İçeriğe Yönlendir

Buda Benim Focus 2(Gonzales)

Mustafa Şahin2

Recommended Posts

Mustafa Şahin2

olmadı şimdi işte :) boya kurumadığı için pazartesiye kaldı sabah 8de ilk işim sanayiye gitmek olcak aslında sırf onun için yaptımda neyse :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca

Arabanız güzel olmuş seneye bende düşünüyorum kazasız belasız kullanın.

tavan folyosunu sökmüşsünüz neden kaplatmayı düşünmüyorsunnuz bende kaplatmayı düşünüyorum birde kendiniz çıkardıysanız çıkartırken sorun yaşadınız mı, kalıntı falan kaldı mı?

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Arabanız güzel olmuş seneye bende düşünüyorum kazasız belasız kullanın.

tavan folyosunu sökmüşsünüz neden kaplatmayı düşünmüyorsunnuz bende kaplatmayı düşünüyorum birde kendiniz çıkardıysanız çıkartırken sorun yaşadınız mı, kalıntı falan kaldı mı?

aracım muayeneye girecekti.bir daha kaplatmak asla ve aslaaa :) bütün yapıskanı tavanda kaldı sıcağıda içeri cekiyordu alalha şükür kaportacı cok uğraştı ama iyi sonuc elde ettik.bedava deseler üstüne para veririm o derece

Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca

aracım muayeneye girecekti.bir daha kaplatmak asla ve aslaaa :) bütün yapıskanı tavanda kaldı sıcağıda içeri cekiyordu alalha şükür kaportacı cok uğraştı ama iyi sonuc elde ettik.bedava deseler üstüne para veririm o derece

Teşekkürler bende kaplatayım diyordum, tavanı korusun yanmasın diye ama yapışkan kalmasından korkuyordum demekki kalıyormuş bende vazgeçeyim ozaman.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Güzel bir pazar günü bıcı bıcı yaptıktan sonra :)

aZOKesH.jpg

HWFqggr.jpg

WQYcGw6.jpg

4t9sjSQ.jpg

SkTE2M5.jpg

wXThOUp.jpg

tTemFp6.jpg

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Maşallah Mustafa çok güzel kareler :nazar: Bu arada bir tane FCTR stickeri buldum adresini ÖM at sana mektup ile göndereyim olur mu ? :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

app plaka düşünüyorum ? beyaz çerçeveli olanlardan mühür yaptırmıcam bi sorun cıkarmı ?

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

app plaka düşünüyorum ? beyaz çerçeveli olanlardan mühür yaptırmıcam bi sorun cıkarmı ?

Mersin'de karışmıyorlar ben yaptırdım ve 2 senedir kullanıyorum ama Anamur'da ne derler sen daha iyi bilirsin.....

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

burdada karışmıyolar mühürsüz yapıştırayım o zaman

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

En çok yapmak istediğim modifikasyon :) bence çok güzel oldu tavsiye ederim

a0UQ7CX.jpg

IYinhWw.jpg

Ezlo882.jpg

N3QzaKj.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Daha önce yapmuş olduğum kapı altı led uygulamam

sx9CxOm.jpg

ledleri biraz fazla kullanmışım sanırımm

obXq9AA.jpg

RIZRMzA.jpg

bagaj aydınlatmam

WkIbmq6.jpg

ofndPcT.jpg

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mustafa Şahin2

dün bakımdan cıktık :) mobil 5.30 yağ,hava filtresi yağ filktresi değişti :) polen ve balatalar sağlam olduğu için onlara gerek kalmadı :)

bu arada aracın kmsi 157000 :)

xskYSVY.jpg

q3k33fM.jpg

7AYLlAr.jpg

xcLSRLu.jpg

q3k33fM.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Güneşin altında bakımmı olur yahu :) Şu yan kapı çıtalarını da boyatıver artık Mustafa :)

sırf sen istdin diye boyatacam ha :D bi ankaraya gidip geleyim de :)

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Mustafa Şahin2

Vizeler bitti 1 haftalık tatile geldim.Ispartada sony teyp almıstım otobüsten indiğim gibi ilk işim onu takmak oldu :D

Teyibi cıkarmak için apartlardan aklıma gelen neşterleri kullandım.Neşterlerde herhangi bir uygulama yapmadım.yerlerine oturttum tırnakları kurtarıp teyibin kenarından cerceveye zarar veermeden bıcakla kendime cektim ve geldi

Gj3mWuJ.jpg

ufuejH8.jpg

jIwjRS6.jpg

tam oturtmayı unutmuşum sabaha oturtm artık :)

ljsBXd5.jpg

Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç

Maşallah.. :nazar:  :nazar:

Araçlarımız aynı model ve aynı renk.Açık tonda bir cam filmi bence aracına çok yakışır,bir düşün derim.   :good1:

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Hayırlısı olsun Mustafa. Güzelleştiriyorsun aracı gitgide  :good1:  :nazar:

teşekkürler abi :) elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya calısıyorum :)

Maşallah.. :nazar:  :nazar:

Araçlarımız aynı model ve aynı renk.Açık tonda bir cam filmi bence aracına çok yakışır,bir düşün derim.   :good1:

yaza düşünebilirim abi onu :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mustafa Şahin2

bugün bakımı yapıldı.hava filtresi,polen yağ filtresi mazot filtresi değişti.mobil 5 30 yağ koyduk. eski cooper marka lastiklerimizi hepsiburada.comdan aldığım pt 515 petlas lastiklerle değiştirdik rot balans ayarı yaptık.

WLrVtBN.jpg

rZSmEjm.jpg

YYE8SJR.jpg

11Vxuve.jpg

ve yine hepsiburada .comdan aldığım deri dikmeli direksiyon kılıfım

mvQRoxE.jpg

yapımı gerçekten zor.3 saat uğrastık.Tam gerdirmek gerekiyor ve eli gerçekten yoruyor.Çapraz şekilde dikilirse ip yetiyor.

aJd8LOZ.jpg

hsBudYK.jpg

ve sonuc gerçekten mükemmel oldu!

gzB4vKT.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Mustafa Şahin2

deri kılıfı nereden temın edebilirim ?

hepsiburada.comda var abi.ben tırtıklı kılıf yolladıklarında sikayet edip iade edecektim düz istiyorum diye düz cok sacma olur diye düşündüm.iyi ki tırtıklı yollamıslar :) göğüse airbaga falan uyum sağladı harika oldu kaliteli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...