 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Aliekspress bazen alım sırasında bankayla bağlantı kuramaz ve bu durum oluşur... Aldığınız ürünler Siparişlerim bölümünde ödeme bekliyor.. Ödeme yap butonu göreceksiniz. Onu tıklayıp ödemeyi yapın.. Bu hatayı veriyor Mehmet abi. İNternettede araştırdım net bir cevap bulamadım. Bir arkadaşındaha başına gelmişti farklı kartla alışveriş yapmıştı. Ben tek kart kullandığım için öyle bir şansımda yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Bu hatayı veriyor Mehmet abi. İNternettede araştırdım net bir cevap bulamadım. Bir arkadaşındaha başına gelmişti farklı kartla alışveriş yapmıştı. Ben tek kart kullandığım için öyle bir şansımda yok. Gearbestten al... Dil bilen bi arkadaşımız yorumlasın.. 3D güvenlik hatası galiba... Onu iptal edip ödemeyi denesene.. En güzeli düşük limitli sanal kart... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Türkçe bilen bir Çinli bulsak Bu başka mesaj.... Kk ile ilgisi yok. Siz siz misiniz diye onay istiyor ali. Forumda konuşuldu bu Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Bazende bu hatayı veriyorÖdeme başarısız neden 1) yeterli para veya banka hesabınızda kredi limiti olup olmadığını kontrol edin ipuçları sipraiş para birimi veya banka hesabınıza para birimine dikkat edin. hesaplamak onlar ayrı bir dönüştürür emin olun 2)onlar ödemeyi reddettti neden kontrol etmek için bankanızla iletişime geçin 3) yada başka kart veya ödeme yöntemi deneyebilirsiniz Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Gönderiler eskiye göre daha hızlı geliyor galiba, yoksa bana mı öyle geldi? Ekim sonu ve kasım başı verdiğim siparişlerin tamamı ulaştı. Kayıtsızlar dahil... Yorum bağlantısı
Akan Belen 30 Kasım 2016 Paylaş 30 Kasım 2016 9 tane ürün bekliyorum 20 oldu gelen yok daha Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 30 Kasım 2016 Paylaş 30 Kasım 2016 20 ekim civarı verdiğim 10-12 ye yakın siparişten 4 adedi hala gelemedi.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Kasım 2016 Paylaş 30 Kasım 2016 Bu hatayı veriyor Mehmet abi. İNternettede araştırdım net bir cevap bulamadım. Bir arkadaşındaha başına gelmişti farklı kartla alışveriş yapmıştı. Ben tek kart kullandığım için öyle bir şansımda yok. Diyor ki, Öncelikle ilk linke tıklayıp email onayı vermeniz gerekiyor. İkinci linke de tıklayıp kimlik, pasaport ya da ehliyetin ön yüüznü tarayın ve gönderin diyor. Sonrasında bizden haber bekleyin. Bunları yapmaz iseniz siparişleriniz hiç bir zaman onaylanmayacak. Kredi kartınızla alakalı bir durum değil yani. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 Diyor ki, Öncelikle ilk linke tıklayıp email onayı vermeniz gerekiyor. İkinci linke de tıklayıp kimlik, pasaport ya da ehliyetin ön yüüznü tarayın ve gönderin diyor. Sonrasında bizden haber bekleyin. Bunları yapmaz iseniz siparişleriniz hiç bir zaman onaylanmayacak. Kredi kartınızla alakalı bir durum değil yani. Sonrasında kredi kartı ile ilgili sorun vermeye başladı. Dün akşam alışveriş yaptım bir sorun olmadı. Siteyle alakalı bir durumdu galiba. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Arkadaşlar aliexpress ten 1 aydan fazladir urunler gelmiyor. Haberi olan var midir? Gumrukler, girisler veya oradan çıkışlarda sorun mu vardir? Su ana kadar çoktan gelmeliydi urunler. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Arkadaşlar aliexpress ten 1 aydan fazladir urunler gelmiyor. Haberi olan var midir? Gumrukler, girisler veya oradan çıkışlarda sorun mu vardir? Su ana kadar çoktan gelmeliydi urunler.25 ekimde aldığım ürün gelmedi hala. Malezya posttan geliyorsa özellikle daha da geç geliyor. 11.11 döneminden hiç bir teslim yok bende de. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Arkadaşlar aliexpress ten 1 aydan fazladir urunler gelmiyor. Haberi olan var midir? Gumrukler, girisler veya oradan çıkışlarda sorun mu vardir? Su ana kadar çoktan gelmeliydi urunler. Bende de bekleyen birkaç ürün var, hiç hareket yok ancak bir iki tanesi rekor hızda geldi anlam veremiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Arkadaşlar aliexpress ten 1 aydan fazladir urunler gelmiyor. Haberi olan var midir? Gumrukler, girisler veya oradan çıkışlarda sorun mu vardir? Su ana kadar çoktan gelmeliydi urunler. Gelmiyor.. 20 Ekimden beri beklediğim ürünler var.. Singapur üstü gönderiyorlar.. O da takılıyor bi yerde.. 1 Yorum bağlantısı
Engin GÖRBÜZ 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Çok kez alışveriş yaptım 1 haftada geldiğide oldu 93 günde geldiğide.arkadaşım ekim ayında decoder aldı hala bekliyor.birazda şanş işi bir önceki kargoyu kıl payı kaçırmış olabilirsiniz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Bende de bekleyen birkaç ürün var, hiç hareket yok ancak bir iki tanesi rekor hızda geldi anlam veremiyorum.Aynen bendede konu ayni 11.11 aldigim 2 ürün jet gibi geldi 10 günde digwrlerinden ses seda yok Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Cuma günü siparişlerimden birisi geldi. Siparişin onaylanmasından 17 gün sonra ürün elime ulaştı. Aynı anda sipariş ettiğim 2 malzemem henüz gelmedi. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 12 Aralık 2016 Yazar Paylaş 12 Aralık 2016 son 1 aydır 46 ya yakın paketim geldi. burda sorun yok Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Arkadaşlar aliexpress ten 1 aydan fazladir urunler gelmiyor. Haberi olan var midir? Gumrukler, girisler veya oradan çıkışlarda sorun mu vardir? Su ana kadar çoktan gelmeliydi urunler.Yanlış bakmadıysam 5 ürün dispute sınırına geldi. 60 gün olmak üzere Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Dispute sınırına gelmeden 4-5 gün önce disputeyi açın.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Son günde açıyorum hep. Gün geçse dahi yinede açılıyor. Sanırım 15 gün sınırı var 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 14 Aralık 2016 Paylaş 14 Aralık 2016 Aliexpresten aldığım ürün TR de başka birine gitti. Ne yapmam lazım? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Aralık 2016 Paylaş 14 Aralık 2016 Aliexpresten aldığım ürün TR de başka birine gitti. Ne yapmam lazım? Kayıt var mı başkasına teslim edlidiğine dair? Kayıt numarası ile gelmişse PTT ile görüşmeniz gerekiyor öncelikle. Onların hatası sonuçta. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2016 Paylaş 14 Aralık 2016 Dispute açın. Size gelmedi üstüne yoğunlaşın. Başkası demeyin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2016 Paylaş 14 Aralık 2016 Aliexpresten aldığım ürün TR de başka birine gitti. Ne yapmam lazım? Hayır aslında öyle olmadı... Satıcı o ürünü başkasına sattı. Sana da onun takip numarasını verdi. Yani seni aldattı.. Ptt'ye ulaş ve sor bak üstündeki ismin başka birine ait olduğunu göreceksin... 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Aralık 2016 Paylaş 14 Aralık 2016 Hayır aslında öyle olmadı... Satıcı o ürünü başkasına sattı. Sana da onun takip numarasını verdi. Yani seni aldattı.. Ptt'ye ulaş ve sor bak üstündeki ismin başka birine ait olduğunu göreceksin... Yuh, harbi mi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts