Özdemir Deniz 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Çok uzun bir süre basketbol ve futbol oynadıktan sonra belli bir süre bunlara ara verdim. Şimdi bazı sıkıntılar yaşıyorum, şöyle ki: Dizlerimin yan kısımlarında ağrılar oluyor, yerden doğrulurken falan sıkıntı yaşıyorum, ayrıca eklemden çıt diye ses geliyor. Uzun süre araç kullanırken gazın üzerinde kıvrık kalan dizim feci ağrı yapıyor, bir mola verip 2-3 dakika gezdikten sonra sıkıntı yok ama devam edersem 1 saat sonra tekrar başlıyor. Doktora gittiğimde spor önerdi, bir de bu glukozamin-kondroitin takviyesini almamı söyledi. Konuyla ilgili sizden de fikir almak isterim. Bir de bu glukozamin-kondroitin için aktarlarda satılanlar mı iyidir yoksa bunun reçete ile satılanı falan yok mu? edit:yaşlanıyorsun geyiği yapmak yasaktır, ceza sebebidir. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Takviye ürün olduğu için reçete ile satılmıyor,bende tavsiye üzerine kaynanama almıştım kullanıyor... http://www.eczaonline.com/nbl-glukozamin-kondroitin-90-tablet 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Sosyal güvenlik kurumu bunların bedelini karşılamıyor.. Eczaneden almanı tavsiye ederim.. Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 6 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2013 sonuç alınması için süre uzun diyorlar, anneniz ne kadardır kullanıyor? sonuç alınmaya başlandı mı? Sosyal güvenlik kurumu bunların bedelini karşılamıyor.. Eczaneden almanı tavsiye ederim.. Evet karşılamıyor, sorun da değil aslında ama hepsinin içeriği benzer mi bilemedim, farklı farklı ürünler var. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Eeeehm, Zaman hızla geçen birşeydir. İnsanlar da bu geçen zaman içinde bazı ilaçların farkına varırlar. Sonra birden bu ilaçlardan dedelerinin, annelerinin veya babalarının da kullandığını hatırlarlar. Bu tür ilaçları kullanmak zararlı olmaz., hatta yararlı bile olabilir . İnsan böyle durumlarda asla yaşlandığını düşünmemeli, Mesela ben, aynı sıkıntılar bir aydır filan bende de var, yaşlı olsam neyse ama bende bile olduğuna göre demek ki böyle rahatsızlıklar insanın olgunluk döneminde de görülebiliyor. Yarın kan verecem, dişe dokunur birşey çıkarsa paylaşırım. Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 6 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2013 Geçmiş olsun abi, sonucu bekliyorum. Yağ ile ilgili bir sağlık problemin yoksa, kuyruk yağı yemeni tavsiye ederim Abi. Yok, olabilir aslında, bunu 2. defa duyuyorum üstelik. teşekkürler. Bir diğer tavsiye de tuzu azaltıp, bol su içmek Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 sonuç alınması için süre uzun diyorlar, anneniz ne kadardır kullanıyor? sonuç alınmaya başlandı mı? Henüz 2 ay felan oldu,tavsiye eden kişi 1 yıldır kullanıyormuş,faydasını gördüğünü artık rahatlıkla namaz kılarken secde edebiliyormuş Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Gençliğin kıymetini bilelim hazır örnek varken Abi geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 6 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2013 Anneme 5-6 yıldır alıyorum. Faydasını görüyor. Bir de MSM olursa ağrı kesici özelliği de var. Sana tavsiyem buradan almaman. Burada çok pahalı. Yurtdışında TR'dekinin üçte biri filan. Teşekkürler. Yurtdışından geirtme şansım var mı? GÜmrük? Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Aynı durum benim sol dizimde mevcut.Uzun süre bükülü kalırsa inanılmaz bir ağrı oluyor dış kısımda.Açılana kadar ciddi canımı yakıyor.Ama kısa sürede ağrı kesiliyor hareket edersem. Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 6 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2013 Aynı durum benim sol dizimde mevcut.Uzun süre bükülü kalırsa inanılmaz bir ağrı oluyor dış kısımda.Açılana kadar ciddi canımı yakıyor.Ama kısa sürede ağrı kesiliyor hareket edersem. benzer durum benimle Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 benzer durum benimle Adını yazdığın ilaç değil sanırım.Bitkisel bir destek gibi algıladım ben ama yanılıyormuyum.Yarın biraz sorgulama yapayım bunun hakkında ben Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Teşekkürler. Yurtdışından geirtme şansım var mı? GÜmrük? sporcu besin takviye maddeleri kısa bir zaman önce yasaklandı abi. O sınıfa sokarlar. Ha fedex ups değilde pttyle gelirse kim farkeder orası tartışılır ama xray den geçerken organik ürün gördüklerinde çekiyorlar kenara. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 sporcu besin takviye maddeleri kısa bir zaman önce yasaklandı abi. O sınıfa sokarlar. Ha fedex ups değilde pttyle gelirse kim farkeder orası tartışılır ama xray den geçerken organik ürün gördüklerinde çekiyorlar kenara. Valla bende amazon dan sporcu besinlerinden almayı düşünüyordum. Bu kötü oldu valla. Tr de çok pahalı. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Valla bende amazon dan sporcu besinlerinden almayı düşünüyordum. Bu kötü oldu valla. Tr de çok pahalı. http://www.ebaydestek.com/konu-yeni-gumruk-mevzuati-nasil-uygulanacak.html 1 Yorum bağlantısı
Ali Özgen 7 Mayıs 2013 Paylaş 7 Mayıs 2013 Glukozamin ve kondroitin kıkırdak yapımında kullanılan ana bileşenlerdendir. Teoride bu besin desteklerini ağız yoluyla alarak hastalıklı bölgede kıkırdak yapımını arttırmak amaçdır. Ancak pratikte durum çok daha komplikedir. Ağız yoluyla alınan bir maddenin vücut tarafından hemen problemli üretimin ve/veya yıkımın yapıtaşı olarak kullanılması iyi niyetli bir hayalden öteye geçmemektedir. Çünkü sorun bu maddelerin eksikliği değildir. Dolayısıyla da bu besin desteklerinin hasta bölgede iyileşme sağladığı ya da hastalık seyrini yavaşlattığı yönünde yeterli bilimsel kanıt yoktur. Üreticilerin sponsorluğundaki bazı çalışmalarda uzun vadede yararlı olduğu iddia edilmiş olsa da bağımsız kuruluşların uzun vadeli, yüksek hasta sayılı ciddi çalışmalarında plaseboya (yalancı ilaca) üstünlüğü gösterilememiştir. Diğer yandan kıkırdak yıkımı ile giden hastalıklarda bu süreci durdurmak ya da yavaşlatmak çok zor olduğundan, kanımca biraz da çaresizlik nedeniyle, yetersiz bilimsel kanıtlara rağmen tavsiye edilebilmektedir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts