Yasin Şimşek 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Dispute açınca sürekli takip edin.. Satıcı ne cevap verecek ? Eğer satıcı kabul ederse istediğinizi sıkıntı yok ama muhalefet ederse o zaman aliexpress her iki taraftan açıklama ve belge ister.. Arabuluculuk yaparak sorunu çözer. Kısmı ödeme , tam ödeme yada ürünü tekrar göndermesi gibi satıcıya baskı kurabilir.Satıcı 10 daha bekleyin lütfen tarzında mesaj attı. Gelmezse para iadesini kabul edecek sanırım ben öyle anladım. Para kredi kartına nasıl yatacak peki? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Satıcı 10 daha bekleyin lütfen tarzında mesaj attı. Gelmezse para iadesini kabul edecek sanırım ben öyle anladım. Para kredi kartına nasıl yatacak peki? 10 gün süre istemiş demek ki.. Daha sonra eğer para iadesini kabul ederse paranız zaten henüz satıcı da değil.. Ödeme yaptığınız kredi kartına iade edilir. İnternet bankacılığı kullanıyorsanız oradan görürsünüz yada ekstrenizde iade gözükür. İadelerde sorun olmaz en geç 7 gün de işlem gerçekleşiyor. 2 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 10 gün süre istemiş demek ki.. Daha sonra eğer para iadesini kabul ederse paranız zaten henüz satıcı da değil.. Ödeme yaptığınız kredi kartına iade edilir. İnternet bankacılığı kullanıyorsanız oradan görürsünüz yada ekstrenizde iade gözükür. İadelerde sorun olmaz en geç 7 gün de işlem gerçekleşiyor.Teşekkür ederim. Disputeyi geri çektim 10 gün içinde gelmezse tekrar açarım diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Teşekkür ederim. Disputeyi geri çektim 10 gün içinde gelmezse tekrar açarım diye düşünüyorum Dispute açık kalabilirdi ? bu şekilde de bekleyebilirdin. 1 Yorum bağlantısı
Reha Demirbaş 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 İlk kez bu gece tanıştım aliexpress ile umarım ürünlerim sorunsuz gelir. Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 Zehir damara girmiş devamı gelir... İlk kez bu gece tanıştım aliexpress ile umarım ürünlerim sorunsuz gelir. 1 Yorum bağlantısı
Reha Demirbaş 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 Zehir damara girmiş devamı gelir... Hemde ne zehir onuda bunuda derken sepeti doldurmuşuz. ☺ Siparişlerimin büyük kısmı yola çıktı sabırla bekleyeceğim artık. 1 Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 Hiç merak etme hepsi eksiksiz şekilde eline ulaşacaktır. Hemde ne zehir onuda bunuda derken sepeti doldurmuşuz. ☺Siparişlerimin büyük kısmı yola çıktı sabırla bekleyeceğim artık. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Dispute açık kalabilirdi ? bu şekilde de bekleyebilirdin.Valla bilmiyordum abi. Bu şekilde bir sorun olmaz herhalde? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Valla bilmiyordum abi. Bu şekilde bir sorun olmaz herhalde? Yapacak birşey yok beklemekten başka 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Yapacak birşey yok beklemekten başka Gelmezse tekrar acamıyormuyum disputeyi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Gelmezse tekrar acamıyormuyum disputeyi Açarsın.. 1 Yorum bağlantısı
Reha Demirbaş 7 Haziran 2016 Paylaş 7 Haziran 2016 (düzenlendi) Merhaba bir sorum olacak. Gelmeyen ürünlerim var takip numaralarını sorguladığımda da bir bilgi çıkmıyor. Siparişleri vereli tam 1 ay oldu. 3-4 parça ürün hariç diğer hepsi geldi. Takip numaralarından bir veri elde edemiyorum. Ne yapmalıyım? 7 Haziran 2016 tarihinde Reha Demirbaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Haziran 2016 Paylaş 7 Haziran 2016 Merhaba bir sorum olacak. Gelmeyen ürünlerim var takip numaralarını sorguladığımda da bir bilgi çıkmıyor. Siparişleri vereli tam 1 ay oldu. 3-4 parça ürün hariç diğer hepsi geldi. Takip numaralarından bir veri elde edemiyorum. Ne yapmalıyım? Muhtemelen takipsiz gönderidir. Benim 2 ay da gelen ürünüm bile oldu. Posta merkezinde hacılanmazsa gelir Bu zamana kadar 61 farklı siparişim oldu ama gelmeyen hiç yok... Yorum bağlantısı
Reha Demirbaş 7 Haziran 2016 Paylaş 7 Haziran 2016 Muhtemelen takipsiz gönderidir. Benim 2 ay da gelen ürünüm bile oldu. Posta merkezinde hacılanmazsa gelir Bu zamana kadar 61 farklı siparişim oldu ama gelmeyen hiç yok... Ptt'ye gidip soruştursam mı ne yapsam. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Haziran 2016 Paylaş 7 Haziran 2016 Ptt'ye gidip soruştursam mı ne yapsam. Sonuç çıkacağını sanmam Yorum bağlantısı
Reha Demirbaş 7 Haziran 2016 Paylaş 7 Haziran 2016 Sonuç çıkacağını sanmam Aslında benim ürünlerimin çoğu geçtiğimiz 2 hafta içinde geldi. Geçen haftanın son günü PTT aracı geldi yine gördüm. Güvenlikle kavga dövüş derken polis vs ortalık bir karıştı ufaktan. Sonra adam çekip gitti. Bence kesin son parçalarım o araçtaydı. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Haziran 2016 Paylaş 7 Haziran 2016 Aslında benim ürünlerimin çoğu geçtiğimiz 2 hafta içinde geldi. Geçen haftanın son günü PTT aracı geldi yine gördüm. Güvenlikle kavga dövüş derken polis vs ortalık bir karıştı ufaktan. Sonra adam çekip gitti. Bence kesin son parçalarım o araçtaydı. Öyle bir şey olduysa şubede olabilir Yorum bağlantısı
Furkan Kibar 7 Haziran 2016 Paylaş 7 Haziran 2016 Benim 200 e yakın hatta fazla bilr olabilir aliexpressden alış veriş yapmışlığım vardır 60 tanesi gelmemiştir elime kiminin parasını geri aldım kimininkini almadım ama şu aralar 5-6 tane aldım 2 si gelmedi daha 2.5 ay oldu alalı Yorum bağlantısı
Reha Demirbaş 7 Haziran 2016 Paylaş 7 Haziran 2016 Öyle bir şey olduysa şubede olabilir Az önce fırına giderken. Posta kutusuna bir baktım bir parça daha gelmiş Kaldı 2 farklı göndericiden 3 parça. Benim 200 e yakın hatta fazla bilr olabilir aliexpressden alış veriş yapmışlığım vardır 60 tanesi gelmemiştir elime kiminin parasını geri aldım kimininkini almadım ama şu aralar 5-6 tane aldım 2 si gelmedi daha 2.5 ay oldu alalı Parasını alamadıklarınız ufak değerlerdir umarım. Benim başıma gelse epey zoruma giderdi. Sizin bekleyişiniz de son bulur umarım. Yorum bağlantısı
Furkan Kibar 7 Haziran 2016 Paylaş 7 Haziran 2016 Ben şahsen bizim ptt cilerden şüpheleniyorum kayıtsızları kendileri alıyor diye yani can sıkıcı ama küfredincede hesabı şikayet ediyorlar satıcılarsa Türkiyeye tüm ürünleri yollamiyorlar yanlış takip numarası veriyorlar Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 (düzenlendi) aliexpress.te siparişi 2 dk sonra iptal ettim ama param hesabıma geçmedi. internette biryerde 5 dk sonra iptal ettim ama 1 ay 20 gün oldu hala param hesabıma geçmedi diyenler var doğrumu gerçekten o kadar uzun sürüyor mu? 10 Haziran 2016 tarihinde Selçuk Özmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 aliexpress.te siparişi 2 dk sonra iptal ettim ama param hesabıma geçmedi. internette biryerde 5 dk sonra iptal ettim ama 1 ay 20 gün oldu hala param hesabıma geçmedi diyenler var doğrumu gerçekten o kadar uzun sürüyor mu? Bankanızla da alakalı bir durum.. Benim başıma gelen olaylarda en geç 10 gün sonra iade yapıldı.. Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 Benim iade alamadığım tutar hiç olmadı. Genelde 1 hafta içinde iade aldım. Ama iadesi 1 ay süren işlemlerimde oldu. Bence biraz bekleyin. İade sürecini aşağıdaki yerden takip edebilirsiniz. En son noktada bankanıza harcama itirazı yapın. Her bankanın kendi harcama itiraz formu var. Formu doldurun ve işleme konu mal/hizmet alınamamıştır. Konu işyeri ile çözümlenememiştir şeklinde düzenleyin. aliexpress.te siparişi 2 dk sonra iptal ettim ama param hesabıma geçmedi. internette biryerde 5 dk sonra iptal ettim ama 1 ay 20 gün oldu hala param hesabıma geçmedi diyenler var doğrumu gerçekten o kadar uzun sürüyor mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts