Ayhan Şentürk 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Akan bey bence yapacak birşey yok. Detayları bilmiyorum belki çözümü vardır 22 dolarlık ürün için okadar uğraşmaya değmez diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Ağustos 2014 Paylaş 27 Ağustos 2014 Kargo ücretsiz olsa geri gönderirim ama oda olacak is değil Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Kargo ücretsiz olsa geri gönderirim ama oda olacak is değil Gri olsun canım ne fark eder deyip takacaksın artık Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Aliexpressden 22 dolar karşılığı bir saat aldım.Bugün geldi saat ancak renk yanlış ben siyah istemiştim satıcı gri göndermiş.Hatta sipariş verince mesaj atıp renk siyah olacak diye de uyardım ve bana yazdığı cevapta evet zaten renk siyah demiştir.Yapacak birşey varmı bu konuda acaba.Satıcıya yazdım ama birşey cikar mi bilmemBenzer bir sorun benim başıma gelmişti. Aliexpress e fotoğraf larını koyup dispute açmıştım. Satıcı tekrar doğru ürünü gönderdi, yanlış olanda bende kaldı. Benim aldığım ürün 8 dolardı. 22 dolar bence hiç az değil. Bence itiraz etmelisiniz. Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Cevap yazmış satıcı da sacmalamis resmen.Mesajını farketmedin kusura bakma demiş.hadi bana i zaman cevap yazmasa anlarım bir nebze.Bana evet siyah diye mesaj atmıştı.Anlayış için teşekkür ederim demiş birde.Bende yazdım hiç iyi hir satıcı değilsin dedim bisi çıkmaz ama giciklik yapacağım elimden geldiğince En son alltaki mesajda ne demiş adam.Telefondan bakıyorum çevirmek zor da Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 ya bu ebay ve aliexpressteki kullanıcılara nasil mesaj atabiliyoruz bi ürün soracaktim bi türlü mesaj atamadım Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Cevap yazmış satıcı da sacmalamis resmen.Mesajını farketmedin kusura bakma demiş.hadi bana i zaman cevap yazmasa anlarım bir nebze.Bana evet siyah diye mesaj atmıştı.Anlayış için teşekkür ederim demiş birde.Bende yazdım hiç iyi hir satıcı değilsin dedim bisi çıkmaz ama giciklik yapacağım elimden geldiğince En son alltaki mesajda ne demiş adam.Telefondan bakıyorum çevirmek zor da sanırım bir daha ki alışverişinde 5 dolarlık indirim sözü vermiş..yani hep böyle söylerler Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Parayı geri ödemek falan diyor sanki ama anlamadım ben de tam olarak.Nerde bizim ıngilizcesi iyi olan arkadaşlar yahu Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Nasıl itariraz edeceğimide bulamadım ben mobil sürümden.Ne gıcık iş oldu bu Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 29 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2014 20 ağustosta verdiğim kamera parçası bugün geldi . çok hızlı oldu galiba 9 gün Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 20 ağustosta verdiğim kamera parçası bugün geldi . çok hızlı oldu galiba 9 gün Rekor bende, 6 günde power bank geldi. 2 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Rekor bende, 6 günde power bank geldi. Abi powerbank kullanışlı birşey mi? Benim akıllı telefon 2,5 yılı geçti orijinal batarya artık çok çabuk bitmeye başladı. Gittigidiyordan güya orijinal yazan bir batarya aldım, 5 saat tamamen boşalıyordu. Satıcıya mesaj gönderdim. Batarya arızalı çıkmıştır siz onu çöpe atın yenisini göndereyim dedi, yenisini gönderdi o da 5-6 saatte boşalıyor. Satıcıya tekrar mesaj gönderdim. Artık başka gönderemem dedi. 35 tl. çöpe gitti anlayacağın. 2,5 yıllık orijinal batarya en azından internete girmezsem 1 güne yakın gidiyor. Sonuç olarak bu powerbank kullanışlı birşey mi. Benim gibi cepten interneti çok kullanan biri için şarj hep sorun oluyor. Telefonu ne kadar sürede dolduruyor ve şarjı nasıl gidiyor. Tavsiye edermisin? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Korhan telefonun şarjını 0 dan yüzde yüze bir defa dolduruyor, benim pilim de orijinal 26 ay oldu, sabah çıkarıyorum akşama kadar idare ediyor, sıkıntı olursa yardıma yetişiyor. daha 3 defa kullandık. ömrü ne kadardır bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Korhan telefonun şarjını 0 dan yüzde yüze bir defa dolduruyor, benim pilim de orijinal 26 ay oldu, sabah çıkarıyorum akşama kadar idare ediyor, sıkıntı olursa yardıma yetişiyor. daha 3 defa kullandık. ömrü ne kadardır bilmiyorum. İkinci defa doldurmuyor yani ? Ben bir reklamda telefonu 2 kere şarj etme imkanı diye yazdığını görmüştüm ondan merak ettim. Ama çantada bulunması yararlı bir ürün galiba. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Korhan bir defa dolduruyor ama tam dolduruyor, fiyatına göre işe çok yarıyor, 6 .75 dolara almıştım. senin pilden ucuz hanım el koydu zaten. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Korhan bir defa dolduruyor ama tam dolduruyor, fiyatına göre işe çok yarıyor, 6 .75 dolara almıştım. senin pilden ucuz hanım el koydu zaten. Sorma abi, Hayatımda bugüne kadar kazıklandığım yerler veya ürünler listesinde o pil. içime öyle bir oturmuştu ki. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2014 Paylaş 1 Eylül 2014 http://www.aliexpress.com/snapshot/6190903736.html Linkteki üründen 2 tane sipariş vermiştim 13.08.2014 tarihinde, geldi. Biraz kaba ama bakalım kaç kere şarj edecek. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 2 Eylül 2014 Paylaş 2 Eylül 2014 (düzenlendi) http://www.aliexpress.com/snapshot/6190903736.html Linkteki üründen 2 tane sipariş vermiştim 13.08.2014 tarihinde, geldi. Biraz kaba ama bakalım kaç kere şarj edecek. Almayı düşünüyorum, sonucu buradan yazarsan sevinirim. 2 Eylül 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2014 Paylaş 2 Eylül 2014 Almayı düşünüyorum, sonucu buradan yazarsan sevinirim. Peki sayın meslektaşım Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Eylül 2014 Paylaş 2 Eylül 2014 1 ay önce indirime girmiş olan H11 led ampüllerden aldım. Çifti 5-6 dolar civarıydı. Ampüller geldi ve taktım. Bursa'dan izmire giderken manisada mola verdiğimde birinin patladığını gördüm. Satıcıya 2 saat bile kullanamadığımı yazdım. Patlayıp kararan ampülün resmini çektim ve yolladım. Tamam dedi, 2 doları sana nasıl iade edebilirim, nası yapalım dedi. Bende onun ürünlerinden 2 dolarlık bir ürün sectim ve onu yollayabilirsiniz dedim. Cevap gelmeyince tekrar mesaj attım. Bu sefer 10 dolarlık alışveriş yaparsam 2 dolar indirim yaparım deyip eski dediğinden döndü. Bende yazdım birşeyler, bakalım ne olacak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Eylül 2014 Paylaş 2 Eylül 2014 (düzenlendi) Geçmiş olsun, demekki neymiş, ampüller özelliklede sis ve far ampülleri led olmazmış, Ayhan birdaha alma, dayanmıyorlar, boşa alırsın, alacaksan plakaya parklara iç aydınlatmaya falan al, fara sise alma, işe yaramaz ve dayanmaz. 2 Eylül 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 Almayı düşünüyorum, sonucu buradan yazarsan sevinirim. PC de gece şarj edip sabah çıkardım. Telefonu yüzde 80 şarj etti (S4). Diğerini henüz denemedim. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 PC de gece şarj edip sabah çıkardım. Telefonu yüzde 80 şarj etti (S4). Diğerini henüz denemedim. Tam şarj etmiyormu acaba, bu önemli bir ayrıntı bence.. Yada en iyisi yeni bir telefon mu almak yoksa Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Eylül 2014 Paylaş 3 Eylül 2014 bendeki tamamen bitmiş s3 ü yüzde yüz tam dolduruyor, diğer boş s3 ü yüzde 10 dolduruyor. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2014 Paylaş 4 Eylül 2014 Tam şarj etmiyormu acaba, bu önemli bir ayrıntı bence.. Yada en iyisi yeni bir telefon mu almak yoksa Abi pc den tam doldurmuyo sanirim powerbanki. Digerini arkadasa verdim denemesi icin. Sadece iphone s4 de denemesini ve tam bitince denemesini soyledim. 3 tam doldurus yapmis. 4. De dolar belki diyor. Hepsi ayni verimlilikte de olmayabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts