Çağlar Bayur 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Oooooo neler varmış burada. Jeep e bittim pazarlığa bende mi katılsam. bu yabancı deel, ben döverim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 bu yabancı deel, ben döverim bende teneke arabasının tekerlerini patlatayım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 :D Dün bayağı bir bakındım zaten, motora yüklendik, gaza basınca önce üüfffp diyor sonra gürlüyor, motor sesi harbi pisikopatça 2 Yorum bağlantısı
Emin Köseler 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Resimler kaldırılsın ! Psikolojimiz bozuluyor sizin yüzünüzden ağzımın suyu aktı evi sel bastı Allah kaza bela vermesin cok yakisiklilar ihtiyar delikanlılar... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Niyazi bey konuyu yeni gördüm, öncelikle hoş geldiniz aramıza ve araçlar içinde 41 X Rabbim esirgesin. Malum görmüşlüğüm var diye hatırlıyorum bu arabaları, sanırım Mezitli Viranşehir' de ikamet ediyorsunuz, bende Mezitli deyim müsait bir zamanda üyelerimizden Sadık Taşyürek ile beraber buluşup bir çay içmek ve bu güzellikleri canlı görmek isterim. Özelden telefon numaranızı atabilirseniz arayayım hem de tanışmış oluruz. Saygılarımla....... Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Vallaha ağzımın suyu aktı, koltuga oturup kalksam da yeter Bir sorum olacak Niyazi hocam, ford'un direksiyonunun sağ tarafındaki yerde ayna ayar tuşu mu var bana mı öyle geldi? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Bu düğmeyi bende fark ettim.Orjinal gibi duruyor. Resme tekrar baktım sanki cam açma düğmesi gibi.Otomatik cammış. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 abi vitesin önündeki power outlet nedir ? ne işe yarar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Çakmak çıkışının daha yüksek amperli olanı. ( 15-25 amper civarı ) Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 Abi hepsi birbirinden güzel, araba bunlar işte, bizimkiler araba falan değil 41 kere maşallah Keşke yolumuz o taraflara düşsede hem tanışsak hem bu güzellikleri yakından görebilsek. Allah kaza bela vermesin, hırsızdan, arsızdan korusun. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Mayıs 2013 Paylaş 9 Mayıs 2013 bir gün bende zengin olursam garajım bu klasiklerle dolu olacak. hergün birine binip gezicem. maşallah mükemmel temiz araçlarınız. garajınızda araçlar gerçekten çok mükemmel. Yorum bağlantısı
Niyazi Ramazanoğlu 11 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2013 LTD de ğöğüsteki sağ dış ayna ayar düğmesidir. Yorum bağlantısı
Niyazi Ramazanoğlu 11 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2013 jeep cherokee' de direksiyon yanındaki düğmelerde bilmeyenler için söylüyorum.sağ/sol koltuk ısıtma ayarı kış için./arka cam rezistans düğmesi/over drive düğmesidir.(over drive nedir derseniz,normalde 5 ileri olan vitesi spor konumda 3 yapar.Daha seri ve vites araları uzundur.)eski amerikanlarda değişğktir bu düğme yani O.D bazılarında kollu olu çekince kompresyon -motor freni diye birşey kalmaz ayağınızı çekine gazdan sanki boşta gibidir.bazı modellerde ise son vites od.'dir.Ford mondeo kullananlar bilir buna benzer birşeydir. evet ben mztl sahildeyim.görüşmek üzere bir ayarlanalım.tanışmışta oluruz. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Mayıs 2013 Paylaş 11 Mayıs 2013 evet ben mztl sahildeyim.görüşmek üzere bir ayarlanalım.tanışmışta oluruz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts