Aydın Akdeniz 27 Nisan 2014 Yazar Paylaş 27 Nisan 2014 hımm valla abi kargo takip numarasında verildiğiyle ilgili hiçbirşey gözükmüyor bekliyorum bende dediğin gibi gelir diye bir de gelir ben evde yokken geri giderse ne gibi bir işlem yapılıyor bana haber verilir mi acaba ? ptt kapına not bırakır , o kağıtla gidip ptt'den alırsın . Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 http://www.aliexpress.com/snapshot/6070929306.html Telefonuma kılıf aldım. Gemiye yüklendi. Beklemedeyim. Aynı kılıf bizde 15-20 lira civarı. 9.50 tl ye mal oldu bana. Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Arkadaşlar aliexpressten bir ürün aldım.Takip numarası verdiler ancak ben bakamadım.Zahmet olmazsa bu işten anlayan biri bakabilir mi? RD115843663CN Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 Arkadaşlar aliexpressten bir ürün aldım.Takip numarası verdiler ancak ben bakamadım.Zahmet olmazsa bu işten anlayan biri bakabilir mi? RD115843663CN ürünü yeni aldın galiba . kargonun sistenide gözükmüyor . 1-2 gün sonra çıkar. Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Evet Aydın Abi dün akşam aldım.Rica etsem baktığın linki verebilirmisin bana.Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 Evet Aydın Abi dün akşam aldım.Rica etsem baktığın linki verebilirmisin bana.Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Bendeki sorgulamada bu şekilde çıkıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Can G. 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 10 adet telefon kılıfı siparişi vermek istiyorum ama gümrüğe girer mi acaba gümrüğe takılma boyutu felen var mı acaba bilen varsa yardımcı olursa sevinirim toplamda 27$ tutuyor kılıflar.. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 1 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2014 Tutar dusuk oldugundan sorun olmaz 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 10 adet telefon kılıfı siparişi vermek istiyorum ama gümrüğe girer mi acaba gümrüğe takılma boyutu felen var mı acaba bilen varsa yardımcı olursa sevinirim toplamda 27$ tutuyor kılıflar.. Tutar dusuk oldugundan sorun olmaz Paket büyük de olmaz 10 tanede; dikkat çekmez. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Can G. 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için hakkınızı helal edin 2 Yorum bağlantısı
Okan Yeşim 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 swiss post kullanan var mı ? ben bir siparişimde kullandım ama takipte gözükmüyor ? Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Bendeki sorgulamada bu şekilde çıkıyor. Siparişin üzerinden 8 gün geçmesinin ardından ptt'yi aradım. Ürün henüz Türkiye'ye gelmemiş dediler. Aynı tarihte farkı satıcıdan istediğim ürünler elime ulaştı. Üründen ürüne süre ne kadar farkediyor ? Yorum bağlantısı
Akan Belen 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 20 günde gelen de oldu 40 günde gelen de. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 benim en uzun 3 hafta sürdü. şimdi eski laptop a ssd takmak için optik sürücüye yuva aldım 2 hafta sonra başlarım takibe Yorum bağlantısı
Bülent Serdar 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Yanlış ürün yollamışlar Gelen ürünün bir parçası da kırık ama parça ne işe yarar bilmediğimden bir şey diyemiyorum Sipariş ettiğim ürün (ellerinde de kalmamış sanırım ) Gelen ürün Kırık kısmın Fotoğrafı Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Gelen ürün daha pahalı. Durumu izah eden mesaj gönderin. Kısa ve öz. Konuyu nasıl çözebiliriz deyin, muhtemelen size esas istediğinizi gönderirler. Ellerinde yoksa para iade ederler. Bu elinizdeki de sizde kalır, geri göndermenizi isteyeceklerini sanmıyorum. Daha önce bir telefon tutacağı sipariş etmiştim, yanlış gelmişti. Hatta telefona uyumluydu ama şekli farklıydı, anlattım, kabul ettiler, ister para iadesi yapalım, isterseniz doğru ürünü gönderelim, yanlış gelen de sizde kalsın dediler. Mümkünse istediğimi gönderin para iadesi istemiyorum dedim, 20 gün sonra doğru ürün geldi. Negatif yorum yapılmamasını çok önemsiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Gelen ürün daha pahalı. Durumu izah eden mesaj gönderin. Kısa ve öz. Konuyu nasıl çözebiliriz deyin, muhtemelen size esas istediğinizi gönderirler. Ellerinde yoksa para iade ederler. Bu elinizdeki de sizde kalır, geri göndermenizi isteyeceklerini sanmıyorum. Daha önce bir telefon tutacağı sipariş etmiştim, yanlış gelmişti. Hatta telefona uyumluydu ama şekli farklıydı, anlattım, kabul ettiler, ister para iadesi yapalım, isterseniz doğru ürünü gönderelim, yanlış gelen de sizde kalsın dediler. Mümkünse istediğimi gönderin para iadesi istemiyorum dedim, 20 gün sonra doğru ürün geldi. Negatif yorum yapılmamasını çok önemsiyorlar. Evet ben de bir ürün almıştım.Yapısından dolayı biraz kırışmıştı. Ancak yırtılma falan yoktu. Dedim güzel ambalaj yapılmamış dedim..İlanda güvenli paket ile gönderileceği yazıyordu dedim zarf içinde geldi dedim..Kusura bakmayın özür dileriz dedi tekrar aynı ürünü göndermiş. Yeter ki olumsuz yorum yazmayın dedi. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Evet ben de bir ürün almıştım.Yapısından dolayı biraz kırışmıştı. Ancak yırtılma falan yoktu. Dedim güzel ambalaj yapılmamış dedim..İlanda güvenli paket ile gönderileceği yazıyordu dedim zarf içinde geldi dedim..Kusura bakmayın özür dileriz dedi tekrar aynı ürünü göndermiş. Yeter ki olumsuz yorum yazmayın dedi. Aramızdaki mesajlar aşağıdaki gibi. Tarzancamla sorunu çözdük Ürünün fiyatı 4-5 dolar da bir şeydi. Fakat bu olayı etrafımdaki herkese anlattım. Ürüne yaptığım yorumda da olayı anlattım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 10 puanlık uzman sorusu. Adamın biri ile aldığım ürünü beğenmediğimden anlaşamadım. 500lumen dediği ampul en fazla 300-350lumen. Doğal olarak aydınlatması gerektiği gibi değil. Adam geri gönder diyor. Ürün 18$. Geri göndersem acaba ne kadar tutar shipping? Yorum bağlantısı
Bülent Serdar 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 (düzenlendi) Gelen ürün daha pahalı. Durumu izah eden mesaj gönderin. Kısa ve öz. Konuyu nasıl çözebiliriz deyin, muhtemelen size esas istediğinizi gönderirler. Ellerinde yoksa para iade ederler. Bu elinizdeki de sizde kalır, geri göndermenizi isteyeceklerini sanmıyorum. OK,i will refund you.It's our mistake.and pls give me a five star positive feedback.Thank you. Dediğiniz gibi oldu. Teşekkürler. Dispute iptal olduktan sonra mı 5 yıldızlarını vereceğim? Herhangi bir onay kısmı göremedim.. 6 Mayıs 2014 tarihinde Bülent Serdar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Geçen ayın 22 sinde verdiğim kılıf az önce elime ulaştı.Aynı gün başka siparişlerde vermiştim ama onlardan ses yok Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Dediğiniz gibi oldu. Teşekkürler. Dispute iptal olduktan sonra mı 5 yıldızlarını vereceğim? Herhangi bir onay kısmı göremedim.. Para gelsin sonra verin beş yıldız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Can G. 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Singapore'dan 02.05.2014'de çıkış yapan kargom hala Türkiye'ye giriş yapmadı ne zaman gelir acaba ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts