Misafir 14 Mayıs 2013 Paylaş 14 Mayıs 2013 Hüseyin Sönmez yazdı: Bende birşey sorayım hemen cevap verin ama. Aynı firmadan alışveriş yaparken kargo ücretlerini neden ayrı olarak tek tek ücretlendiriyor, birleştirlemez mi? Satıcıyla irtibata geçtiğinizde halloluyor Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 14 Mayıs 2013 Paylaş 14 Mayıs 2013 Hüseyin Sönmez yazdı: Bende birşey sorayım hemen cevap verin ama. Aynı firmadan alışveriş yaparken kargo ücretlerini neden ayrı olarak tek tek ücretlendiriyor, birleştirlemez mi? Bir de Türk usulü bazarlık yap, tam oluyor 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Mayıs 2013 Paylaş 14 Mayıs 2013 Hüseyin Sönmez yazdı: Bende birşey sorayım hemen cevap verin ama. Aynı firmadan alışveriş yaparken kargo ücretlerini neden ayrı olarak tek tek ücretlendiriyor, birleştirlemez mi? Aynı firmaysa zaten siz demeden onlar bile yapıyorlar bu işi..Tabii düzgün satıcılar için konuşuyorum. Akan Belen yazdı: Evet yokmuş.Peki üyelik benim adıma alide eşimin adına olan kredi kartı ile alışveriş yapabilirmiyim.Ödeme kısmından kredi kartı seçersem sıkıntı çıkarmı acaba En güzeli sanal kart oluştur..O şekilde alacağın ürün bedeli kadar bir limit belirle alışverişini yap..yani ürün 90 tl ise atıyorum 100 lira limit belirle.İşin bitince de sanal kartını sıfırlayıp pasif yap. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 14 Mayıs 2013 Paylaş 14 Mayıs 2013 İlk alışverişimi yapmak istiyorum http://www.aliexpress.com/store/product/Sky-BU-Luxury-Hard-Aluminum-Metal-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-2-GT-N7100-Free/620653_816779769.html Şimdi bu ürün 6,32$ ve kargo ücretsiz mi ? Türkiye geliyor mu ? Sanal Kredi kartı ile alabilirmiyim ? Çok mu soru sordum ? : 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2013 Engin Deniz yazdı: İlk alışverişimi yapmak istiyorum http://www.aliexpres..._816779769.html Şimdi bu ürün 6,32$ ve kargo ücretsiz mi ? Türkiye geliyor mu ? Sanal Kredi kartı ile alabilirmiyim ? Çok mu soru sordum ? : evet ücretsiz kargosu var . kredi kartınızı tanımlamanız lazım telefonunuza mesaj olarak geliyor çekilen tutar Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Mayıs 2013 Paylaş 14 Mayıs 2013 Hakan Tarım yazdı: Bir de Türk usulü bazarlık yap, tam oluyor Yaptım zaten, şöyle dedim. hav maç ken bi in lest, tel mi, ken bi ok, may fuut be edcasmınt. (meali: son ne olur, bana olurunu söyle, ayağımız alışsın) O da şöyle cevap vermiş, Hadji, dı advınt of mi nav *** dolır, if it sev, vit may hed, bi yor dog, luk tu mont hav passıd sitil ay kent pey Key Di Vi, bat ay ken bi du lest biti for yu. (meali: Hacı, bunun bana gelişi *** dolar, eğer kurtarsa başımla beraber, kopeen olsun, bak iyi ay geçti hala KDV'yi yatıramadım, ama sana son bir güzellik yaparım) 7 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2013 bu nasıl bir iletişimdir arkadaş :D :bravo: Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Mayıs 2013 Paylaş 14 Mayıs 2013 Hüseyin Sönmez yazdı: Yaptım zaten, şöyle dedim. hav maç ken bi in lest, tel mi, ken bi ok, may fuut be edcasmınt. (meali: son ne olur, bana olurunu söyle, ayağımız alışsın) O da şöyle cevap vermiş, Hadji, dı advınt of mi nav *** dolır, if it sev, vit may hed, bi yor dog, luk tu mont hav passıd sitil ay kent pey Key Di Vi, bat ay ken bi du lest biti for yu. (meali: Hacı, bunun bana gelişi *** dolar, eğer kurtarsa başımla beraber, kopeen olsun, bak iyi ay geçti hala KDV'yi yatıramadım, ama sana son bir güzellik yaparım) Cem Yılmaz ince sesi ile: yurt dışında pazar alışverişi: +torbalar kalsın biz gezip gelelim. geze geze en son alalım olur mu? -no you pay for it. it's yours take it. +no anam no. otel yakın torbalar kalsın geze geze geze en son bunu alalım. -no it's yours take it +f*ck you listen to me. torbalar kalsın anam... 5 Yorum bağlantısı
Akan Belen 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 Bu kart tanımlama olayını nasıl yapıyoruz ali de Bir türlü bulamadım yahu alla alla.Böyle bir durum yok mu yoksa Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 15 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2013 valla abi ben yarım yamalak google translate türkçesiyle alışverişi yaptım satın al ödeme falan deyince kart bilgilerini girdim telefonuma mesaj geldi şu kadar tutar ödeme yapılacaktır diye tamam dedik 1 haftayı geçti malzemeleri bekliyorum şimdi . zaten 1 aya kadar sarkacağı söyleniyordu Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 Pazarlığa bayılırım yada satıcıyı bayıltırım. Çinli arkadaşın verdiği cevap aynen şöyle. Fried, I can give you some discount. 3 Yorum bağlantısı
Serkan Ekinci 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Soft-car-universal-tuyere-clean-insolubility-washing-car-wash-sponge-auto-supplies-accessories/648297053.html Bu nasıl bir şey yavvv! Bu çinliler ne yapacağını şaşırdı. Bu ne şimdi? Her yere de giriyor. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 (düzenlendi) Akan Belen yazdı: Bu kart tanımlama olayını nasıl yapıyoruz ali de Bir türlü bulamadım yahu alla alla.Böyle bir durum yok mu yoksa Aydın Akdeniz yazdı: valla abi ben yarım yamalak google translate türkçesiyle alışverişi yaptım satın al ödeme falan deyince kart bilgilerini girdim telefonuma mesaj geldi şu kadar tutar ödeme yapılacaktır diye tamam dedik 1 haftayı geçti malzemeleri bekliyorum şimdi . zaten 1 aya kadar sarkacağı söyleniyordu Arkadaşlar Sitenin tamamı olmasa bile büyük kısmı TÜRKÇE olabiliyor.Bu özelliğini kullanın.Google translate ile falan uğraşmayın..Sağ üst köşeden dil seçimi yapın Bu kadar basit.. 15 Mayıs 2013 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 Abi zaten Türkçe kullanıyorum da.Kart ekleme gibi bir kısım bulamadım ben ayarlar kısmında falan.Direk kk ile alım yapıyoruz sanırım.Sürekli eklenen bir kart gibi bir durum yok anladığım kadarıyla Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 Akan Belen yazdı: Abi zaten Türkçe kullanıyorum da.Kart ekleme gibi bir kısım bulamadım ben ayarlar kısmında falan.Direk kk ile alım yapıyoruz sanırım.Sürekli eklenen bir kart gibi bir durum yok anladığım kadarıyla Yok ya sürekli kart bilgilerini tutmuyor bildiğim kadarıyla.Sanal bir kart ile alışverişini yap.. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 15 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2013 (düzenlendi) sürekli tutmuyor her alışverişte yeniden girmeniz gerekiyor 16 Mayıs 2013 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 Resim çıkmamış Aydın bey.Benim asıl merak ettiğim konu.Üyelik benim adıma.Ben eşimin adına kayıtlı kart ile alışveriş yapabilirmiyim site buna izin veriyormu acaba Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 Akan Belen yazdı: Resim çıkmamış Aydın bey.Benim asıl merak ettiğim konu.Üyelik benim adıma.Ben eşimin adına kayıtlı kart ile alışveriş yapabilirmiyim site buna izin veriyormu acaba Verir.. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 15 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2013 (düzenlendi) resim ömrümü yedi resmen yapabiliyorsunuz karta tanımlı olan telefona mesajı geliyor zaten iptal edebilirsiniz falan diye . buldum buldum :bravo: 15 Mayıs 2013 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 Tamam bende bu kısma gelip.Alımı gerçekleştirmemiştim.Ödemeyi falan onaylamaz diye.Akşam bakayım yeniden.paspaslara taktım kafayı bakalım gelecek mi Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 15 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2013 Akan Belen yazdı: Tamam bende bu kısma gelip.Alımı gerçekleştirmemiştim.Ödemeyi falan onaylamaz diye.Akşam bakayım yeniden.paspaslara taktım kafayı bakalım gelecek mi bende tesadüfen sahibindende bi kamera beğendim adam satmış samsunluymuş . toprak muhabbetine girince kendinde getirtebilirsin sıkıntı olmuyor dedi bekliyoruz bakalım 1 haftaı geçecek . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 Akan Belen yazdı: Bu kart tanımlama olayını nasıl yapıyoruz ali de Bir türlü bulamadım yahu alla alla.Böyle bir durum yok mu yoksa Ben kart tanımalamadım.. her ödemede manuel giriveriyorum.. Tanımlamak zorunlu değil... Akan Belen yazdı: Tamam bende bu kısma gelip.Alımı gerçekleştirmemiştim.Ödemeyi falan onaylamaz diye.Akşam bakayım yeniden.paspaslara taktım kafayı bakalım gelecek mi Mondeo uyumlu olduğundan emin misin.. .? Yorum bağlantısı
Akan Belen 15 Mayıs 2013 Paylaş 15 Mayıs 2013 Mehmet Özyürek yazdı: Ben kart tanımalamadım.. her ödemede manuel giriveriyorum.. Tanımlamak zorunlu değil... Mondeo uyumlu olduğundan emin misin.. .? Abi birçok model var.Benim baktığım üründe alt kısımda modeller verilmiş.Ve satıcı hangi araç için istiyorsanız satın alırken belirtin diye yazmış.Mondeo 2002 model diye alt kısımda var.Sanırım uyumludur.Yoksa modelleri yazmazlar diye düşünüyorum.Senin fikrin nedir acaba almak istediğim ürün bu http://www.aliexpress.com/snapshot/233472009.html Yorum bağlantısı
Recommended Posts