Akan Belen 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Beklemek mj lazjm yani ödeme onayı alması için Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Ali de alacaklarım vardı birkaç gün öncesinde eklemiştim indirimi bekliyordum.simdi alışveriş yaptım 6-7 ürün aldım ama garip bir sekidle ödeme alındı 6 saat bekleyip kontrol edin diyor.hesabima bakıyorum çekilen tutar yok.ayni kartı kullanıyorum normalde alırken şifre sorup direk sipariş olarak düşüyordu şimdi Daha farklı bir şekilde.hatta satıcıların birkaçı mesaj atmış ödeme daha yapılmadı sorun mu yaşıyorsunuz gibisinden nedir bu durum bilen varmı acaba Sabah 11 de aldığım ürünler daha yeni onaylandı. Günün yoğunluğundandır. Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Bu şekilde oldu ödeme onayı verdiğim zaman.sanki yeniden ödeme istiyor gibi sizde de böyle mi olmuştu ilk ödeme de Tekrar öde dedim başka bir üründe küçük meblağ olanda yine aynı şey oldu sonradan iki kere geçmesin hesaptan Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Bu şekilde oldu ödeme onayı verdiğim zaman.sanki yeniden ödeme istiyor gibi sizde de böyle mi olmuştu ilk ödeme de Tekrar öde dedim başka bir üründe küçük meblağ olanda yine aynı şey oldu sonradan iki kere geçmesin hesaptan Bende ödeme alındı dedi fakat onay bekleyen ödemelere düşmedi bir türlü. Yani tekrar bi ödeme istemedi. 8 ürün aldım şu an hepsi onay bekleyen ödemelerde bekliyor. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Odemeler geç oldu.şifre sormadab direk aldi hesaptan hemen.saticiya sorun var diye mesaj attim yoğunluktan kaynaklidir dedi. Eren senin ledden aldim 39$ odeme olmadigi icin iptal ettim satici 38 $ çekti ürünü.2 saat sonrada ürün ödemesini aldi.şimdi ödeme alindi ben göremiyorum diyor sistemsel diyor.bende ödeme görunuyor diye yazmiş Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Odemeler geç oldu.şifre sormadab direk aldi hesaptan hemen.saticiya sorun var diye mesaj attim yoğunluktan kaynaklidir dedi. Eren senin ledden aldim 39$ odeme olmadigi icin iptal ettim satici 38 $ çekti ürünü.2 saat sonrada ürün ödemesini aldi.şimdi ödeme alindi ben göremiyorum diyor sistemsel diyor.bende ödeme görunuyor diye yazmiş İşte biraz zaman geçsin düzelecektir. Aynı şeyleri yaşadım bende. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 İşte biraz zaman geçsin düzelecektir. Aynı şeyleri yaşadım bende. Kapaktan başka birşey almayacağız galiba Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Kapaktan başka birşey almayacağız galiba Niye abi Alırız Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Değmez bence. Fiyatı yakın olsa alınıp denenir ama çok fark var. Şunun fiyatı da güzel https://m.tr.aliexpress.com/item/32710282591.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productSubject=32710282591&shortkey=7BZv2Y77&addresstype=600& Bu püsküllüyle fanı olanlar arasında ne fark var ?Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Patlatın gitsin abi. Düştü sonunda Look what I found on AliExpress http://www.aliexpress.com/item/32764228586/32764228586.html Yapıştır Emre bu fiyatı daha göremezsin. Yapıştırdık yine abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Bu püsküllüyle fanı olanlar arasında ne fark var ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Teknik olarak bir fark yok. Soğutma şekilleri farklı sadece. Birde fanlı her aracın farına sığmayabiliyor. Ben cmaxda fanlı olanı kullanıyorum mesela. Püsküllü en garantisi çünkü uymama riski yok. Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Yok ödemeler hakkında bir bilgi yok hiç ödemeye çalışınca boyke bir ekran geliyor o kadar Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Kasım 2016 Paylaş 12 Kasım 2016 Yoğunluktan her şey çok yavaş olacak. Dün benim hesaptan 1 led far, 4 tane de a119 gps aldım. Yorum bağlantısı
