Mehmet Kaya 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Geyik değil, bende gayet ciddiyim. Bende test sonuçlarını verdim Madem daha iyi olduğunu iddaa ediyorsunuz, diğer alanlarda da değerlendirin. Biz uçak parçaları satıyoruz, yarı fiyatına teklif gelse de çinlilerden almıyorduk. Ben bunu şirket yetkilileri ile konuşayım, çinlilerden parça alalım Erdem ciddiyetin buysa geyiğini görmek istemem. Bende sana test sonuçlarını veriyorum. Orjinal veya değil. Ancak senin Söylediklerine istinaden yazdıklarına değer verip cevap Yazmıştım. Hata yapmışım bende. Sen kullandıklarına bak üzerinde Çin yazanları kullanma [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Biz kimseye enayi demedik. Ancak sen inananlara saf dedin. Bu cümleyi kullanırken bu tavrın iyi olduğunu düşünmemişsin. Dosya formatını biliyorum.ntfs değil. Tavsiyeyi daha dikkatli Kırıcı olmadan yapmak daha iyi Erdemciğim [emoji4] Kimse orjinalinden iyi demedi. Sadece Söylediklerini test ettik. Örneğin 128 değildir Denmiş 100 Gb attım. 10 mb orjinali dedin( ben bilmiyordum) 20 mb/Sn gördüm. 88 gb ortalama 14.5 mb / Sn Attı. Sadece Söylemlerini ciddiye Alıp test edip yazdık. Bu ürün şu anda 100 dolar zaten. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 128 gb Flash Belleğin 10 dolar olduğuna inanan var mı ya ? Bu çinlilere ne kadar çok güvenir olmuşuz. Unutmayın, 'çakma' tabiri bu milletten çıkmıştır, her an çakabilirler sahteyi Hocam bende kimseye saf demedim. Resimde gözüken Kingston ve 128 GB, ben bu ürün bu fiyata olamaz dedim. Çünkü orjinal olanın fiyatı malum. Çinlilere fazla güvenmeye gerek yok. Gelen ürünün 128 gb olması beni şaşırttı zaten. 128 mb falan bekliyordum Biraz araştırma yaptım, dosya sisteminden dolayı şikayetler var. Gördüğünüz hıza da ayrı bir şaşırdım. Normalde kullananlar yavaş olduğunu belirtmiş. Aydın abi buradakier Kingston'dan iyi deyince garipsedim biz mi hata yapıyoruz orjinal almakla diye Ayrıca, Uğur dosya sistemini değiştirince hafızasında azalma olmuş, bu da enteresan geldi, çinliler teknolojiye farklı bir boyut kazandırdı. Bu cümleden bu anlam çıkıyor. İlk cümleni oku [emoji4] Şu anda dosya sistemi expfat tek kusuru bu. Hızı gerçekten memnun edici. 110 gb kadar yükledim sorunsuz. Ha orjinal mi olduğunu iddia edemem. Türkiye de ve sitesinde yok. Ama her yönden olumlu sonuclar aldım. Varsın NTFS Olmasın. Bu şekilde işimi görür. 87 gb dosyaları hariciden flasha 14.5 mb hızla Attı bu sence de iyi sanırım [emoji4][emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 3 Şubat 2015 Yazar Paylaş 3 Şubat 2015 fiyat kıyaslamasıda yapınca yine söylüyorum burda satılanlardan daha iyi abi hızda sen nasıl gördün çift haneleri benim pcye tornavida değmeyeli 4 sene oldu. en iyisi diyodum daha neler çıkmış üstüne 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Şu anda harici hdd den flashdiske atarken Abi aktif kullanıyor musun durum nedir? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 24 Şubat 2015 Yazar Paylaş 24 Şubat 2015 çinde yine tatil varmış. bugün bitiyor galiba. Yorum bağlantısı
emır gider 25 Şubat 2015 Paylaş 25 Şubat 2015 Abi 25 gun oldu hala siparisi onaylamadilar hala gonderi bekliyor diyor siparis nosu : 65657500490249 yardimci olursaniz sevinirim Yorum bağlantısı
Serkan Turan 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Dün bende aldım bişeyler. Bakalım ne zaman gelecek. [emoji1] Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 26 Şubat 2015 Paylaş 26 Şubat 2015 Benim geçen haftadan siparişim var, bugün göndermiş görünüyor Yorum bağlantısı
İlhan Kol 27 Şubat 2015 Paylaş 27 Şubat 2015 benim telefon geldi hemde iki haftada jiayu s3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Benim bağlantı plastiklerim de geldi. Fakat orijinalinden biraz farklı gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Benim bağlantı plastiklerim de geldi. Fakat orijinalinden biraz farklı gibi duruyor.Nasıl bi ürün emre cim? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Ben bundan aldım. Aynı gün kargoya verdiler, isteyen olursa paylaşırız. 60 gün süre verdiller kargo için. Hızlı kargo için teşekkürler. Bu mesajdaki urun Köksal abi.Müsait olunca fotoğraf gondereyim 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Bu mesajdaki urun Köksal abi. Müsait olunca fotoğraf gondereyim Tamam gorunce hatirladim ses yapmasin diye Yenilemek istiyordun. Kalitesi aractaki ile ayni mi sence nasil? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Tamam gorunce hatirladim ses yapmasin diye Yenilemek istiyordun. Kalitesi aractaki ile ayni mi sence nasil? Arasında dağlar kadar fark var. Sağdaki ikisi çin'den gelen, soldaki ikisi araçtan çıkanlar. Bunları taksam daha kötü ses yapar diye korkuyorum. Kaptırdık Çin'e 15 lirayı... 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Niyetim vardı ama senden geçer not almadı ise ben de uzak dururum Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 emre belki daha kalitelisi vardır. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Ben vazgeçtim zaten ya ihtiyacım yok gibi Isteyen olursa gonderebilirim az bir miktar. Bu arada ters soylemisim soldaki Çin sağdaki orijinal Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Siparişim 45 gün sonra geldi. Geç geldi ama 1 adet aldığım cob led ten satıcı 2 adet göndermiş sağolsun [emoji1] [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Siparişim 45 gün sonra geldi. Geç geldi ama 1 adet aldığım cob led ten satıcı 2 adet göndermiş sağolsun [emoji1] [emoji1] bunlar dan bende alacağım nasil aydınlatması kararsız kaldım Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Henüz takmadım abi akşam takar linkini atarım[emoji1] Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 bunlar dan bende alacağım nasil aydınlatması kararsız kaldımHenüz takmadım abi akşam takar linkini atarım[emoji1]<br/> Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Henüz takmadım abi akşam takar linkini atarım[emoji1]<br/> alacam da dolarda firladı ne yapacam kararsız kaldım Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 alacam da dolarda firladı ne yapacam kararsız kaldımAbi aydınlatması bu şekilde, bence gayet güzel. Daha önce 12li smd led vardı , bu cob ledler çok daha iyi. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts