Eren Gökmen 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Gearbest mi? Aynen. Cok tesekkürler. Bir türlü hatirlayamamistim Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 Aynen. Cok tesekkürler. Bir türlü hatirlayamamistim Rica ederim Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Abilerim amcalarım iyi akşamlar bugün alieksperese üye oldum sipariş vermek istiyorum sipariş verirken nelere dikkat etmemiz lazım? güvenirlirmi? adresi ingilizce kabul ediyo translatten çevirerek verdim problem olurmu? Yardımlarınızı bekliyorum....[emoji4] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Adresi Türkçe yazarım ben, neden ing. istiyor? Dikkat etmen gereken satıcıların yıldız yada elmas seviyesinin yüksek olması, başka birşey yok, para iadeli satış yapıyorlar zaten ha birde beleş kargo olsun tabii, Registered Air mail olsunki takip edebil 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Adresi Türkçe yazarım ben, neden ing. istiyor? Dikkat etmen gereken satıcıların yıldız yada elmas seviyesinin yüksek olması, başka birşey yok, para iadeli satış yapıyorlar zaten ha birde beleş kargo olsun tabii, Registered Air mail olsunki takip edebil Rekistered mail oluyo abi?Adresi sadece ing kabul etti problem olurmu? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 (düzenlendi) Rekistered mail oluyo abi? Adresi sadece ing kabul etti problem olurmu? Mesela fiyat kısmının aktında şu yazmalı Free ShippingtoTurkey via China Post Registered Air Mail bunun gönderi takip nosu olur, oradan çin yada bizim ptt nin gönderi takip kısmından izlersin... solda satıcının adının altında güven seviyesi var, %90 nın üstünde olsun satıcının seviyesi, mesela led almıştım onu incele... sol üste bak, elmaslarda orada http://www.aliexpress.com/item/High-Bright-T15-CREE-XBD-50W-LED-Reverse-Lights-Tail-Light-12V-Car-W16W-LED-Clearance/32441798687.html 12 Aralık 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Mesela fiyat kısmının aktında şu yazmalı Free ShippingtoTurkey via China Post Registered Air Mail bunun gönderi takip nosu olur, oradan çin yada bizim ptt nin gönderi takip kısmından izlersin... solda satıcının adının altında güven seviyesi var, %90 nın üstünde olsun satıcının seviyesi, mesela led almıştım onu incele... sol üste bak, elmaslarda orada http://www.aliexpress.com/item/High-Bright-T15-CREE-XBD-50W-LED-Reverse-Lights-Tail-Light-12V-Car-W16W-LED-Clearance/32441798687.html Tamamdır abi deneme siparişi vericem bakim ürünlere[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Dikiz aynalı geri vites kamerası almayı düşünüyorumda bu sitedekiler daha uygun fiyat olarak.Gümrükte vs. bir sorun olur mu acaba? Örneğin :http://tr.aliexpress.com/item/Auto-Parking-Assistance-System-2-in-1-4-3-inch-Digital-TFT-LCD-Mirror-Car-Parking/1587899823.html?ws_ab_test=searchweb201556_6_79_78_77_82_80_62,searchweb201644_0,searchweb201560_4 Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Dikiz aynalı geri vites kamerası almayı düşünüyorumda bu sitedekiler daha uygun fiyat olarak.Gümrükte vs. bir sorun olur mu acaba? Örneğin :http://tr.aliexpress.com/item/Auto-Parking-Assistance-System-2-in-1-4-3-inch-Digital-TFT-LCD-Mirror-Car-Parking/1587899823.html?ws_ab_test=searchweb201556_6_79_78_77_82_80_62,searchweb201644_0,searchweb201560_4 Aliexpress güvenli sitedir fakat yine de sanal kart kullanmanızı tavsiye ederim. Satıcı puanı gayet yüksek, üründe gümrüğün aradığı limitin altında. Geri bildirim yapanların içinde Türk'te var. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Dikiz aynalı geri vites kamerası almayı düşünüyorumda bu sitedekiler daha uygun fiyat olarak.Gümrükte vs. bir sorun olur mu acaba? Örneğin :http://tr.aliexpress.com/item/Auto-Parking-Assistance-System-2-in-1-4-3-inch-Digital-TFT-LCD-Mirror-Car-Parking/1587899823.html?ws_ab_test=searchweb201556_6_79_78_77_82_80_62,searchweb201644_0,searchweb201560_4 Linkteki ürün iyiye benziyor, satış da epey yüksek Yasin. Ben başka bir satıcıdan aynı aynadan almıştım. Halen çalışıyor. Bunlarda can sıkan şey kamera bölümü kapalıyken, yani ayna olarak kullanıldığı sırada ekran bölümünün belli olması. Video da koymuşlar linkte. Bunda belli olmuyor. Görkem'in dediği gibi fiyat ta sınırların altında. Gümrüksüz gelir, en kötü ihtimal 2 TL gümrük çıkar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Dikiz aynalı geri vites kamerası almayı düşünüyorumda bu sitedekiler daha uygun fiyat olarak.Gümrükte vs. bir sorun olur mu acaba? Örneğin :http://tr.aliexpress.com/item/Auto-Parking-Assistance-System-2-in-1-4-3-inch-Digital-TFT-LCD-Mirror-Car-Parking/1587899823.html?ws_ab_test=searchweb201556_6_79_78_77_82_80_62,searchweb201644_0,searchweb201560_4 aracına uyan yani ayna üstüne değilde orjinal aynayı çıkarıp onun yerine takılan varsa onu tercih et, bu geçmeliler yolda sallanıyor bazen, aynadan arkayı seçemiyorsun, sürekli titreşim oluyor, mesela benim ayna şu... http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-4-3inch-special-Car-Rear-View-Rearview-system-for-Mitsubishi-Pajero-Zinger-Monitor-Reverse/1277792564.html gümrüksüz direk geçer. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 aracına uyan yani ayna üstüne değilde orjinal aynayı çıkarıp onun yerine takılan varsa onu tercih et, bu geçmeliler yolda sallanıyor bazen, aynadan arkayı seçemiyorsun, sürekli titreşim oluyor, mesela benim ayna şu... http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-4-3inch-special-Car-Rear-View-Rearview-system-for-Mitsubishi-Pajero-Zinger-Monitor-Reverse/1277792564.html gümrüksüz direk geçer. Böyle daha orjinalmiş beğendim. Bizim servislerde hep geçmeli var sorun olduğunu duymadım. Amacım kamerasıyla set almak bir kerede işi halletmek. Türkiye de 180den başlıyor fiyatları.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Böyle daha orjinalmiş beğendim. Bizim servislerde hep geçmeli var sorun olduğunu duymadım. Amacım kamerasıyla set almak bir kerede işi halletmek. Türkiye de 180den başlıyor fiyatları..Senin aynada sallantı olmuyor demekki, o zaman sorun yok, al gitsin, dediğin gibi bizde uçuk pahalı satıyor adamlar... 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Senin aynada sallantı olmuyor demekki, o zaman sorun yok, al gitsin, dediğin gibi bizde uçuk pahalı satıyor adamlar...Abi bu ne hız anında yanıtladın teşekkür ederim. Benim aynada olup olmayacağını görücez. Masterda var şirket servisi onda bi sorun yok. Benim araç 2006 golf. Araştırıp kamerayla birlikte bulamazsam alıcam geçmelilerden.Kargo süresi ilanlarda yazdığı gibi mi? Uzadığı oluyor mu? Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Linkteki ürün iyiye benziyor, satış da epey yüksek Yasin. Ben başka bir satıcıdan aynı aynadan almıştım. Halen çalışıyor. Bunlarda can sıkan şey kamera bölümü kapalıyken, yani ayna olarak kullanıldığı sırada ekran bölümünün belli olması. Video da koymuşlar linkte. Bunda belli olmuyor. Görkem'in dediği gibi fiyat ta sınırların altında. Gümrüksüz gelir, en kötü ihtimal 2 TL gümrük çıkar.Anladım abi teşekkür ederim. Daha önce hiç alışveriş yapmadım bu tarz yerlerden. 2 lira çıksa nasıl ödeniyor ki?Birde ekran yeri belli olması sorun yaratacak derecede mi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Abi bu ne hız anında yanıtladın teşekkür ederim. Benim aynada olup olmayacağını görücez. Masterda var şirket servisi onda bi sorun yok. Benim araç 2006 golf. Araştırıp kamerayla birlikte bulamazsam alıcam geçmelilerden.Kargo süresi ilanlarda yazdığı gibi mi? Uzadığı oluyor mu? Kargo genelde 15 günde gelir, bazen uzadığıda oluyor, eğer İstanbulda gümrüğe girerse 4-5 gün yada bir hafta bile olabilir, uzama oluyor, sıra gelene dek, malum bizim sistem yavaş işliyor... 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Kargo genelde 15 günde gelir, bazen uzadığıda oluyor, eğer İstanbulda gümrüğe girerse 4-5 gün yada bir hafta bile olabilir, uzama oluyor, sıra gelene dek, malum bizim sistem yavaş işliyor... Abi bu kargo takipli olup olmadığını nasıl anlıyoruz? Bir kulaklık sipariş geçicektimde anlayamadım. Geri vites kamerasında da anlayamadım ? Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Abi bu kargo takipli olup olmadığını nasıl anlıyoruz? Bir kulaklık sipariş geçicektimde anlayamadım. Geri vites kamerasında da anlayamadım ? harf ile başlayan takip numarası varsa takip edilebiliyor, sadece rakamlardan oluşuyorsa İstanbul'a gelene kadar sorun yok, sonrası ise meçhul, ya geliyor ya gelmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 harf ile başlayan takip numarası varsa takip edilebiliyor, sadece rakamlardan oluşuyorsa İstanbul'a gelene kadar sorun yok, sonrası ise meçhul, ya geliyor ya gelmiyor. Teşekkür ederim.Ancak sipariş vermedim daha, yani takip numarasından önce sipariş geçmeden anlayamıyor muyuz? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Teşekkür ederim.Ancak sipariş vermedim daha, yani takip numarasından önce sipariş geçmeden anlayamıyor muyuz?İlan içinde yazar genelde. Tracking code diye geçen bir şey var mi ilan açıklamasında? Yazmiyorsa da sen mesaj at sor. Tracking code? Yazıp yollasan anlar onlar [emoji14] Ama fiyata bakarsak %90 verir takip kodunu. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karabulut 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Seller's Shipping Method - Türkiye'ye girdikten sonra takipsiz. China Post Registered Air Mail - takipli kısacası satıcı ile bu konuyu konuşmak gerek, China Post Ordinary Small Packet Plus olarak gönderilen kimi ürünün barkodu harf ile başlıyor takip ediliyor, kimine sadece rakam veriliyor takip edilemiyor. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 İlan içinde yazar genelde. Tracking code diye geçen bir şey var mi ilan açıklamasında? Yazmiyorsa da sen mesaj at sor. Tracking code? Yazıp yollasan anlar onlar [emoji14] Ama fiyata bakarsak %90 verir takip kodunu. Şimdi anlaşıldı. Teşekkür ederim. Yeni üye oldum. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Bana sadece rakamdan oluşan bir takip no verdi satıcı, yunpost track dan görebiliyorum ama TR de takibi yok galiba? Takip no 70199878899 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Registerli Air Mail çin postası ile gelirse takip kodu RI7665115... gibi olur mesela, bunu Çinden çıkana dek çin postasından izlersiniz, sonra ancak Türkiyeye gelince PTT den görebillirsiniz, bu seferede çin postasından gözükmez, taki size teslim edilene dek... 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Bana sadece rakamdan oluşan bir takip no verdi satıcı, yunpost track dan görebiliyorum ama TR de takibi yok galiba? Takip no 70199878899 Bu takipsiz gönderi dediklerimizden.. Türkiye den takibini yapamazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts