İçeriğe Yönlendir

Aliexpress.Com Veya Alibaba.Com Sitesinden Alışveriş Yapan Var mı?

Aydın Akdeniz

Recommended Posts

Ali de alacaklarım vardı birkaç gün öncesinde eklemiştim indirimi bekliyordum.simdi alışveriş yaptım 6-7 ürün aldım ama garip bir sekidle ödeme alındı 6 saat bekleyip kontrol edin diyor.hesabima bakıyorum çekilen tutar yok.ayni kartı kullanıyorum normalde alırken şifre sorup direk sipariş olarak düşüyordu şimdi Daha farklı bir şekilde.hatta satıcıların birkaçı mesaj atmış ödeme daha yapılmadı sorun mu yaşıyorsunuz gibisinden nedir bu durum bilen varmı acaba

Sabah 11 de aldığım ürünler daha yeni onaylandı. Günün yoğunluğundandır. :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

f97f63411a6a3c4a6d92f527dc671ea2.jpg

Bu şekilde oldu ödeme onayı verdiğim zaman.sanki yeniden ödeme istiyor gibi sizde de böyle mi olmuştu ilk ödeme de

Tekrar öde dedim başka bir üründe küçük meblağ olanda yine aynı şey oldu sonradan iki kere geçmesin hesaptan

Yorum bağlantısı

Bu şekilde oldu ödeme onayı verdiğim zaman.sanki yeniden ödeme istiyor gibi sizde de böyle mi olmuştu ilk ödeme de

Tekrar öde dedim başka bir üründe küçük meblağ olanda yine aynı şey oldu sonradan iki kere geçmesin hesaptan

Bende ödeme alındı dedi fakat onay bekleyen ödemelere düşmedi bir türlü. Yani tekrar bi ödeme istemedi. 8 ürün aldım şu an hepsi onay bekleyen ödemelerde bekliyor.

c2237e106c58d34e19993418955b61aa.png

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Odemeler geç oldu.şifre sormadab direk aldi hesaptan hemen.saticiya sorun var diye mesaj attim yoğunluktan kaynaklidir dedi.

Eren senin ledden aldim 39$ odeme olmadigi icin iptal ettim satici 38 $ çekti ürünü.2 saat sonrada ürün ödemesini aldi.şimdi ödeme alindi ben göremiyorum diyor sistemsel diyor.bende ödeme görunuyor diye yazmiş

Yorum bağlantısı

Odemeler geç oldu.şifre sormadab direk aldi hesaptan hemen.saticiya sorun var diye mesaj attim yoğunluktan kaynaklidir dedi.

Eren senin ledden aldim 39$ odeme olmadigi icin iptal ettim satici 38 $ çekti ürünü.2 saat sonrada ürün ödemesini aldi.şimdi ödeme alindi ben göremiyorum diyor sistemsel diyor.bende ödeme görunuyor diye yazmiş

İşte biraz zaman geçsin düzelecektir. Aynı şeyleri yaşadım bende.

Yorum bağlantısı

İşte biraz zaman geçsin düzelecektir. Aynı şeyleri yaşadım bende.

Kapaktan başka birşey almayacağız galiba :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Değmez bence. Fiyatı yakın olsa alınıp denenir ama çok fark var. Şunun fiyatı da güzel

https://m.tr.aliexpress.com/item/32710282591.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productSubject=32710282591&shortkey=7BZv2Y77&addresstype=600&

Bu püsküllüyle fanı olanlar arasında ne fark var ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı

Bu püsküllüyle fanı olanlar arasında ne fark var ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teknik olarak bir fark yok. Soğutma şekilleri farklı sadece. Birde fanlı her aracın farına sığmayabiliyor. Ben cmaxda fanlı olanı kullanıyorum mesela. Püsküllü en garantisi çünkü uymama riski yok.
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Yok ödemeler hakkında bir bilgi yok hiç ödemeye çalışınca boyke bir ekran geliyor o kadar c4cb015e8503be98fb028a45dac4ae10.jpg

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Yoğunluktan her şey çok yavaş olacak. Dün benim hesaptan 1 led far, 4 tane de a119 gps aldım.

Yorum bağlantısı
Oktay Eker

Yok ödemeler hakkında bir bilgi yok hiç ödemeye çalışınca boyke bir ekran geliyor o kadar c4cb015e8503be98fb028a45dac4ae10.jpg

Bende aynı bilgi ekranda vardı, kartım ınternet alışverişine kapalı olduğu için imiş. İnternet üzerinden alışverişe açınca, siparişlerim bölümünden şimdi öde yapınca sorun çözüldü.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Dün belki de yığılmadan dolayı olmuştur bilemiyorum ancak ödeme olmamış, ama Ali dayı bir güzellik yapıp aynı fiyat ile tekrar ödeme yapabilmek için tekrar zaman tanıyor, kral adam vesselam.

Herkes kontrol etsin ödeme olmuş mu diye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Teknik olarak bir fark yok. Soğutma şekilleri farklı sadece. Birde fanlı her aracın farına sığmayabiliyor. Ben cmaxda fanlı olanı kullanıyorum mesela. Püsküllü en garantisi çünkü uymama riski yok.

Anladım sağol Eren. Bakalım belki ibizaya alırım bir takım bunlardan.
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Evet aynen ödeme yapamadım o alsam ama ertesi gün aynı fiyattan alım yapabildim.Simdi bir sorun var birçok ürün aldım ödemeleri yaptım. Ama bir ürün ödemesini yaptıktan sonra yanlışlıkla iptal ettim

Satıcıda onayladı ödemeyi iptal ettiğimi ama bemim hesabıma geri gelen bir tutar olmadı.herhangi bir işlem yapmak gerekiyormu yoksa para birsekilde geri gelir mi acaba

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

aliexpress'ten alışveriş yapamıyorum nedeni ne olabilir?
Bugüne kadar birçok ürün aldım hiçbirinde sorun olmadı alışverişi tamamlayıp kredi kartı bilgilerini giriyorum telefonumada şifre geliyor o işlemde tamam ama enson ödeme gerçekleştirilemedi hatası veriyor site.

Farklı sitelerden alışveriş yaptım onlarda sorun yok. Yani kart veya banka ile ilgili bir sorun yok.

Aliexpress

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

kart online işleme kapanmış olabilir?

Bende ilk öyle düşündüm sahibinden.comdan alışveriş yaptım deneme amaçlı onda bir sorun yok.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

aliexpress'ten alışveriş yapamıyorum nedeni ne olabilir?

Bugüne kadar birçok ürün aldım hiçbirinde sorun olmadı alışverişi tamamlayıp kredi kartı bilgilerini giriyorum telefonumada şifre geliyor o işlemde tamam ama enson ödeme gerçekleştirilemedi hatası veriyor site.

Farklı sitelerden alışveriş yaptım onlarda sorun yok. Yani kart veya banka ile ilgili bir sorun yok.

Aliexpress

Aliekspress bazen alım sırasında bankayla bağlantı kuramaz ve bu durum oluşur... 

Aldığınız ürünler Siparişlerim bölümünde ödeme bekliyor.. Ödeme yap butonu göreceksiniz. Onu tıklayıp ödemeyi yapın.. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...