Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Jaws filminden sonra insanların korkulu rüyası olan köpekbalıkları, yeni bir eğlence aracına ilham oldu. Deniz yüzeyinde 80 kilometre hıza kadar çıkabilen aracın yaratıcısı Rob Innes, özellikle dibe dalarken ‘Jaws’ filminin müziğini çalıyor. Su altında ise saatte 35 km hıza ulaşabilen 2 kişilik denizaltı, 1.5 metre derine kadar dalabiliyor. Denizden de 3.5 metre yüksekliğe kadar sıçrayabilen araç deniz canlılarının en hızlısına taş çıkararacak bir hızla ilerliyor. Beyaz köpekbalığına benzeyen Seabreacher X'ın 5 metre uzunluğunda olduğunu söyleyen Innes, aracın özellikle Orta Doğu, Karayipler ve Kore'de çok popüler olduğunu kaydetti. Gönderdikleri ülkelere göre müşterilerinin taleplerinin de değiştiğini ifade eden Rob Innes son olarak Dubai'den bir müşterilerinin klimalı Seabreacher X istediğini söyledi. Açık denizler veya göllerde kullanmak için ideal olan Seabreacher X'in satış fiyatı ise 93 bin dolar. Bunu bizim boğazda görsünler,yakalayıp balıkçı kenanın tezgahında sergilemezlerse ne olayım Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Yeterki bütçe olsun,Yapılmayacak şey yok Proce anlamındamı dedin... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Valla güzel olmuş..Ancak derine biraz daha dalsaymış daha iyi olurdu..1.5 mt biraz az olmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Proce anlamındamı dedin... Yeah Neler yapılmazki... Yeterki bütçeden haber ver böyle şeyler için... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Valla güzel olmuş..Ancak derine biraz daha dalsaymış daha iyi olurdu..1.5 mt biraz az olmuş. Bütçeleri o kadara yetmiş sanırım... Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Biraz daha yaygınlaşsın, güzel ülkemin sahillerinde kiralanmaya başlar Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Yeah Neler yapılmazki... Yeterki bütçeden haber ver böyle şeyler için... O zaman sağlam bir sponsora ihtiyaç var. sence nerden başlamalı Biraz daha yaygınlaşsın, güzel ülkemin sahillerinde kiralanmaya başlar Rakamıda oldukça yüksek,bize gelmez sanırım...aslında çinliler görse yeter Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 O zaman sağlam bir sponsora ihtiyaç var. sence nerden başlamalı Rakamıda oldukça yüksek,bize gelmez sanırım...aslında çinliler görse yeter Gece bunla daldığını farzet... 1,5 metreye kadar dalıyormus,Güzel bi aydınlatmayla, bayağı denizin dibi izlenir mesela. Ama ben aydınlatma göremedim,dışarda Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 O zaman sağlam bir sponsora ihtiyaç var. sence nerden başlamalı Rakamıda oldukça yüksek,bize gelmez sanırım...aslında çinliler görse yeter Yada G. Antep'liler Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Gece bunla daldığını farzet... 1,5 metreye kadar dalıyormus,Güzel bi aydınlatmayla, bayağı denizin dibi izlenir mesela. Ama ben aydınlatma göremedim,dışarda Dalarken jaws müziği çalıyormuş sen bunu kesin arabesk yapardın :D Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Adam G. Antep'de Lastikçilik yapan bir arkadaşının yanına gider; - Lastik almayı düşünüyorum azizim der. - Lastikçi olan arkadaşı tamam verelim sana lastik der. - Sen lassa satmıyorsun kardeş der, ben lassa almayı düşünüyorum. - Tamam lassa da veririz sen merak etme der lastikçi, telefonu alıp eline aşağı depoyu arar ve oğlum ordan abinize 4 tane lassa yapın..... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Dalarken jaws müziği çalıyormuş sen bunu kesin arabesk yapardın :D Dalarken içeceksek Evet Ama içmeyeceksek,bi halay atarız Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Dalarken içeceksek Evet Ama içmeyeceksek,bi halay atarız Milli içeceğimiz "AYRAN" değilmi abi... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Dalarken içeceksek Evet Ama içmeyeceksek,bi halay atarız Bunda biraz zor halay çekilir,otobüsmü sandın ağam Yorum bağlantısı
Serkan Danış 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Dubai'deki müşteri ne yapacakmış klimayı denizde? bizim kamyoncular gibi bi kolunu camdan dışarı çıkarıp püfür püfür gezsin işte yetmez mi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Oda bişeymi biz 20 sene önce bunları yaptık Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Videodaki performansı biraz zayıf buldum...özellikle zıplarken boşa düşüyor Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Çok eğlenceli bir şeye benziyor. hemen alıp deneyim bir tane. Beğenirsem yazın ote llere kiraya veririm. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Oda bişeymi biz 20 sene önce bunları yaptık Bunda o ekşınları yapamayız barış Dubai'deki müşteri ne yapacakmış klimayı denizde? bizim kamyoncular gibi bi kolunu camdan dışarı çıkarıp püfür püfür gezsin işte yetmez mi Bugün klima isteyen,yarın gece görüş ister Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 (düzenlendi) Milli içeceğimiz "AYRAN" değilmi abi... Ayran kutusuna koyarız,farketmez 6 Mayıs 2013 tarihinde Hakan Kurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Bunda o ekşınları yapamayız barış Geliştirebiliriz bunu,yeterki para olsun Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Çok eğlenceli bir şeye benziyor. hemen alıp deneyim bir tane. Beğenirsem yazın ote llere kiraya veririm. Abi haberimiz olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts