İçeriğe Yönlendir

1973 V8 7.2 Ford Ltd Brougham Ve 1976 Pontiac Grand Lemans V8 5.7

Niyazi Ramazanoğlu

Recommended Posts

Servet Aydın

Fotoğraflar için çok teşekkür ederim. Ancak, Mersin sıcağı ve nemi bu araç için sağlıklı değil diyorlar. Daha kuzey taraflar aracın sağlığı için iyiymiş :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Niyazi Ramazanoğlu

paspaslar ferforjemi lafı çok hoşuma gitti,aklıma geldikçe gülüyorum.İlginç ve güzel.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Niyazi Ramazanoğlu

Bir ara istanbul'da garajda tutuyordum.binmek zor oluyordu.Tır'la getirdim.100 Km.'de 25 ile 40 litre arası yakan arabalar.1000km.yol. yaklaşık ortalama 30 desek, 300 küsür litre benzin x =?

Yorum bağlantısı
Eray Sireli

Bir ara istanbul'da garajda tutuyordum.binmek zor oluyordu.Tır'la getirdim.100 Km.'de 25 ile 40 litre arası yakan arabalar.1000km.yol. yaklaşık ortalama 30 desek, 300 küsür litre benzin x =?

işte Türkiye'deki sorunumuz malesef bu, yoksa binilecek o kadar güzel arabalar var ki..

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
:shok::nazar::dribble::wub: bayıldım ben bunlara, maşallah çok güzeller.
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bir yerlerden sizi tanıyorum diyecektim ki , buldum :) Gezenbilir'de NYZ niki ile yazıyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

gezenbilir hala yaşıyor mu? 2011 tarihli son mesajlar dolu?

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Hepsine MaşAllah. Özenle bakmışsınız. :):nazar:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

gezenbilir hala yaşıyor mu? 2011 tarihli son mesajlar dolu?

Yanlışın var, her gün iletiler yazılıyor, fctr ye yakın

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

konuya yeni yazma fırsatı buldum. ama resimlere kaç kere baktım bilmiyorum. hepsine içim gitti. Maşallah çok değerli ve bana göre ruhu olan arabalarınız var. iyi günlerde kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

98, 5.2 litre orvis ( sizin araç ile aynı renk ) iki yıl önce kaçırdım. Kum, çakıl görmemiş, yaşlı bir bey amca kullanırmış senelerdir.. Keyif için binilecek araç, motorun melodisi eşliğinde..

Vallahi şuan komşumun aracı kapının önünde, 98 model limited, sunroof, oto vites V8, 98 de sıfır almış, 4 senedir tüplü kullanmakta, arabanın sorunu yok, ses süper ve satmayada niyeti yok :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Çok güzel araçlar allah hata kaza vermesin.. :nazar:

Ne de güzel yakar bunlar :biggrin:

Ah işte şu petrol mereti bizden korkmasa :) sınırlarımızın 100m. ilerisinde var bizde yok. Kaçıyor bizden :D Petrol zengini olsak, bizde binsek böyle araçlara, küresel ısınmaya katkımız olsa.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Vallahi şuan komşumun aracı kapının önünde, 98 model limited, sunroof, oto vistes V8, 98 de sıfır almış, 4 senedir tüplü kullanmakta, arabanın sorunu yok, ses süper ve satmayada niyeti yok :D

Piskopatmısın bilemedim ben, nedir senin derdin ha ne, yüreğime mi indiricen ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Vallahi şuan komşumun aracı kapının önünde, 98 model limited, sunroof, oto vistes V8, 98 de sıfır almış, 4 senedir tüplü kullanmakta, arabanın sorunu yok, ses süper ve satmayada niyeti yok :D

dövelim? sonra notere sürükleriz?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Niyazi Ramazanoğlu

doğru,gezenbilir'de nyz benim.

Yorum bağlantısı
Niyazi Ramazanoğlu

v8- 7.200 motor - otomatik (3 ileri). 1973 kapı,pencere kumandalı ,otomatik kilt, klima,el freni sol ayak bölümünde basılıyor.Drıve'e atınca kendi bırakır.Bu araç muayenede sorun oluyor.orjinali diyorum inanmıyorlar.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Piskopatmısın bilemedim ben, nedir senin derdin ha ne

Yeni mi anladın Servet Abi, Ali Cihangir harbi pisikopat.

Bu arada jeep için neden mi kazalı dedim; sen alma ben aliyim diye :p

Güle güle kullanın Niyazi Bey.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Nyazi bey satmıyorki, işkence ediyor, bir nevi toplu katliam :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Oooooo neler varmış burada.

Jeep e bittim pazarlığa bende mi katılsam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...