İçeriğe Yönlendir

Aliexpress.Com Veya Alibaba.Com Sitesinden Alışveriş Yapan Var mı?

Aydın Akdeniz

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Resmi sayfasında 128 GB'lık ürün yok. İlk defa çakmasının orjinalinden daha iyi olduğunu duydum. Gördüğüm kadarıyla aktarım hızı 4 mb/s. Olması gerekenin yarısı yani. 100 GB'lık bir dosya atmak isteseniz haftaya biter sanırım :good1:

5twX6Va.jpg

Linkte 64 GB için yazma hızı 8mb/s'nin üzerinde, sizde ki 128 olduğuna göre 10mb/s yazma hızı olması gerekiyor.

http://usb.userbenchmark.com/SpeedTest/1779/Kingston-DataTraveler-SE9#Benchmarks

Erdem Türkiye'de aldıklarının orjinal olduğunu nasıl anlıyorsun?

Not: Yazma Hızı sadece flashın yazma hızına bağlı değildir. Pc ye, dosya boyutuna, pc de ki iş yoğunluğuna da bağlı.

Sahtede olsa 10.5 dolara aynısından bulan varsa ben bir tane daha alayım [emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Güvenilir yerden alıyorum Hocam, sen nasıl anlıyorsun ? 100 liralık malı 10 liraya alıp orjinal olmasını beklemem, iddaa'da etmem. Yazı karakterinden bile malzemenin çakma olduğu belli oluyor. Ben güvenilir bulmadığımı, bu malzemelerin sağlam olmadığını, önemli verilerin bulundurulmamasını tavsiye ettim. Alan alır, satan satar :good1:

http://www.hepsiburada.com/liste/kingston-64gb-mini-metal-usb-bellek-dtse9h-64gbz/productDetails.aspx?productId=bd303292&categoryId=970

Ben de Dediğin yerlerden alıyorum ancak onlara da güvenmiyorum.

Şansına kalmış [emoji4]

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

birde malın 100 lira olduğunu kim belirliyor ???? yada 20 lira olduğunu ?? belkide ürün 5 lira maliyetle yapılıyor ..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

birde malın 100 lira olduğunu kim belirliyor ???? yada 20 lira olduğunu ?? belkide ürün 5 lira maliyetle yapılıyor ..

2 sene önce dışarda 250-300 arası foto makinesini 190 tl bim sattı. Sonra elinde kalınca 2 ay sonra 119 tl sattı [emoji4][emoji4] aynı fotoğraf makinesini.

Peki bu Ürünün maliyeti ne kadardır acaba?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Maliyeti bizi ilgilendiriyor mu ? Üreticisi belirliyor malın fiyatını. Apple'da iPhone 650 dolara satılıyor. Maliyeti 180 dolar. 200 dolar teklif edelim mi? Ya da aliexpress'ten 250 dolara mı alalım?

Güven problemine gerek yok. Aldığınız ürün garantili. Servise gönderince bu çakma derse, hepsiburada yanar. Bir ara sahte Apple ürünleri satıyordu. Ben aldığım flash belleği garantiye gönderdim yenisi geldi.

beni ilgilendiriyor. 128 gb için türkiye piyasasında 200 tl  ve üzeri fiyatlar var . mesele maliyet meselesi değil zaten . buldum ve linkini paylaştım isteyen alır isteyen almaz . sizde almak zorunda değilsiniz . maliyet araştırması yapmıyorsanız , etikette ne yazıyorsa ödemeye razıysanız aliexprese hiç girmeyin bence . aldığınız ürünlerde yazan "made in china" yazılarınıda kazıyında orjinal olsun .bu ürünle ilgili ilk mesajınızdada inanıp inanmamayla ilgili şeyler söylediniz . sizi ilgilendiren bişey değil bu . ben inandım ve tavsiye etmek için paylaştım linki . çokta güzel ürün . almak zorunda değilsiniz. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hızı ne olursa olsun.

128 gb olduğuna inananlar varmı gibi imalara cevap olarak. Evet gelen 128 gb.

Bu hızda bile 128 gb ülkede bu fiyata satan varsa alalım.

Orjinal dediklerinin üretim yerine baksınlar.

Neyse safız inandık aldık. Gelen 128 gb.

Fazla uzatmaya gerek yok. İnanmayan almasın sorun yok.

Yazdıklarımızın insanları incitebileceğini düşünerek yazalım lütfen.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

Maliyeti bizi ilgilendiriyor mu ? Üreticisi belirliyor malın fiyatını. Apple'da iPhone 650 dolara satılıyor. Maliyeti 180 dolar. 200 dolar teklif edelim mi? Ya da aliexpress'ten 250 dolara mı alalım?

Güven problemine gerek yok. Aldığınız ürün garantili. Servise gönderince bu çakma derse, hepsiburada yanar. Bir ara sahte Apple ürünleri satıyordu. Ben aldığım flash belleği garantiye gönderdim yenisi geldi.

Bu tip USB bellek üreten en fazla 5 tane fabrika vardır, gidersin birine tanesi 20 dolardan 50 bin adet sipariş veririsin markasıda Erdem olur üzerine basarlar, gelirsin burada 40 bin tanesini 200 TL'den satarsın 5 binide garantin için kalır şikayeti olanı da alır garantiden diye değeiştirirsin, fiyatlar maliyete göre değil satış kabiliyetine göre belirlerinir.

Amerika'da bizdekinin yarı fiyatı olmasına karşın çok satamayan Wolksvagen için burada kuyruk bekliyoruz, normalde hiç kuyruk bekletirmi hemen satıp parayı cebine koymak gerekir aslında ama adam milleti bekletip algsında değerli hale getiriyor.

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Kol

arkadaşlar aliexpressten telefon sipariş etmiştim free shiipping  diyordu 13 içinde gönderme yapacaktı bugün 13 gün doluyor.satıcı mesaj atmış şiparişi iptal edin türkiyeye göndermiyoruz diye 13 gün bekletti şimdimi aklı başına geldi neyse.şimdi ben satışı iptalmi edeyim yoksa kendisimi iptal olsun parayı çabuk geri almak bakımından.

Yorum bağlantısı
İlhan Kol

gümrük şans işi. daha önce aldım 2tane geldi. benim derdim para iade süresi

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

arkadaşlar aliexpressten telefon sipariş etmiştim free shiipping  diyordu 13 içinde gönderme yapacaktı bugün 13 gün doluyor.satıcı mesaj atmış şiparişi iptal edin türkiyeye göndermiyoruz diye 13 gün bekletti şimdimi aklı başına geldi neyse.şimdi ben satışı iptalmi edeyim yoksa kendisimi iptal olsun parayı çabuk geri almak bakımından.

Kargoya vermediğine göre geçen süre içinde iptal edebilirsiniz. Paranız iade olur. Para adamda değil sistemde zaten..

Yorum bağlantısı
İlhan Kol

iptal ettim fakat satıcı ülkenize göndermiyor seçeneğini kaldır diyor, ben bunu istemiyorum işaretleyecekmişim. sizce yapmalımıyım bunu

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

iptal ettim fakat satıcı ülkenize göndermiyor seçeneğini kaldır diyor, ben bunu istemiyorum işaretleyecekmişim. sizce yapmalımıyım bunu

Bunu tam olarak anlayamadım. Gönderdiği mesajı kopyalarsanız buraya daha iyi yardımcı olabiliriz.. veya ekran görüntüsü falan varsa..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ben bundan aldım. Aynı gün kargoya verdiler, isteyen olursa paylaşırız.

60 gün süre verdiller kargo için. Hızlı kargo için teşekkürler.  :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlhan Kol

dear friend, please choose option " i dont want to order this products " or " i have order wrong products " to cancel the products.Thanks

sipariş iptal ederken 6 tane seçenek vardı birisi ben artık bu ürünü istemiyorum, diğeri ise satıcı bu ülkeye göndermiyor, idi ben bunu seçtim. satıcı birinci seçeneği seçmemi istemiş. ama satıcı ürünü alırken başında bana söylemedi zaten mesajlarada cevap vermiyordu.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz
(düzenlendi)

Hızı ne olursa olsun.

128 gb olduğuna inananlar varmı gibi imalara cevap olarak. Evet gelen 128 gb.

Bu hızda bile 128 gb ülkede bu fiyata satan varsa alalım.

Orjinal dediklerinin üretim yerine baksınlar.

Neyse safız inandık aldık. Gelen 128 gb.

Fazla uzatmaya gerek yok. İnanmayan almasın sorun yok.

Yazdıklarımızın insanları incitebileceğini düşünerek yazalım lütfen.

Budami gol degil :D

tj4buaw.jpg

tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

dear friend, please choose option " i dont want to order this products " or " i have order wrong products " to cancel the products.Thanks

sipariş iptal ederken 6 tane seçenek vardı birisi ben artık bu ürünü istemiyorum, diğeri ise satıcı bu ülkeye göndermiyor, idi ben bunu seçtim. satıcı birinci seçeneği seçmemi istemiş. ama satıcı ürünü alırken başında bana söylemedi zaten mesajlarada cevap vermiyordu.

Siz doğru olanı yapmışsınız.. Satıcı Türkiye ye gönderim yapmadığı halde yapıyorum demiş sanırım ilanı açarken.

Yorum bağlantısı
İlhan Kol

aynen öyle anladığım kadarıyla satıcı bu şekilde aliexpress ten uyarı alıyor.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
(düzenlendi)

tj4buaw.jpg

aydın bende 512 gblik tan aldım geldi :D 18 gb yti attım windows 8,1 de 21 mb yazmayı gördü :D ama tek sıkıntı ntfs ye cevrilmiyor uzun uğraşlar sonu fat 32 ye cevirdim onda da132 gb yta düştü 512 den :D gene exfat dosyasına döndüm one ya 80 gb 4 saat mi abowwww  o ayyaş ne alaka :D 

tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Aydın benimki netbookta (2009 da aldığım NC10) üzerinde ssd var ancak 1 gb ram atom işlemcili pc den 7 mb/sn aktarım yaptı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Kol

satıcı sıkıya gelince kargolama yapmış Hollanda postasıyla. boş kutu göndermezse iyidir ☺

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Resmi sayfasında 128 GB'lık ürün yok. İlk defa çakmasının orjinalinden daha iyi olduğunu duydum. Gördüğüm kadarıyla aktarım hızı 4 mb/s. Olması gerekenin yarısı yani. 100 GB'lık bir dosya atmak isteseniz haftaya biter sanırım :good1:

5twX6Va.jpg

Linkte 64 GB için yazma hızı 8mb/s'nin üzerinde, sizde ki 128 olduğuna göre 10mb/s yazma hızı olması gerekiyor.

334 dosya 87.7 gb 105 dk bence çok çok iyi senin verdiğin değerlere göre [emoji4]

Aktarım netbookla harici hdd den flasha

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mehmet Hocam, çakma ürünlerin orjinalinden daha iyi iş yaptığını görmek güzel :good1: Buradan kıyasla; Mondeo'yu satıp daha ucuza daha iyi bir araç almanızı bekliyorum.

Niye işi geyiğe vuruyorsun.

Sana Söylediklerine ciddi cevap yazıyorum.

Test sonuçlarını yazıyorum sen dalga geçiyorsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...