Onur Yeşil 8 Eylül 2013 Yazar Paylaş 8 Eylül 2013 Yüzme sezonunu İznik Gölü'nde kapattık.İznik'in muhteşem doğası ve tarihi,gerçekten hayran olunası bir memleketim var. Neyse;göl kıyısından bir kaç fotoğraf pylaşalım... 3 Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 LAJ ı bursada daha önceden nasıl göremedim neyse en yakın zamanda buluşmak üzere.. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 8 Aralık 2013 Yazar Paylaş 8 Aralık 2013 İşim nedeniyle Bursa'ya artık pek fazla gelemiyorum... Anca hafta sonları o da nadiren. LAJ ı bursada daha önceden nasıl göremedim neyse en yakın zamanda buluşmak üzere.. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 29 Mart 2014 Yazar Paylaş 29 Mart 2014 Burda veda fotoğraflarını paylaşmamışız... Biraz geç oldu ama,yine mk1'imin fotoğraflarına bakarken aklıma geldi paylaşayım dedim. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 30 Mart 2014 Yazar Paylaş 30 Mart 2014 kaça verdiydinBen yılbaşından önce sattım,piyasa şimdiki gibi değildi.17'ye vermiştim. Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Suratından düşen bin parçaymış valla:)Arada farlara talip var de getirsinler geri Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 30 Mart 2014 Yazar Paylaş 30 Mart 2014 Suratından düşen bin parçaymış valla:)Arada farlara talip var de getirsinler geri Valla sorma... Elaman arabadan hiç bir şey söktürtmedi.Her pazarlık girişiminde bir şeyler sökmeyi teklif ettim,ama adam kesinlikle elletmedi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts