İçeriğe Yönlendir

Buda Benim Focus 2(Gonzales)

Mustafa Şahin2

Recommended Posts

Fatih Ozen

hepsiburada.comda var abi.ben tırtıklı kılıf yolladıklarında sikayet edip iade edecektim düz istiyorum diye düz cok sacma olur diye düşündüm.iyi ki tırtıklı yollamıslar :) göğüse airbaga falan uyum sağladı harika oldu kaliteli

fiyat & urun adı nasıl mustafa? hanı zahmet vermişke tam olsun dıyorum :nea::):biggrin:

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

fiyat & urun adı nasıl mustafa? hanı zahmet vermişke tam olsun dıyorum :nea::):biggrin:

fiyat 10 tl abi.kargo 5-10 civarı tutar sanırım.Göğüse uyumluluk sağlıyor hiç defarmasyon yok ele tam oturuyor direksiyonda kaba durmuyor ve harika bir his veriyor.

dM5BArG.png

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Kardeşim aracın içi şuan gercekten eski haline göre cok güzel olmuş , maşallah :) Teyp çerçevesini piano black yapsan , birde st pedal setiyle cok şık olacak diye düşünüyorum :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Kardeşim aracın içi şuan gercekten eski haline göre cok güzel olmuş , maşallah :) Teyp çerçevesini piano black yapsan , birde st pedal setiyle cok şık olacak diye düşünüyorum :)

Eyvallah kardeşim :) teyp çerçevesini beğendim sıkılırsam piano black aklımda zaten :) pedal setini yaza yaparım artık malum okul olunca herşey tatile kalıyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Güle güle kullan kardeşim elinize sağlık çok güzel olmuş. [emoji106]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ozen

1 Yılı aşkın süredir forumdayım bugüne kısmetmiş aracımı tanıtmak :)

MVnKQL4.jpg

0dK4Eyh.jpg

mgvGjdr.jpg

Sa3tY6C.jpg

tIsinQd.jpg

BALpRhl.jpg

sF4wWyP.jpg

6sp2At9.jpg

Tavan folyo kaplıydı 1 ay içinde muayeneye girecek diye söktüm.Bir daha kaplatmak asla düşünmüyorum.

14xhY4p.jpg

MKfOsql.jpg

7EIOK6o.jpg

mustafacm focus yazısını sende ben gibi sökmüşsün.Acaba tekrar yapıştıralım mı?

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

mustafacm focus yazısını sende ben gibi sökmüşsün.Acaba tekrar yapıştıralım mı?

Abi logosuz daha guzel duruyor hic gerek yok yapoatirmaya ben tdci logoaunuda soktum boyle guzel [emoji5]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ozen

Abi logosuz daha guzel duruyor hic gerek yok yapoatirmaya ben tdci logoaunuda soktum boyle guzel [emoji5]

focus yazısı neyse dedık ama TDI olmazsa olmaz bence mustafa.Farkımız olmalı :i-ih: :i-ih:

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Logusuz daha guzel kardeşim maşallah[emoji6][emoji106]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...