Oktay Eker 12 Kasım 2016 Paylaş 12 Kasım 2016 Yok ödemeler hakkında bir bilgi yok hiç ödemeye çalışınca boyke bir ekran geliyor o kadar Bende aynı bilgi ekranda vardı, kartım ınternet alışverişine kapalı olduğu için imiş. İnternet üzerinden alışverişe açınca, siparişlerim bölümünden şimdi öde yapınca sorun çözüldü.GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Kasım 2016 Paylaş 12 Kasım 2016 Dün belki de yığılmadan dolayı olmuştur bilemiyorum ancak ödeme olmamış, ama Ali dayı bir güzellik yapıp aynı fiyat ile tekrar ödeme yapabilmek için tekrar zaman tanıyor, kral adam vesselam. Herkes kontrol etsin ödeme olmuş mu diye. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 14 Kasım 2016 Paylaş 14 Kasım 2016 Teknik olarak bir fark yok. Soğutma şekilleri farklı sadece. Birde fanlı her aracın farına sığmayabiliyor. Ben cmaxda fanlı olanı kullanıyorum mesela. Püsküllü en garantisi çünkü uymama riski yok.Anladım sağol Eren. Bakalım belki ibizaya alırım bir takım bunlardan. Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Kasım 2016 Paylaş 14 Kasım 2016 Evet aynen ödeme yapamadım o alsam ama ertesi gün aynı fiyattan alım yapabildim.Simdi bir sorun var birçok ürün aldım ödemeleri yaptım. Ama bir ürün ödemesini yaptıktan sonra yanlışlıkla iptal ettim Satıcıda onayladı ödemeyi iptal ettiğimi ama bemim hesabıma geri gelen bir tutar olmadı.herhangi bir işlem yapmak gerekiyormu yoksa para birsekilde geri gelir mi acaba Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 (düzenlendi) Yurtdışı alışverişlerinde 75 Euro sınırı 150 Euro’ya çıkıyormuş..https://www.donanimhaber.com/web-siteleri/haberleri/Yurtdisi-alisverislerinde-75-Euro-siniri-150-Euroya-cikiyor.htm 30 Kasım 2016 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 aliexpress'ten alışveriş yapamıyorum nedeni ne olabilir?Bugüne kadar birçok ürün aldım hiçbirinde sorun olmadı alışverişi tamamlayıp kredi kartı bilgilerini giriyorum telefonumada şifre geliyor o işlemde tamam ama enson ödeme gerçekleştirilemedi hatası veriyor site.Farklı sitelerden alışveriş yaptım onlarda sorun yok. Yani kart veya banka ile ilgili bir sorun yok. Aliexpress Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 kart online işleme kapanmış olabilir? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 kart online işleme kapanmış olabilir? Bende ilk öyle düşündüm sahibinden.comdan alışveriş yaptım deneme amaçlı onda bir sorun yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 aliexpress'ten alışveriş yapamıyorum nedeni ne olabilir? Bugüne kadar birçok ürün aldım hiçbirinde sorun olmadı alışverişi tamamlayıp kredi kartı bilgilerini giriyorum telefonumada şifre geliyor o işlemde tamam ama enson ödeme gerçekleştirilemedi hatası veriyor site. Farklı sitelerden alışveriş yaptım onlarda sorun yok. Yani kart veya banka ile ilgili bir sorun yok. Aliexpress Aliekspress bazen alım sırasında bankayla bağlantı kuramaz ve bu durum oluşur... Aldığınız ürünler Siparişlerim bölümünde ödeme bekliyor.. Ödeme yap butonu göreceksiniz. Onu tıklayıp ödemeyi yapın.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts