Onur Yeşil 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 (düzenlendi) Arabamı daha önce de tanıtmıştım.Farklı farklı konularda da yaptıklarımdan bahsetmiştim.Artık ben de tek bir konu üzerinden gideyim dedim.Bundan sonra paylaşımlarımı güncel olarak bu konu üzerinden yapacağım. Aracım 2000 model,mk1,mavi renk,ambiente(ti) Focus.Ambient idi diyorum çünkü artık ambiente olmadığı aleni olarak ortada. Neden mi? 16'lık titanium jantlarım,amerikan panjurum ve amerikan parklarım,carbon kaplamalarım,ledli stoplarım ile artık o bir ambienteden daha fazlası... Spoilerım ve marşpiyellerim boyada,angel halkalı bi-xenonlarım da Oktay Toker Abi'de.Bir haftaya kadar bunları da tamamlayıp yeni yüzümüzle karşınızda olacağız. İyi seyirler... 4 Mayıs 2013 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 4 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2013 (düzenlendi) çıtalar tampon altı kaplamamı boyamı.Maşallah araç çok iyi Teşekkürler.Saydığınız parçalar şu an boyada,gövde rengine boyanıyor. Rabbim esirgesin kardeşim güzel günlerde kullan Amin abi,eyvallah. 4 Mayıs 2013 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 İyi günlerde,kazasız,cezasız,arızasız,daha bir zevk ile kullanmanı diliyorum. Rabbimin izini ile Junyan farın evrim geçirmiş hali ile dahada yakışıklı olacak.Hemde gündüz farı ile beraber. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 Rengine Gelecek ilaveler ile çok daha güzel olacağı kesin,Allah kaza bela vermesin.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 Çok tanıdık sanki bu araba. Biryerde gördüm galiba plaka çok tanıdık. çok güzel maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 4 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2013 İyi günlerde,kazasız,cezasız,arızasız,daha bir zevk ile kullanmanı diliyorum. Rabbimin izini ile Junyan farın evrim geçirmiş hali ile dahada yakışıklı olacak.Hemde gündüz farı ile beraber. Amin abi,senin katkılarınla daha yakışıklı olacak inşallah. Çok güzel. Ne yalan söyliyeyim bence de. Maşallah... Teşekkürler. Rengine Gelecek ilaveler ile çok daha güzel olacağı kesin,Allah kaza bela vermesin.. Ben de rengine aşığım. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 4 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2013 Maaşallah gayet güzel görünüyor Teşekkürler. Çok tanıdık sanki bu araba. Biryerde gördüm galiba plaka çok tanıdık. çok güzel maşallah. Teşekkürler.Araba ve plaka yaklaşık 3 senedir bende.Bursa,Yalova,Gölcük,İzmit,Gebze,Tuzla civarında sık bulunurum,bunun dışında gördüğünüzü zannetmem. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 4 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2013 Kazasız belasız... Amin inşallah... Yorum bağlantısı
Emrah Aslan 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 maşalllah kazasız belasız çok hoş olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 Maşallah :nazar: Arka plakanın orada kaplama mı var abi ? Rengi çok hoş :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 4 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2013 maşalllah kazasız belasız çok hoş olmuş... Amin,teşekkürler. Maşallah :nazar: Arka plakanın orada kaplama mı var abi ? Rengi çok hoş :nazar: Teşekkürler,evet arka plaka zemini ve bagaj çıtası mavi carbon kaplama. 1 Yorum bağlantısı
Başar Mert 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 kardeşim eline sağlık kazasız belasız bin inşallah çok yakışıklı oldu araban aynısının buz yeşili bende var ama benimki hala abiante hiç bir değişiklik yok. Senin jant lastikten bende düşünüyorum aslında ama lastik ölçülerin ne? konfor falan çok düştümü birde arabaya ağır geldimi çekişi flan değiştimi bilgi alabilirmiyim biraz? 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2013 kardeşim eline sağlık kazasız belasız bin inşallah çok yakışıklı oldu araban aynısının buz yeşili bende var ama benimki hala abiante hiç bir değişiklik yok. Senin jant lastikten bende düşünüyorum aslında ama lastik ölçülerin ne? konfor falan çok düştümü birde arabaya ağır geldimi çekişi flan değiştimi bilgi alabilirmiyim biraz? Teşekkürler. Lastik ölçülerim 205/50/16.Görüntü olarak ben de çok yakıştığını düşünüyorum.Ama dediğiniz gibi çekişte bir miktar düşüş oluyor ki bu çok normal,lastik ve jant ağırlığı epey artıyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Maşallah.Güzel araç.Kazasız belasız sürüşler... 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2013 Maşallah harika araç Maşallah.Güzel araç.Kazasız belasız sürüşler... Amin inşallah,teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Araba güzel, imza ve konstrat güzel değil 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2013 Araba güzel, imza ve konstrat güzel değil Makineyi yeni aldım abi,daha çok amatörüm idare edin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts